90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-борбата продължава тема №24

• 20 197
  • 351
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Плодовете от всички видове ли може?

Да, само без да ги смесваш в едно хранене. Например, на закуска - само ябълки, на обяд - само портокали; не може - ябълка и портокал на едно хранене. Фреш се пие също само от един вид плод и се води за самостоятелно хранене.
Успех   bouquet !
Много благодаря. Hug

# 226
Stelxen мила, пожелавам ти го от сърце. Почвайте да действате по въпроса (ама може би изчакай месец поне, че да си на постоянен трудов договор и да не стане така, че и ти като мен да останеш без работа (макар, че аз си бях де, ама...)). Айде, пожелавам ти едно декемврийче Wink (значи зачеването ще е април  Mr. Green)

# 227
Е не, не може да не пиша  Simple Smile
Аничка, това е страхотна новина мила  Hug, лека бременност ти пожелавам и едно здраво бебче на финала  Heart Eyes
Казвам добре дошли на всички момичета, и успех с режимчето.
Дес, в предната тема беше казала, че се надяваш тази година да си променя надписа на аватарчето, дано мила  Hug
Жани, как си мила възстановяваш ли се?
Kally May, въпреки че вече не съм от вашите редици, си ви обичам много. Доста ми помогнахте да преодолея кризисните си моменти и когато се обезкуражите, погледнете мен и се сетете ч ес воля и упоритост се постигат доста добри резултати.
Не ви пиша много, но по старите момичета доста добре се справят с отговорите на въпросите на новите, аз винаги ще съм насреща да ви пиша и на лични, няма проблем.
Tsvetito  Hug
Стели, следващата такава страхотна новина ти пожелавам да дойде от теб  Hug ти го заслужаваш миличка  Heart Eyes
А сега искам да прегърна виновницата днес да вляза в темата и да пиша  Simple SmileАни  Hug

# 228
Ели и на теб ти пожелавам това щастие. Аз ти бях казала на пролет, но не знам дали си намерила човека, макар, че те хубавите неща бързо стават Simple Smile
Ха на Стели казах април, което си е пак на пролет (ей много я обичам тая пролет), ама ще видите, че ще има някоя сред нас да ни зарадва с такава новина тогава!

# 229
Страхотна новинаааааааа!Ани честито,пожелавам ти лека бременност и накрая едно здраво,сладко бебенце!!! Hug
Stelxen  дано да си следващата!!! Hug
Хей само аз да не прихва от вас,че от баницата ми се паднаха близнаци,а на мъжо-второ дете!Аз искам де,ама да не са сега!Малко да позаслабна,че тогава! Wink
Ели и аз ти желая щастие!Ама то ще ти се случи,убедена съм! Hug
Буболечка,а ти защо не обичаш пилешко?Ако знаеш аз как го обожавам!!! Crazy
Някой беше питал за гостите?Наистина как процедирате момичета? Thinking

# 230
АНИ ЧЕСТИТО мила, много хубава новина, желая ти лека бременност Hug Hug Hug
То май става нещо като вирус, поне така се шегуваме с колежките че две една след друга ни черпиха за това, а сега  във форума, пожелавам го на всички които искат да станат майки в най-скоро време да им се случи, това е най-страхотното нещо което може да се случи в живота на една жена

Хубава вечер на всички фиданки

# 231
Silvi то при мен така стана, тъкмо взех да влизам във форма и хоп - бременна Simple Smile Е, то ние си работехме по въпроса де Simple Smile Та таман и ти на пролет ще си се вталила.... (хехехе ще ви уморя с тая пролет ей, ама така искам да е вече топличко...)

# 232
Хихихихи Цвети аз тъкмо си мислех дали за рожденния ден на Еммата ще съм се вталила??? CrazyИ аз много я обичам тая пролет!Да исва,че на тоя студ не издържам вече!!!
За бебетата-ние не работим по въпроса,мислим че ние рано още!Ама ако стане-добре дошло!

# 233
Здравейте момичета,днес се натъкнах на вашата диета и прочетох няколко странички,налага ми се да излизам сега ,после пак ще ви дочета,но искам да ви попитам.При тази диета като свършиш 3 месеца и започнеш да се храниш нормално,не си ли върщаш килограмите?Какво правите за да не си ги върнете?Денят който е само на вода ,не ви ли става лошо?Имам  да свалям към 15 килограма,които ми останаха от втората бременност и се лутам тука коя диета да захвана,Дюкан почнах веднъж,свалих 6 кг но после лек аполека я изоставих,върнах си кг покрай празниците .Та ще се радвам да ми отговорите.Вашата диета на пръв поглед ми се вижда доста лесна за изпълнение,само ме притеснява денят на плодове и ,този на вода.Поздрави от мен.

# 234
   Мишонка95, и аз се притеснявах за плодовия ден, но за мое учудване беше лесно. Дано и занапред да е така. Пих повече вода, ако обичаш чай, може да пиеш и чай, но без захар. И ако си хапваш плод през 2 часа почти няма да усетиш глад. Не прави грешката да си мислиш за ядене точно през този ден. Аз бях на ръба да съгреша, но като не обръщаш внимание и не мислиш за храна става по-лесно. Водния ден ме притеснява още повече и съм почти сигурна, че няма да го издържа, но ще опитам. Дали се връщат килцата след това не знам, защото я правя за първи път, но след спирането на диетата си остава правилото за яденето само на плодове до обяд и никаква храна след 20.00ч. И това пак за 90 дни. Предполагам, че е за задържане на резултатите. Надявам се и по-запознатите от мен да споделят.

Аз днес хапнах 1 чиния свинско със зеле в 13.00, но в 16.00 ометох още две. Затова за вечеря в 20.00 хапнах само една ябълка.

Имам въпрос към тези, които са правили диетата вече или поне са минали първия месец. Как се отразява диетата на целулита. Забелязвате ли да има някакъв ефект? Аз тази вечер започнах да тренирам пилатес и се надявам да ми помогне за бедра, корем и разбира се за д-то Ако има и такива, които са го практикували, може ли да споделят впечатленията си и резултати.

Стига ви за тази вечер. Спирам и ви пожелавам лека вечер и утре сутрин много минусчета.

# 235
  • Испания и Стара Загора
mishonka95 добре дошла.Плодовите дни не са трудни.Храниш се на всеки 2 часа и ако много огладнееш може да хапнеш сурови ядки,но не и фъстъци.Водния ден е по-труден,но се издържа.Но старите фиданки установихмем,че след воден ден настъпва един период на задържане и не се отслабва.Може да продължи до 20 дни.Затова карахме вместо воден ден ,втори плодов. Peace
Tincheto 78 аз лятото с мажех с антицелулитен крем и може би в комбинация с диетата имаше хубав резултат.А и пиех един лимоное сироп,от който се отслабва в см,а не на кг. PeaceА ти щом си решила да трениреш,сигурно ще имаш добър резултат.

# 236
  • В светлината на слънцето
Ехааа, каква новина... Чак сега влизам в темата от вчера следобед и то... страхотна новина.
Ани, честито. Пожелавам ти леко бременеене и още по-леко раждане, след което да гушкаш едно малко, красиво и много спокойно бебче! Ауууу, страшно се радвам...
Това е специално за теб

Добре дошли на всички нови момичета!   welcome
Бобче, и тук да кажа - честита работа и да ти върви като по вода! Толкова се радвам, че стана... Hug Hug Hug
Димяни, нацелувай Райче-Зайче от нас и да се оправя бързичко. Hug
Аз днес не намерих време дори да се премеря, за да видя какви са резултатите след плодовия ми ден. То и един плодов ден беше... ooooh! Вчера имах много работа, в най-големия сняг и виелица бродих по улиците, на път за детската градина да прибирам дъщеря си, таксито ми попадна на моста над бул. "Ситняково" на "Цариградско шосе" - непочистен с кора лед и лапавица отгоре. Сума ти коли бяха заседнали тотално, автобусите не можеха да катерят височината, а нашето такси се оказа заклещено между един тролей и парапета на моста. И внезапно на тролея задницата започна да се пързаля настрани и да ни избутва към парапета. Добре, че шофьорът беше печен, та успяхме да се измъкнем на косъм. За една бройка да ни бутнат надолу. Надолуто за онези, които не знаят мястото е към 15-ина метра височина ooooh! Гадост направо. Още не мога да го асимилирам и смеля като случка.  ooooh!
Та вчера откарах цял ден с един банан и малко лешници. Днес обаче обядвах като за световно, че имахме гости, а и реших след вчерашния гаден ден да си спестя ходенето на работа. Лошото се случи следобед. Направо озверях за нещо сладко. Незнам защо. Та заситих глада с два банана.  #Crazy И с обещанието да не вечерям. Да, ама като наближи 20 часа и нещо ми пристърга и мушнах малко кашкавал и някакви колбаси. И сега ми е едно тежко, наядено, отново гладно  Twisted Evil, нервно, гадно и всичко, каквото може да се сетите накуп.  Crossing Arms Даже ми минаваха едни такива черни мисли да прекъсна диетата.  Embarassed Абе нещо съм се бъгнала напоследък и не съм себе си, ама се надявам да вляза в релси в най-скоро време. Ако не - пращайте ми Цветито с бухалката.  Naughty Като капак каката ни подлудява тия дни след като се прибере от ДГ - май кара някакъв детско-градински пубертет.  ooooh! Днес вече чашата направо преля, след като съвсем целенасочено се опита да премаже пръстите на ръката на малкия и като не успя му счупи една от любимите играчки. Абе екшънът у дома няма почивен ден, а като добавка към това вървят и пробиващите зъби на малкия.  ooooh! Изнервянето е страшно, особено от моя страна. Но стискам зъби.  Tired Айде, оплаках се, надух ви сигурно главите, ама нещо много ми се насъбра напоследък, та имах нужда да оспамя темата.  Embarassed Embarassed Embarassed
Обещавам утре да гледам по-ведро на живота.  Heart Eyes Пък и хубавата новина от Ани ми оправи настроението за месец напред поне.
Ани, още веднъж  Hug Hug Hug

# 237
Добър вечер!Научих страхотната нована на Ани и бързах да я поздравя на лични и да ви изчета,преди да драсна два реда.
Лулу,кофти период,мила!То,нали знаеш,като тръгне едно,повлича със себе си сто неща.Дано по-бързичко да премине и да се усмихваш повече /колежке  Laughing/И недей да прекъсваш диетата,толкова добре се справяш!
Адашка,айде ти да си следващата с прекрасната новина!Ти заедно с Ели.Явно това режимче действа по особен начин и ето ги резултатите-за кратък период от време две бъдещи майчета!Чакаме следващите-работете по въпроса,аз само ще ви нахъсвам отстрани,че още не съм събрала кураж LaughingКато стана дума за това да ви кажа при мен какво стана.В нашата фирма първо аз повлякох крак,след два месеца забременя още едно момиче,а след още един месец-трета колежка.Настана шок и ужас как да ни търсят заместници.Накрая се оказа,че момичето,което взеха за моя заместничка,и то забременя LaughingПлюс още едно,което малко преди това беше напуснало.Та сред нашите среди се майтапеха кой от колегите бил този големия любовчия,та толкова мацки изпозабременяли  hahahaНека да има повече бебета,че се топим,ей!

# 238
  • В светлината на слънцето
Айде, лека от мен, аз отивам да поспя. Стига отново някой зъб да не реши да излиза точно тази вечер.  Tired Crazy Mr. Green

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 16:28 от lulumba

# 239
  • Варна
Ани, честито! Желая ти лека и безпроблемна бременност  Peace

Имам едно въпросче: през дните, които не са плодови, ако огладнеете между храненията какво хапвате newsm78, пак каквото се полага за деня ли - въглехидрати или белтъчини?Или не трябва да се яде в тия часове? И проблем ли е ако се вечеря точно в 20.00 часа?

Общи условия

Активация на акаунт