Отговори
# 210
И моят ака веднъж на 4 дни напоследък. Днес за първи път откак се е родил му броих колко пъти яде за едно денонощие - 10 пъти между 00 ч вчера и 22 ч днес  Shocked Е, къде го събира, не знам... най-вероятно хапва по малко... да не си разширява корема  Laughing

# 211
  • Lovech
Благодаря ви за съпричастността! За сините сливи знам, Мими, ама тепърва ако го почна, от утре по 1-2 лъжички на ден, ще откара още поне два-три дена, докато помогне. По-скоро аз ще ям сини сливи, имам  и компот, и сушени. Аз обаче се чудя нещо друго - прави ми впечатление, че детето е видимо добре, хапва си, спи си и т.н., обаче когато не ака повече от три дни, повръща след всяко хранене, а иначе, когато си ака нормално, не повръща. Мисля си, сигурно има някаква връзка, може би му е пълно коремчето, като не се изхожда, и затова да повръща! Възможно ли е? Не ми се смейте, моля ви!

# 212
  • Бургас
Фийл Макси обича да го гушкат май май.

Бидапет тука вече незнам newsm78

# 213
  • Lovech
Неди, сега се сещам, ще ти пиша по-нататък на лични, щото мисля лятото да откарам поне две седмици в Бургас, и ще се свържа с теб, за да се видим.

# 214
Така като си пишем.. се сещам за нощните смени които давахме докато бяхме бременни  Joy
Момичета липсва ми да съм бременна да ви кажа, беше много яко когато усещах малката как шава...

# 215
  • Бургас
Бидапет нямам търпение newsm44

Еличка аз също си спомням с умиление за бременният период.
Защото тогава някак си мисля,че можех да защитя и контролирам дребосъчката,а сега бдя над нея.
Не ми си смейте ,но доста често ставам да я проверявам дали диша.
Най-спокойна съм когато спи при мен,защото я чуствам.

Аз отивам да полегна.
Лека и спокойна нощ  smile3524 newsm46

# 216
  • Lovech
И на мен понякога ми липсва този период, аз  също често ставам да го слушам дали диша, той, разбира се, си диша, и аз му се радвам как сладко спи.
Честно да ви кажа, от скоро си мисля, че искам да си имам още едно бебе, но мъж ми все още не  ми се връзва, пък и, честно казано, искам да е момиче, а няма как да съм сигурна, затова май ще си остана с мечтите.
Вие колко голяма разлика искате между децата?
Неди, къде в Бургас живееш? Ние сме в Славейков, ходим на плаж на Сарафово, на Черноморец и на централния, но много рядко.

# 217
Ми мен ще ме обявите за луда като ви кажа за разликата между децата Simple Smile
Аз искам да забременея с номер две най-късно когато Алекс е на 1 год. т.е. най-много разликата им да е година и 9 месеца... ама това са планове, жеелания... да видим какво ще стане

# 218
  • Lovech
О-о, изобщо не си луда, аз бих забременяла още сега, ако мъжо се навие!
Две чудесни бременности, сравнително леки раждания и две прекрасни деца! Какво повече трябва, за да се навиеш за трето?!

# 219
И аз също, под секрет, ако не кърмих сигурно щяхме да работим за второ... макар че не ми се ще още една зима затворена  Rolling Eyes
А искам и да й се порадвам на малката, че после номер 2 ще ми погълне вниманието в началото, точно когато тя е най-интересна Simple Smile

# 220
  • Lovech
 Така си е, всеко дете си иска неговото. Моят голям син има дни, в които не се сеща за мен, но днес малкото беше нервно и мрънкаше, а той цяла сутрин не спря  да ме търси за каквото се сети. Рисунки, домашни, които по принцип пише сам, обличане и т.н., та на края с нетърпение чаках да тръгне за училище /втора смяна е/, за са обърна внимание на мрънкащото малко човече.
И друго да ви кажа от опит, Кирил се роди през лятото и по цял ден бяхме навън, прибирахме се вечер към девет часа, къпане, лягане и на другия ден отначало.
Сета си мислех, че зимата ще се побъркам по цял ден с бебе в къщи, но не е така, имам време да му обръщам внимание, да си играем, да се носим, просто неща, които с баткото не съм правила. И май го опознавам по-добре това човече. Така че, вече не съжалявам, че бебето ми е есенно-зимно.
Толкова от мен, ще си лягам вече.
До утре!  Hug

# 221
Варна, страшни снимки (Капучинка е майстор) , заформихте си вие една сговорна дружинка, браво на вас!
Елиса, изумителна е историята на 300-грамовото бебче  Shocked. Все пак си мисля как ли ще се развие по-нататък, дали всичко ще му е наред  Thinking
Неди, бравос на мъж ти и блазе на теб, че живееш с добър и честен човек  Simple Smile
Съни, не сме се съмнявали в бърэото преминаване на проблема, но двете с бухтичка се справихте наистина чудесно  Hug
Деним, не изглежда като да е болна, по-скоро като временна криза или стачка....но най-добре е консулт с педито.
Бидапет, няма за какво да ти се смеем, при нас е същото. Има връзка м/у честотата на повръщането и акането. Като не излиза отдолу се връща отгоре. Колкото за третото бебче - давай, действай. Гледам във форума има  доста майки с голямо детенце и две по-малки набързо родени едно след друго. Може ние с тебе да се присъединим  Laughing
Преди време Валентина беше питала за връзката кърмене-фитнес. Далеч съм от идеята за фитнеса  Crazy, но ето на какво попаднах:
http://www.bb-team.org/articles/1324/
http://www.dieti-otslabvane.com/%D0%9A%D1%8A%D1%80%D0%BC%D0%B0%D … D0%B8%D1%82%D0%B5

Уф, и нашата буба не е акала от три дни. Чакам я още, не съм я замъчила с термометри, но ми е напрегнато. Пръцка миризливо и често, иначе не показва дискомфорт, спокойна е  Thinking. Не знаех, че морковите запичат, вчера ударих голямо количество сок  Confused. Иначе пък киви ям всеки ден, пак без да знам, че действа разхлабващо. Днес си пекох и тиква, дано помогна. Успокоява ме да прочета, че доста от бебчетата ни са с такъв "проблем", може пък да е нормално да се случва отвреме навреме.
В момента седим двете пред компа  Mr. Green. Не ще това дете да спи и не ще. Отивам да я мъча, аз вече умирам за сън. Бай!

# 222
  • Бургас
Добро Утро милички Hug

Бидапет в Изгрев сме,което значи че сме комшиики по квартали.
Ние на плаж ходим предимно в Б-с,защото Николай е на смени и много рядко има цял ден а разполоение,а като съм сама съм с автобуса и пак ми е по-удобно тук.
Миналата година с тумбака случайно уцелих място където ходят страшно много майки с малки бебета и дечица.
Има бетонни алеи и понякога падаш от смях като видиш паркирани 10-тина количка една да друга.
Мясото е удобно,защото има и чъдъри и душове.

Та чакам с нетърпение да идва лятото и да покажа на Никол морего.

Аз също искам второ детенце,но ми се ще разликата да е около 3-4г
Мисля че тогава Никол ще е на градина и ще е по-самостоятелна,
а аз щие мага да обръщам внимание на другата бройка.
Аз и сестра ми имаме разлика точно 1г.и9м. и
си играехме заедно и ни беше забавно.
От друга страна пораснахме едновременно и напуснахме родната къща и мама
сега търчи насам натам ,за да си види децата и внуците.
А ако са с по-голяма разлико поне на малкото ще се радвом,когато
Никол си хване живата в свои ръце.

# 223
Добро утро момичета, навън е такъъъъъъъв студ.
Честно да ви кажа, от скоро си мисля, че искам да си имам още едно бебе, но мъж ми все още не  ми се връзва, пък и, честно казано, искам да е момиче, а няма как да съм сигурна, затова май ще си остана с мечтите.
bidapet и аз така и моя мъж нещо не ми връзва, каза, че трудно би ме изтърпял пак бременна Mr. Green Нещо много мрънках май втория път, пък вече съм и дъртичка  Crazy, та ще си остана с мечтите за момиченце, но пък важното е, че си имаме по две прекрасни момченца newsm44

# 224
  • Пловдив
Ей, ама каква нощна смяна сте заформили! Що не спите, бе хора?

Аз за трето засега не се замислям, а винаги съм искала три. Може би към 40 години, което не е чак толкова далече Mr. Green

Това малкото кво му става тия дни, вече не се издържа, преминава от един номер в друг.
Сега пък през ноща се буди на час и половина два. Зомбясах вече.

Хайде пак ревна.

Общи условия

Активация на акаунт