Отговори
# 180
Момичета, извинете, че не помня - кой прави колажчето за първа страничка ? Бих искала да се включим и ние.

# 181

Ей това с линийката и на мен не ми се получава Thinking

# 182
  • Бургас
Аз си направих линийката като кликнах в/у такава която хареаух и там имаше инструкции.
Едната ми линийка е от бг сайта,а другата със снимката е от руски сайт,но добре беше обяснено.
След няколко опита успях.

Колажа не го ли прави Елиска newsm78

# 183
  • София
Здравейте момичета. позачезнах тези дни, но съм с двете деца вкъщи и нямам време.
Пък и от вчера и аз вися в ЛаРедут-а.
Само да кажа, че якенцето на mylili е страхотно. Аз го ползвам сега за Влади, но с торбата отдолу в синьо и е направо перфектно. Топли много и е много качествено. Купувайте смело за девойките.

Утре ще водя влади на УНГърло, защото хремата му вече 2 месец не минава, въпреки всички лечения които изпробвахме. Страхувам се само да не е алергичен към кучето. newsm78

# 184
Ето едно сайтче със смешни детски отговори на разни въпроси Wink
http://www.pravoslavie.bg/content/view/10487/72/
Защо конете имат подкови?
На коня му слагат подкови, защото те са по-леки от него и се движат по-бързо. (8 г.)
На коня му слагат подкови, за да не падне по гръб. Когато му дръпнат повода, той се спира, благодарение на подковите. (9 г.)
На коня му слагат подкови, за да тропа по улиците, защото иначе не би бил кон. (7 г.)
 Joy

# 185
Благодаря момичета за поздравите Hug
Верно не пиша напоследък , нещо не съм на кеф, но и мъжа ми си беше тук за празниците и не влизам често в нета.
Иначе сме добре, малката хапва лакомо.В понеделник сме на консултация да видим колко сме пораснали, със сигурност сме вече 6 кг да не и малко повече.Пентаксим не мога да намеря та ще изчакаме с вноса.И аз не съм заребена от ла редута, таткото ни носи дрешките от Англия , защото с този паднал паунд ние много изгодно да пазаруваме от там , а и нещата едно че са по евтини, по красиви и по качествени най вече.В този студ не излизаме, последно бяхме преди коледните празници.Иначе нищо ново около нас, гукаме смеем се , приказваме по бебешки и така.Ще се включвам когато мога.
Целувки на всички бебоци от нас.

# 186
syconium, не ми говори за зиморничевост))) По-зиморничева едва ли има от мен, но бебето ми е най-важно и колкото и да ми е студено не го мисля. Е вярно че се обличам с 10 блузи една връз друга и причличам на мишелинче, ама  Laughing

# 187
  • Bulgaria
Здравейте мамчета
Днес ми е много притеснено та не съм чела и писала днес.Викам на бързо да драсна макар и че не ми е до писане Sad
Ивайла ми се вижда много различна
.Под различна: не иска да суче и АМ не иска да яде, плаче по време на хранене, плача и е различен като скимтене/ жално плаче не знам как да го обясня/, повърна много 2 часа след храна досега не беше повръщала толкова, изцапа си бодито,гащеризона,косичката и чак до протектора беше стигнало.
Да не съм е разболяла ?? Sad Не съм и мерила температурата вижда ми се нормална на пипане не смея да я измеря с устни, че съм все с маски.Даже 2 маски съм си сложила Blush
Какво да правя? Да видим дали педито ще дойде да я види.
Нямам време да разгледам  Ла Редута сигурно вече са изкупили хубавите неща.
Айде оплаках ви се.  ooooh!

ninka maslinka Честит Рожден Ден!  bouquet Бъди жива и здрава, много щастие и любов.   bouquet

# 188
Днес цял ден плаче бебчо и нищо не помага,хапва си и пак почва ,реших да му измеря температурата и е 37 това нормално ли е

# 189
  • Бургас
Денимче най-добре се чуй с педито.
Никол и тя ги прави същите изпълнения с неяденето и повръщането,но откакто сме но Фридзовом поне не повръща.Иначе си е разредила яденетата през деня  и яде по максимум 120мл.

Пате 37,5 е нормалната бебешка температура-така поне ми каза нашта педка.

# 190
Patence84 ако си мерила в дупето и там е 37, то махаш 0.5 и получаваш реалната температура... 36.5 ако така си мерила..
Иначе имай предвид, че ако бебето е било много навлечено, може да е с по-висока температура, защото те не могат да си я регулират Sad Също така ако е било следобед, тогава нормално човешкото тяло е с по-висока Т  Peace

# 191
облечен е със боди(дълъг ръкав)  блузка и ританки,мерена е под мишницата във 19 часа

# 192
  • София
лек спам пак да вкарам в темата...тази вечер мисля да си пусна поръчка в Ларедут, четох че има желаещи да се включат, ако все още някой има нещо набелязано мога да го включа към мен /пишете ЛС  Peace/

# 193
jijibiji, аз писахххх  Hug  Mr. Green, моляяя приеми моята поръчка))))   bouquet  Heart Eyes

# 194
  • Бургас
Джиджи много си мила Hug
Аз поръчах при една мам в Б-с,но това че ни каниш ме прави радостна.

Общи условия

Активация на акаунт