Отговори
# 195
Аз сега се сетих, че сме 8-ми и нашето талисманче Калоян става на 5 месеца Simple Smile
Поздрави за голямото момче от нас с Алекс  Hug Heart Eyes

# 196
  • Бургас
Малееееее как можахме да забравим най-нетърпеливото юначе ooooh!
Да е жив и здрав и да радва мама Flowers Bouquet

# 197
  • София
Неди  Hug

честито и от мен на нашето талисманче Калоян   bouquet  bouquet много здрав и щастлив, усмихнат да расте  Hug

# 198
Момичета, извинете, че не помня - кой прави колажчето за първа страничка ? Бих искала да се включим и ние.
Не беше ли Инчето? От вчера досега нямах нет, отивам да  smile3529

# 199
Мамчета, сори ама колажа не е мой на първа страничка, моя отдавна е махнат. Мисля, че е на шикимики, ама не съм 100% шуър.

# 200
  Привет момичета!
 Аз днес се вкарах в голямо приключение.Имахме записан час за ортопеда,та качвам се аз в колата,натоварила беба и тръгвам да излизам от гаражите,ама нъцки.Такъв сняг беше навалял,че неможах и една десета от рампата да мина.Дойдоха от поддръжката да ми изчистят и пак не.Та засилки големи и аха да се откажа и на 4-тия път успях да изждрапам до горе.Препотих се ви казвам.А после до поликлиниката съм карала само на 2-ра  :hahaha:,и костенурките бяха по-бързи от мен.Ама то в София беше кошмар.Пред поликлиниката пък като слязох и такава виелица,ще ме издуха направо (добре че все още си тежа на мястото).Ама се притесних как ще стигна с беба до входа,покрих я с една пеленка (само очичките и се виждаха),гушнах колкото можах столчето за кола и набегом.Но са си стрували усилията,доки каза че беба е добре и повече няма нужда да носи ортопедичните гащи  newsm44.
 Та това е от мен за днес,голямо приключение си беше излизането навън в София.

# 201
Съни  Hug Heart Eyes Браво на малката бухтичка и на мама Simple Smile Хубаво, че видяха проблема от рано Simple Smile Целуваме ви!

# 202
  • Бургас
Съни най-накрая сладката бухтичка ще си ритка на воля милата.
А цялото приключение си го издържала мъжки,
щото ако бях аз да съм се обадила на Николай
и да съм се тръшнала да си идва и той да ни закара.

# 203
   Да така е,ще си ритка на воля.А и най-вече съм доволна,че ще мога да я слагам в слинга да гледка напред,защото заради тия гащички неможех да и кръстосам крачетата.Доктора каза,че тя не ги осеща дискомфортно,ама мен ме изнервяха,това си беше още едно нещо за сваляне и трябваше да се съобразявам как я обличам.Сега вече ще си се фука с хубавите дрешки.
  В тоя ред на мисли,аз съм от ония кукундели дето след къпане си обличат детето в "пижамка",а след сутрешния тоалет сменяме с ежедневни дрехи.Та така категоризирала съм вече дрешките на детето  Joy.Абе всеки луд с номера си,пък аз съм с цяла програма.
  Целувки и от нас за всички сладурковци!Ние още си чакаме джуджанското костюмче,та след дъжд качулка ще направим и ние една фотосесия Joy.

# 204
  • Бургас
[b]Съни[/b] по добре късно отколкото никога.
Ще я наснимаш бухтичката и ние да и се порадваме.

# 205
Ама Съни така по-добре... ще е без гащички Simple Smile А също като я снимате до елхата все едно са коледни снимки Simple Smile
Алекс нещо се научи съвсем да яде към 1.30-2.00 и аз  #Crazy и я чакамм Sad

# 206
  • Lovech
Ехо, привет! Днес съм се сетила, че скоро ще имаме нови октомврийки! Нашето бебе стана миналата година точно по това време, между Ивановден и 10 януари.

Майчета, моят син ака по веднъж на седмица. Направо вече не знам какво да го правя! Хапва си нормално, наддава, чувства се добре,  но с това акане е чудо. Такава радост е като видя пълен памперс!
И освен това пием сок от круша. Не мислех да давам нищо преди да стане на 4 мсеца, но лекарката ме убеди, че крешата разхлабва, и почнахме сокче. Разхлабва, трънки! На нас специално не ни помага!

Това е от мен. Лека и спокойна нощ на вас и  бебчетата!

# 207
Ехо, привет! Днес съм се сетила, че скоро ще имаме нови октомврийки! Нашето бебе стана миналата година точно по това време, между Ивановден и 10 януари.

Майчета, моят син ака по веднъж на седмица. Направо вече не знам какво да го правя! Хапва си нормално, наддава, чувства се добре,  но с това акане е чудо. Такава радост е като видя пълен памперс!
И освен това пием сок от круша. Не мислех да давам нищо преди да стане на 4 мсеца, но лекарката ме убеди, че крешата разхлабва, и почнахме сокче. Разхлабва, трънки! На нас специално не ни помага!

Това е от мен. Лека и спокойна нощ на вас и  бебчетата!

Нищо не помага сока от круша. На нас помогна сокче от сини сливи на ХИП.

# 208
Bidapet ама и моята ме убеждаваше ама аз се запях като магане на мост и хич и не я слушах Sad Само ч питах какво мога аз да направя... та можеш ти да пиеш Дуфалак... сок от сини сливи... (аз снощи наблегнах на компот от сини сливи), 1 киви сутрин на гладно, 1 чаша хладка вода сутрин на гладно с лъжичка мед, сок от круша и круши... това май беше, ако се сетя нещо ще пиша Simple Smile
Та резултата след 4 дневна почивка беше 2 пъти цапане на легенчето  Joy Аз пих сока от компота и ядох от плода... също така тази сутрин ядох киви Simple Smile
Можеш и сушени сини сливи да ядеш, те също много помагат Simple Smile
При малката имаше резултат, дано и при вас има  Hug
Да знаеш, че сока от ябълка и морков запичат Simple Smile

# 209
  • Бургас
Бидапет малкото грахче Момо на Тонито също ака по един път на седмица.
Вие нали се кърмехте?Мисля,че щом не се мъчи детето и не е запечено няма проблем.
Ако пишка достатъчно често значи усвоява кърмата и няма какво да изака.
За крушите - трябва да са леко впалени ,за да има ефект.

Еличка  Никол сега яде и аз се приготвям да се хоризонтирам,че тя ще яде и към 2-3ч пак.
Неиният режим е през деня не яде,а нощем яде и спи.
Ама карай важното е да яде все пак.

Общи условия

Активация на акаунт