90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-борбата продължава тема №24

• 20 200
  • 351
  •   1
Отговори
# 210
  • София
записче,момичета, още не съм се решила да започна с вашата добра компания, но....

# 211
  • Бургас
Анита, честито   bouquet   bouquet   bouquet Лека и безпроблемна бременност и най- сладкото бебче ти пожелавам Hug
Дуда, аз бях на боб със зеле днес Peace
Жаси
, взехме да се събираме отново, а Mr. Green Heart Eyes
Аз също бях на Дюкан. Това готвене отделно за мен и отделно за семейството, без да мога да опитам какво се е получило, ме побърка. За мен основното предимство на 90-дневната диета е, че мога да готвя за всички неща, които обичаме Peace Освен това, консумирането на всички групи храни изобщо не е за подценяване.

# 212
  • София
Ок! Без медеца! Crazy

Енита,чакаме те хайде!  Hug

# 213

Дуда, аз бях на боб със зеле днес Peace
Освен това, консумирането на всички групи храни изобщо не е за подценяване.
Супер,че така ми се беше дояло CrazyКолкото до второто-лятото почнах Дюканската,но явно не е за мен,защото на 3-я ден припаднах....Затова тази ми допадна толкова. Peace

# 214
  • Stavanger,Norway/ Varna
Супер,че така ми се беше дояло CrazyКолкото до второто-лятото почнах Дюканската,но явно не е за мен,защото на 3-я ден припаднах....Затова тази ми допадна толкова. Peace

И аз затова се отказах. Издържах 4 дни удърна и тамън влязох във втора фаза и един ден бях пред припадък и то с детето на ръце, да не говорим 4е последнитя три дни постоянно ми беше отпаднало и лошо и бях като пред нервна криза. Та реших, че без въглехидрати и слади4ко немога да живея  Laughing

# 215
Их, Ани за 1 ден минаваш към септемврииките, ама ще си августинка, ще видиш  Wink Моя е на 06.08, а сватбата ни беше на 05.08, но вярвам, че няма да е нито една от 2-те дати, даже ако не отиде и в 7-ми месец, ама има време ще видим. Иначе как се чувстваш, ходи ли на доки или сега се каниш?

А аз преди малко направих постните шоколадови квадрати и така хубаво ухаеее. Още не съм опитала, ще чакам мъжО да се прибере и след вечеря Simple Smile Заливката отиде по краищата щото се надигна в средата, ама нищо, със сигурност ще е сладко и вкусно Simple Smile Макар, че ги правих с маргарин, защото съм забравила, че няма олио и бях почнала, ама пак стана.

# 216
  • Бургас
Tsvetito, аз квадратите ги правих сега като постих и много ми харесаха Peace
Момичета, да ви попитам, когато посрещате гости как се справяте с вечерята до 20 часа Rolling Eyes Обикновено у нас гостите идват към 19-19.30 часа и ми се струва доста трудно да успея да им правя компания само на вода и сладки приказки newsm78

# 217
  • Испания и Стара Загора
Момичета страхотни сте.Благодаря ви за хубавите пожелания и милите думи. Hug
Жани,мерси за поздрава,мила.А песента в подписа ми е любимата. Heart Eyes
Kally May баща ми е на 1.09. Ще си умре от кеф като му кажа довечера. Wink
Цвети, моя син трябваше да е лъв,като мъжа ми,но избърза и се роди рак. Rolling Eyes
Момичета тази диета има някакво друго действие явно-вече станахме 2 бъдещи мами.Дано скоро и други се присъединят към нас Praynig
На всички много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 218
Анита,4естито    bouquet   ,много е хубава тази новина ! И предния път така 2-3 мами ни напуснаха заради бебета ,явно има не6то .

Аз минах първия ден успе6но,ама скоро няма да повтора с пи6еко месо ,от известно време (1-2 години) имам неприязън към него,ама пробвах като за на4ало. Сега се стягам за тае-бо ,много тонизира и се надявам да мога да го съ4етавам с диетата,4е като си спомна миналия път отна4ало как прималявах... Ама това бе6е първите 2 седмици,бях и малко поизнервена  Mr. Green  ,ама отминава  Peace

# 219
Ани, може и това да избърза и да е пък лъв. А ти сега къде си, тук или в Испания?

# 220
  • Испания и Стара Загора
аз съм в Испания.И Алекс тук е роден. Peace

# 221
  • в сърцето на моето Слънце
Здравейте и от мен
Надявам се да ме приемете при вас.Днес ми е 4-ти ден от диетата.
Само,че май съм объркала нещо.Защото сутрин си пия кафето  с мляко.А сега прочетох,че може само белтъчния ден.Вече ще знам
Не се притеснявай от това, аз си го пих през цялото време със сиха сметана и пак свалих 14кг. Ама пиеш кафе с мляко, не мляко с кафе, нали?  Grinning

# 222
  • Варна
Жаси[/b], взехме да се събираме отново, а Mr. Green Heart Eyes
ДА,да. Mr. Green Hug
Честито на Ани.  bouquet
Благодаря ви за топлото посрещане. Hug
Ами смятам май да я почна тази диетка,но ще имам доста въпроси сигурно.Надявам се да не ви досаждам много.
Като за начало:Плодовете от всички видове ли може?

# 223
  • в сърцето на моето Слънце
Леле, голяма навалица тук. И аз като не мога да си ви наблюдавам през дена и става чудо вечер. Ани и за теб  Hug . Пак се зарадвах много. Чудя се и аз ли тук да взема да се върна.  newsm78 , че ми се иска вече да ставам мама и аз.  Praynig Хайде отивам да сготвя нещо, че сега си дойдойх от работа.

# 224
  • София
Плодовете от всички видове ли може?

Да, само без да ги смесваш в едно хранене. Например, на закуска - само ябълки, на обяд - само портокали; не може - ябълка и портокал на едно хранене. Фреш се пие също само от един вид плод и се води за самостоятелно хранене.
Успех   bouquet !

Общи условия

Активация на акаунт