Отговори
# 90
Майчета, разбрахте ли, че трябвало да се подаде някаква молба, за да получаваме по-дългото майчинство.От нашето счетоводство казаха, че НОИ още не били готови с молбите, до края на седмицата щяло да стане.

Bebo4ka толкова е Аптамила, но е и голяма опаковка, това за 17лв сигурно е малка,ако има такава  newsm78 Само Хип и Лактана са с пробиотици, другите са с пребиотици, които стимулират появата на пробиотиците. Peace

adina Ами опаковката е 400 грама - стандартната на Аптамила, иначе МИЛУМИЛА Е 600 ГРАМА, ама той е ХА, затова е по - скъп Peace

# 91
  • Варна
Адина, аз днес подадох МОЛБА – ДЕКЛАРАЦИЯ за изплащане на парично обезщетение при бременност и раждане на основание чл. 50, ал. 1 и 51 от КСО за остатъка от 135 до 410 календарни дни. И ти трябва да я подадеш, че болничния ти изтича на 15-ти  Wink. Мога да ти я пратя на мейл  Simple Smile.

# 92

сисилис, майчинството (ако на него казваш "майчински") ще го превеждат където и болничните, все са от НОИ. А ако имаш предвид детските, те ще са където и еднократната помощ, те са все от социалните. Но защо ти искат две различни карти е въпроса  Crossing Arms

Да, исках да кажа детски, но уви не успях да го поправя на време и после не искаше да ми даде да го оправя. Аз не исках да имам две карти. Но нямах никаква дебитна карта , когато в 13г.с. влезнах в патологична бременност и ми трябваше дебитна карта и си направих за болничните. След което с нея си работих и после , след като и още два пъти постъпих в болницата. Но след това , като подадох  за еднократната помощ ми казаха, че не можело с първа инвестиционна банка , защото те работели с друга. И така си направих зареди еднократната помощ другата карта. И сега съвсем се омотах , кое къде ще ми се праща....  newsm78 newsm78

# 93
  • Велико Търново
И аз чух за тия молби, но няма да ходя да подавам, защото няма смисъл, нали тала или иначе си ми превеждат по една минимална.

Мойто бебунче за 3 дни се изака само веднъж и то не много като количество. Знам, че на някои от вас и по по-дълго не се изхождат, ама за нас това е много като се има предвид, че по принцип акаше по няколко пъти на ден. Снощи пробвахме с термометъра, а аз се наливам със сок от сливи, круша ядох, тиква, ама засега няма резултат Sad

# 94
Не си ли чувала за Хюстън и Даунтаун Simple Smile)))))))))

А "Меден рудник" в Бургас е Манхатън

# 95
Крисси АМ мляко и аз давам по 150 защото иначе си плаче за още, сега на 14.01 сме на консултация и ще видим какво ще ни кажат и на нас
Hug Hug Hug И ние сме на 16ти заради ваксината, иначе датата ни е 14 всеки месец Laughing

Лелееее Мими ти ме разби Hug Joy

Пуснах първа поръчка в Ларедута и ми я приеха, умирам от кеф newsm44 newsm68

# 96
Крисси АМ мляко и аз давам по 150 защото иначе си плаче за още, сега на 14.01 сме на консултация и ще видим какво ще ни кажат и на нас
Hug Hug Hug И ние сме на 16ти заради ваксината, иначе датата ни е 14 всеки месец Laughing

Лелееее Мими ти ме разби Hug Joy

Пуснах първа поръчка в Ларедута и ми я приеха, умирам от кеф newsm44 newsm68

каква ваксина ще слагате Пентаксим ли ?

# 97
Оп и аз да се разпиша като октомврийска мама Simple Smile привет на всички  Hug

# 98
helenka, можеш ли да пуснеш молбата тук.

# 99
  • Бургас
Честит Имен ден на всички прекрасни малки и големи  именницииииииии
Да сте живи и здрави и много много щастливи

Криси Никол яде от 60 до 120мл.на ядене по 5-6 пъти на ден.
Понякога хапва и повечко но това е изключение.

Хеленко и аз моля да пуснеш молбата тук ако е удобно.

# 100
   Честит имен ден на всички празнуващи днес newsm51!!!Да сте живи и здрави,и много щастливи!

# 101
Мацки,
това изрових от сайта на НОИ
http://www.noi.bg/content/pob_pom/2009/C_Pr_2.doc
Това е молбата - допълнение за ползване на отпуска от 135 до 410 дни Peace

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 13:02 от Bebo4ka

# 102
дали е новата тази?

# 103
  • Бургас
Калинко добре дошла Hug

Мисля че е новата молба,защото е дао 410дни.

# 104
Новата е, все пак беше в секцията за новостите на НОИ Peace

Общи условия

Активация на акаунт