Отговори
# 105
  • София
Момичета, някоя от вас ще поръчва ли от Ла Редута ако може и аз да се включа към поръчката.
Харесах някои неща за малката ама нямам регистрация и съм много зле с френския и изобщо не мога да се правя!

# 106

Мисля че е новата молба,защото е дао 410дни.

мале ма и аз съм мнохо умна, верно че е за 410 дни  Embarassed

# 107
  • Велико Търново
Момичета, молба за съвет - както май писах бебка се е позпекла тия дни. Днес на два пъти изпръцка много миризливо иначе памперса е чист. На какво може да се дължи това?

# 108
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички с имена Йоан, Йоана/ специално на Фил  Hug/, Иван, Калоян, на Ванко на Хеленка на мъжа на Ади и на всичко знайни и незнайни достойни представители на тез хубави имена!
Здраве и късмет!

Аз се забърках  с тез молби-декларации и чудеса,  като ми изтекат 315 дни ли тр да подавам или сега като допълнение към текущия болничен? Уффф, много мразя администрации  #2gunfire

Алис 3, то верно, че тънка шапката, но му я слагам като спи заради ушите да не се подгъват че ми е голям дерт  Peace

Айде мацки, кога ще се сберем?

# 109
Цитат
каква ваксина ще слагате Пентаксим ли ?

Да Peace

Трикси, аз вече пуснах поръчка.Виж Тони дали е пуснала или Сев HugЧудни неща има за момичетата сега.За моя сладур няма номера на това дето исках Sad Оаче две лузи му взех за проба - няма празно Joy

# 110
  • Bulgaria
Само влизам да се запиша че съм на 2 страничка Whistling
Почерпете се за здравето на малката ми именничка Ивайла.
И честито на другите ни бебчовци и на всички именници бъдете здрави и щастливи.  bouquet
Аз се лекувам че станах още по зле днес, а снощи не съм спала май  беше от температурата. А Ивайла киха много.От притеснение да не я разболея ми намаля кърмата.
Ще отложим и първия ни прием на Пентаксим заради мойте болежки.
Айде отивам да дочитам после пак ще се включа.Чаооо

# 111
Преди малко се прибрахме от консултация. Сложихме и втория Пентаксим. Миро се държа геройски, тъкмо заплака и нещо се разсея и забрави да плаче Wink Иначе продължаваме да си качваме геройски. Докторката чак малко ни се позачуди, че така растем. Вече сме 6900 и 63 см. То затова носим дрехи за 6 месечни Simple Smile

# 112
  • Варна
Някой ще ми даде ли линк към това което Фийл е дала за фазите на разтежа и рева, че нещо не съм го видяла.

# 113
  • Варна
Да ви се оплача , понеже пишете за Ла редут пак.Днес си получих пратката , поръчана на 10 ноември. Нали ви е ясно че след два месеца пътуване вече няма да ми влязат в употреба нещата.Много съм разочарована.

# 114
Пуки, мислех, че по професионално работят Ла Редут.
Ако наистина не можете да ползвате дрешките, можете да ги дарите.

# 115
Пазарувал ли е някой от този електронен магазин http://www.eshop.chipolino.com/?act=promotion ? Гледам големи промоции, голямо чудо. Дали са коректни?

За фазите на растежа, аз си свалих веднага статията. Но ако дадете пак линка, ще го сложа на първа страница.

# 116
Nadejda:))),
не помня ти дали кърмеше, но при нас 3 дневни "запичания" има когато ям ориз обикновено, не казвам че е закон, но така ми се струва... И също така доста миризливо попръцкваше малката, направо  Mr. Green Stop...

# 117
  • Бургас
Миме ми той Миро ЮНАК бе душа.
Много гуш на голямото чаве Hug

Пуки ми що не ги обявеш дрешлетата в продавалника все някоя мама щи ги вземе.
Например такива като мене дето само харесват ,но не могат сами да поръчват Blush

Софко душа имаш гояма Hugот мен
От 2 дена се чудя що Никол мрънка и пръцка ,а аз точно ориз ям.
То тя кърма яде 2-3 пъти на 24ч,но от това ще е ,защото друга промяна няма.

# 118
  • Варна
Айде, пих една студена вода.  ooooh! Французите са пуснали пратката на 17ноември,тоест веднага след поръчката. Стоката е за 200 евро въпросната дето се чудех къде е и дето имах разправии с банката, че бяха ми източили от картата 800 лв. да плащат два пъти. Всичко вътре вече ни е малко естествено, защото е размер 60.  ooooh!А са толкова хубави неща, направо ми се скъса сърцето. Ще пазя за внуци явно, ама те внуците ми може и след 15 години чак да се пръкнат, знам ли я щерката кога ще се зажени.И тогава вече ще са демоде сигурно тия работи.

syconium , не правя дарения за сираци.И знаеш ли защо? Познавам две жени от тукашния дом за сираци. Веднага щом се дарят нови неща, изчезват между лелките, вместо да ги оставят на дечицата.Дечицата носели само захабени неща. Така било и с храна и със всичко, давано като дарения към дома.
По други програми за болни или за жени със стерилитет сме правили огромни дарения, но там парите не могат да изчезнат, както е със дрехите по домовете за сираци. Naughty

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 16:29 от *Pukanka*

# 119
  • София
Някой ще ми даде ли линк към това което Фийл е дала за фазите на разтежа и рева, че нещо не съм го видяла.

Заповядай

Общи условия

Активация на акаунт