90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-борбата продължава тема №24

• 20 195
  • 351
  •   1
Отговори
# 240
Alokazia,най-доброто решение в такъв случай е плод.А доколкото знам и зеленчук може,с изключение на въглехидратния ден.За вечерята точно в 20 часа-не би трябвало да е проблем,ако не се проточи до късно.Понеже се навлиза в периода на храносмилането.Но половин,че и един час може да се приеме според мен.

# 241
Мацки,имам един въпрос -не мога да разбера защо картофите са сложени при варивата като те са въглехидрати  newsm78
Ама да ви кажа и днес издържах  Grinningзакусих един портокал и после беж по магазините с една приятелка и децата и се прибрах към 17 и 30 и тогава и обядвах и вечерях сърми с малко хляб ама диетичен.Ама одеве ме простърга и изядох няколко парченца портокал и сега изпивам една чаша вода и отивам да спя чееее ще стане страшно след малко  Mr. Green

# 242
  • Варна
Мале момичета много сте готини наистина и голяма зарибявка ме хваща с вас, май скоро ще ме видите в своите редици не само с думи, но и с дела - особено след обясненията на Цвети за кърменето и диетата
Ама вие наистина ли - кисело зеле със свинско и се свалят килца - така ли  Shocked
А за този който въобще не обича да готви  Mr. Green - как става номера тогава - помагайте де
Ей и много хубави новини по-хубави новини има при вас - Ани честито и лека бременност
На всички други, които си мечтаят същото - дано да ви сполети през новата година и от щастие да не се отървете

# 243
добър вечер фиданкииии
днес цял ден не мога да стигна до компа от работа и не съм ви следила, а и сега нямам сили да прочета всичко, което сте писали  Tired, нооо утре ще наваксам. аз от утре започвам лунната диета и после пак с вас   Peace
лека нощ и утре -лек и режимен   Hug

# 244
Дидник,аз съм от тези,които не обичат да готвят.Не съм правила диетата дълго време,но ще ти кажа какво правех.През повечето дни готвех за съпруга си отделно /доколкото може да се нарече готвене това,което съм правила,но да не навлиам в подробности/.За мен-в белтъчен ден или си варях някакво месо,или скара,или омлет със сирене на тефлонов тиган,или сирене по шопски в микровелето.В бобовия-просто си варях картофи-обожавам ги и не знам сега като правя Дюкан докога ще се сдържа,също зеленчуци на салата.Въглхидратния-пей сърце-спагетки набързо,сладкиши направо от магазина.Плодовия ти е ясен.Ти можеш според своите предпочитания да си правиш много бързи и лесни неща.А сега като се замисля и от Дюканските рецепти има неща,които стават.Ако те интересува,пиши ми на лични,да не спамим темата.

# 245
Ани,миличка,честито!!!!Много се зарадвах на новината!!! newsm51 preggo

Момичета,тази диета да не е за забременяване   Joy Joy Ако е така казвайте да бягам от нея  ;-Пожелавам на всяка,която иска бебенце да има поне две!!!! Hug

Лулумба,съжалявам,че е трябвало да преживеете този ужас!!! HugВажното е,че сте добре.
Ама при вас наистина е лудница.  #Crazy При нас този дето го "тресе тока" е малкия,с големият много рядко имаме разправии

Утре ще пиша повече,че стана някое време..
На всички ви по една много силна  Hug

# 246
Добро утро на всичи .Искам да попитам може ли да се обядва половин час по - рано.Момичета от този режим пада ли ви кръвното - вчера ми беше много зле.Аз по принцип съм с високо и си пия хапчета,но от 2 -3 дена нещо ми се вие свят,то и затова не мога да я спазвам стрикто,защото хапвам нещо сладко или пия малко червено вино.Но не мога и хапчетата да спра,защото лятото реших че съм добре и спрях хапчетата,и после беше бая ходене по лекари и нови,по - силни лекарстава.Ох ,дано да мога да продължа ,искам да съм фиданка Laughing

# 247
Добро утро!

# 248
  • Испания и Стара Загора
Добро утро фиданки,
последно време много ми се спи.
Емили,мерси за кафенцето Hug
А аз съм ви приготвила една режимна закуска Wink

На всички лек ден.Много Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 10:33 от anita29

# 249
Ани,честито и от мен.Лека и безпроблемнна бременост ти желая.

Вчера ми беше плодовия ден.Мислех,че няма да издържа,но успях.Вечерта малко ми стана лощо,но легнах и ми мина.

Имам един въпрос:утре с малкия сме на рожден ден и по този повод мога ли да сменя деня на варива с този на въглехидрати?Благодаря предварително за отговора.

# 250
  • Испания и Стара Загора
Стелли можеш да смениш дните. Hug

# 251
Добро утро!
Втори ден ми е,а съм супер гладна ,преди май пак така бе6е отна4ало,ама ходих и на спорт та може от там да е .Днес съм на ле6ти4ка . Успе6ен ден ,моми4ета!

# 252
Ани, честита бременност , миличка!!! Желая ти да я караш безпроблемно и на финала -най-карсивото, сладко и здраво бебенце на света  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Цветиииии   smile3514 smile3511 Взимай бухалката, хващай такси и идвай в Пловдив. Тва моето не се търпи. Искам и аз да съм режимна. Ей сега минавайки през кухнята заковах един шоколадов бонбон  Shocked, без да се усетя.... ooooh! Идвай мила, моля теееееее....
И стига си се скръндзила ами дай една снимка насам от видеозона, и ние да напълним окото  smile3525 newsm51

Еееее, момичета, ми то много народ се събрахме. Май май доста сме се ояли по празниците  Hug Прегръщам ви всичкии и отивам да ви чета.

ПП: Ели , къде ми се губиш  newsm78

# 253
Ани,благодаря  Hug.

# 254
  • София
Ани, направо ме свали от стола с тази закуска - УНИКАААААЛНА !!!
И колко подходящо да я пуснеш точно ти  Hug Hug Hug !!!

Еми, благодаря и за кафенцето  Hug !

Бубулече, и аз съм на лещичка днес  Mr. Green ! Май сме се наговорили по мрежата с теб, а?
Довечера пък мисля едни постни пълнени чушки да спретна, че мъжо много ги обича.

Малти, не се ядосвай бе, мила! То кой ли няма прегрешения? И аз полудявам, като си взема нещо без да се усетя, но пък не е болка за умиране. Оня ден (плодовия ми), черпят в работа със солети и аз БАМ! три. Усетих се чак след като ги изядох  Embarassed !
А имам воля и си спазвам стриктно досега режимчето!

Лулумба, много прегръдки за теб  Hug ! Ще отмине каръшкият период, стискам палци да е по скоро  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover !
Няма да се даваш на лоши настроения! Наистина си от много позитивните хора и не ти отива така! То верно, че като дойде, не пита, но поне знаеш, че тук винаги можеш да разчиташ на подкрепа!

Стели-76, радвам се, че не съм те отегчила с моите писания. По-късно може да ти драсна 2 реда пак!   bouquet

Отивам да си нагледам лещата!
До по-късно, фиданчици  Hug !

Общи условия

Активация на акаунт