90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-борбата продължава тема №24

• 20 213
  • 351
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,мацки.Аз съм на линия-днес ми е бобовия ден,но нещо се събудих гладна,не ми се беше случвало от началото на диетката Rolling EyesХапнах 2 мандаринки,изпих едно кафе,ама тц,пак ми е гладно.Та заминавам да хващам метлата и парцала,че да не мисля за ядене Whistling

# 256
Kally May ,има не6то такова ,ама аз мисля и дове4ера да съм на ле6та,ако не ми я изядат мъжете,6те трябва да си я заклю4а  Mr. Green

Искам да ви питам какво ядете във въглехидратния ден,за6тото аз преди ядях фурнети или козунак,4е спагети и подобни не оби4ам .Дайте идейка за друго.

# 257
Здравейте!
Лулумба много гадни неща са ти се случили... Hug
Аз днеска съм на ориз с маслини-мнооого го обичам!
Във въглехидратния ден ядох и филийка с лютеничка-някоя мацка от тука ме светна,за което благодаря!  bouquet
Айде и аз да шетам,че след малко Еммата ще е на крак пак! Simple Smile

# 258
здравейте фиданки
днес имам малко време и сега ще прочета вчера какво сте писали. аз днес лунувам и да сега съм на кафе и чай    Sunglasses
лек ден на всички

# 259
  • София
За въглехидратния ден - през деня съм на сладки работи, каквито се сетиш - вафлички, кекс, бисквити и т.н., като се опитвам да не са направени с млечни продукти, но не винаги се получава, (особено когато съм на работа и нямам възможност да съм си го направила вкъщи). Но вечерта ми е става тегаво вече от сладкото и си правя или спагети, което Бубулече, не е вариант за теб, както разбирам, но можеш да хапнеш пица без месо и без кашкавал, или най-често и аз като Силвето, си взима филийка с лютеница.

Вики, успех с лунуването днес   bouquet !

# 260
  • Бургас
Здравейте, момичета Hug
Първо да се похваля, че днес кантарът закова 78кг., т.е. за два дни - 2кг. Shocked Хем съм щастлива, хем ми се струва невероятно и си мисля дали не се е повредил нещо newsm78
Муш, аз нали съм Мара подробната Mr. Green, онази вечер се рових за информация за диетата на английски и се оказа, че в оригинала на диетата бобовият ден се нарича ден на нишестени зеленчуци или на скорбяла, което всъщност обяснява присъствието на ориз, картофи и т.н. при бобовите Thinking
Оставям ви засега, че е време да си приготвя ръжените пици и кроасанчета Crazy

# 261
  • София
Привет и от мен момичета!
Днес е въглехидратния ми ден! Party
Преди малко закусих с един портокал и едно кафе!
За обяд мисля да си направя от готовите спагети ама без техния прах,а да си сложа малко кетчуп Flutter надявам се да ми стигнат! Mr. Green
За вечеря мисля сладолед и 2 блокчета шоколад!  Crazy
Утре е плодовия ми ден ще видим как ще е но виждам,че може и през час да се хапва по малко плод като банан няма да барам Crazy обожавам ги..... ще бъда на ябълки,портокали,грейпфрут! Crazy
В други ден ще се премеря да видя за 4 дни има ли разлика или не....  Crazy

Хубав ден на всички и пак ще се включа! Hug

# 262
аууууууууууууу каква новина съм изпуснала.....

ани , мила ч е с т и т о
много, много се радвам. желая ти леко бременеене и едно прекрасно сладурче!  preggo и  smile3541

# 263
  • София
Приемате ли още една кандидат - фиданка в отбора  Blush
Днес е първият ми ден, но съм много амбицирана! Имам за сваляне 10кг. до предишните ми 53.
Желая режимен ден и минусови резултати на всички  Hug

# 264
  • в сърцето на моето Слънце
Абе ей, вие мене за нищо ме нямате, откак станах дюканка. Ще ви се разсърдя да знаете. Пиша, пиша, никой не ме споменава.  Crossing Arms Да не сте ми нещо сърдити!   bouquet

# 265
Аз съм от новите ама ти се чудя защо мина към Дюкянките.Я кажи клюката.

# 266
Стел мила аз си те споменавам но днес още не мога да седна да пиша, че съм сама с децата и ме подлудиха. Целувам си те мила....ти си знаеш Wink Пък и нали знаеш, че скоро и аз ще мина при теб в месоядния отбор Mr. Green, че от доста време спрях д свалям ooooh!. Отговарям на питането на Мушморок-Стелксен мина преди няколко дни на Дюкан защото има нужда от диета с която да започне отново да сваля...тази я е правила и с нея е свалила 14 кг. лятото(ако бъркам Стели поправи ме)-но при нея тази диета вече не действа...както и при мен Sad А Стел макар, че мног е свалила има още доста да сваля и и трябва нещо което работи безотказно(като Дюкан). И двете потвърждаваме, че тази 90-дневна диета работи....но при мен спря да действа след 1-я месец и вече 1 и 1/2 месец си стоя на едно положение #2gunfire...така че и аз ще предприема Дюкан(макар, че как ще карам без любимите картофки newsm78)
Стел  Hug Hug Hug-благодаря ти за помоща снощи Heart Eyes

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 13:24 от janeta*

# 267
  • София
Много се чудих и аз за Дюкансата ама смятам,че за това което искам да постигна и тази ще свърши работа Rolling Eyes имам да сваля 7/8 килца само.....
Дано поне за месец да падна с половината Rolling Eyes
Дали е възможно? Thinking

# 268
eй Дюканки Wink....я не се сърдете Laughing
разбира се че много ви обичаме!!!! и двете стели и емили, ама от глад две не виждаме   Sick

# 269
Хайде девойки на следобедното кафенце  Simple Smile

Малта мила тук съм понавъртам се и ви чета Simple Smile Аз нали вече не съм във вашия отбор, но си ви чета и ви се радвам  Hug
Stelxen, миличка не ни се сърди  Hug
Аничка, как си мила?
Жани  Hug
Цвети, аз още несъм намерила човека, с който да поръчаме едно мъниче, но дано до пролетта да го намеря и до другата пролет да ви изненадам и аз  Wink
Лек дени мили фиданки.
Силни  Hug на всички момичета тук, дори и на тези които не познавам и те мен не познават.

Общи условия

Активация на акаунт