Отговори
# 120
Честит имен ден на всички именяци! Бъдете здрави, весели и много обичани! Hug
Пуки, много гадно Tired
Е днес имаше повечко слънчице та се разходихме с количката. Ми то си е живо приключение по тия улици  да се бута количка, та сега съм с мускулна треска Crazy ама нищо така се получава 2в1 - разходка и фитнес Laughing
Мими, браво на голямото момче Wink

# 121
Честит празник на имениците! Името ви свято днес да бъде то полято с руйно вино, песни, танци, веселба и така до сутринта!Вие гъделичкате ли си бебоците? Аз моя ще го побъркам  Twisted Evil

# 122
Пазарувал ли е някой от този електронен магазин http://www.eshop.chipolino.com/?act=promotion ? Гледам големи промоции, голямо чудо. Дали са коректни?

За фазите на растежа, аз си свалих веднага статията. Но ако дадете пак линка, ще го сложа на първа страница.
Барбаронке,статията я има на първа страница Peace написано е :Развитие на бебето през първата година"
Добре дошла на новата мама Hug

# 123
Първо да се отчета след консултацията, 5 300 кг, и 62 см, главичка 40. Качили сме 500 гр. за месец, ама педито каза, че нито сме дебели, нито сме слаби ами точно в нормите и аз се успокоих.

Бебочка, Аптамила който взимам е 27 лв, но за 800 гр. т.е двойна доза, а при теб е 400 гр. за 17 лв., което си е скъпи бих казала.

За акането, след 3 дена мъкнене на 4-тия получихме вест  hahaha беше подобаващо и добро на вид и мириз  ooooh!  Laughing

За ваксината, както и предположих я отложихме до другата седмица заради сополките.

Наде, и ние не акаме по няколко дена, обяснявам си го с това, че усвоява храната и няма какво толкова да изхвърля. Резултат нормално аки. Притеснението си остава за наша сметка.

Мими, малеее 7 кила))) браво на детето!

Пуки, много кофти това с Ларедута... ще пазиш за 3-тото детенце.  Crazy

Някой виждал ли е на живо колко са големи тез възглавнички и дали са хуабви?
http://www.eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=78

# 124
ох аз докато се включаааааааааааа
ама последните 3 дни сме много криви и почти не спим през деня ,но доколкото прочетох май е някакъв период и не сме само ние така.много ми е чудно мамите които спазват някакъв режим,как успяват да го поддържат в такива'криви периоди'ние през час два сме на цица иначе няма успокоение.днес умаме рекорд спахме час и половина,ама после пак само дрямки по 30 мин.

НАДЕ,моя като не ака 2 дни винаги пръцка миризливо.а напоследък ние акаме само с термометър намазан със сапунче.педи ни изписа лактулоза ама и от нея нямаше ефект.надявам се скоро да отмине.аз бях много против термометъра ама като го гледам как пъшка и се криви и на третия ден прибягвам до него.

гледам пак свекита сте обсъждали. моята идва в събота помоооооооощ.за цяла седмица.и аз много си ревнувам детенцето от нея не помня кой го беше казал
честито на именниците

# 125
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН  на всички именници днес!!!

# 126
Момичета,здравейте!
аз съм мама на октомврийче Grinning
но не знам как да се впиша във вашата група Sad
може ли някой да ми каже?
благодаря!

# 127
  • Bulgaria
Успях да ви изчета, ама много бързо пишете  ooooh!
Тази декларация къде трябва да се подаде при работодателя ли или...
За акането: Ивайла по 3 пъти на ден пълни яко пампата и се омазва до ушите.
Харесах си доста неща от Ла Редута ама как бяха номерациите, че напълно се омотах.Чакам си едни бодита ама докато дойдат те вече няма да ни стават.По този повод Пуки много гадно подари ги на някоя приятелка като не искаш да даряваш.
За ваксината и ние ще изчакаме .
За спирането на газта много гадно дано да е за кратко че какво ще правим. Ние сме на ТЕЦ но ТЕЦ-Русе е на въглища и работи и няма да е засегнат от спирането на газта и работи с пълна сила, но майка ми са на парно на газ и вчера цял ден са нямали.Лоша работа Sad
Майлили ще питам  за принтера и ще пиша, тия дни ще и звънна.

# 128
Честит празник на имениците! Името ви свято днес да бъде то полято с руйно вино, песни, танци, веселба и така до сутринта!Вие гъделичкате ли си бебоците? Аз моя ще го побъркам  Twisted Evil

И аз много го гъдилкам, навсякъде има гъдел. Таткото вика , че ще го уморя от смях.

Добре ОТНОСНО: промените, свързани с правото и размера на
                       паричните обезщетения за майчинство
                       от 1 януари 2009 г
Мен засягат ли ме или не ? Нали пише ( цитирам ) "...Изискването за 12 месеца осигурителен стаж се отнася за лицата, при които отпускът поради бременност и раждане е започнал след 31.12.2008 г."
Аз имам 9 месеца и 3 дни ...
 newsm78

# 129
  • Варна
Някой ще ми даде ли линк към това което Фийл е дала за фазите на разтежа и рева, че нещо не съм го видяла.

Заповядай

Обичам те. Hug

# 130

Цитат
празник на имениците! Името ви свято днес да бъде то полято с руйно вино, песни, танци, веселба и така до сутринта!
Вие гъделичкате ли си бебоците? Аз моя ще го побъркам  Twisted Evil
аз не го гъделичкам,защото аз самата имам зверски гъдел и братоведите ми ме побъркваха като малка та като се сетя как сечувсвах и ми жал за нъника

# 131
# 132
  • Варна
Лелееееее, в тоя сайт за периодите като гледам че ревливия период в 19та седмица продължава 5 седмици, и от сега ми се дорева. Cry

# 133
Родих се еййй!!!
Вижте какво намерих, за 80 пари американски- още не съм го прала, че мислих да го връщам, ако не върши работа, но май ще го задържа... малката естетвено се поразбуди от щракането ми с фотоапарата, ама после пак откърти:

http://picasaweb.google.com/sofia.paunova/Vikito#5288595112530060994

Бай, отивам да плюскам на воля!!!!   chef Peace

# 134
Да ви се оплача , понеже пишете за Ла редут пак.Днес си получих пратката , поръчана на 10 ноември. Нали ви е ясно че след два месеца пътуване вече няма да ми влязат в употреба нещата.Много съм разочарована.
                    Ей големи идиоти са тия французи.Пуки поне са дошли моите още ги няма,че са и три поръчки с много дрехи за бебо.Добре че поне големите ми ръстът вече по-бавно може и да си носят поръчаните дрехи,ако пристигнат плизките месеци smile3521 newsm50 е този ЛА РЕДУТ

Общи условия

Активация на акаунт