90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-борбата продължава тема №24

• 20 195
  • 351
  •   1
Отговори
# 285
  • в сърцето на моето Слънце
Ех, бе, ама как ви обичам всички тук в тази тема!  Hug
mu6morok, Жането правилно ти е обяснила всичко за мен. Единственото което е пропуснала е че аз два пъти правих 90 дневната диета, веднъж на пролет, когато свалих 14 кила и после в края на лятото, но не свалих нищо, най-вероятно защото не си спазих трите месеца почивка.  Peace
За всички нови мацки да кажа: не се подлъгвайте правете си диетата три месеца. Знам че не е лесно да си на диета и да не сваляш, но ако не е трябвало режима нямаше да е 3 месеца. Сега пак да обесня: през 2 и 3 ти месец се стапят много сантиметри, така че зарежете кантара и грабнете сантиметъра! Освен това 2 и 3та фаза най-вероятно са за задържане на теглото. Аз не качих нито грам, след края на диетата, но и двата пъти си я правих докрай: 90 дни. Така че не се подвеждайте. Единственото, което можете да направите във втора и трета фаза е да редувате дните по по различен начин, а именно: белтъчен, варива+въглехидрати, плодов и пак така или белтъчен, плодов, варива, плодов, въглехидратен, плодов. Това сме го коментирали в темите назад, но ако не ви се чете ви го казвам пак. Това е. Изключение моигат да правят такива като мен, Жането, адашката и други, дето имат да свалят още по 20 кила. За нас друго спасение освен Дюкан не остава. Аз съм опитвала след 90 дневната какво ли не, но нищо не помагаше (Страхотна диета, БВД, ВМ БВД) и затова минах на Дюкан. Обаче смятам да се върна след време тук.
Жане, за нищо недей да ми благодариш! Затова сме тук - да си помагаме!  Hug
На бременеещите: Ани и Цвети  изпращам по една виртуална прегръдка!  Hug
На Ели и Иринка също, както и на Адашката, Еми, Дес, Деси и всички, които съм пропуснала! Не ми се сърдете, не е нарочно!  Heart Eyes
На новите, момичета, успех!
На ветеранките, които се завърнаха, също. Буболечка, помня те теб от първия път! Wink   bouquet

# 286
Жане, за нищо недей да ми благодариш! Затова сме тук - да си помагаме!  Hug
Стел  Hug Hug Hug

# 287
      Здравейте,фиданчици!

Да не сте ме забравили,ей!Много се кефя,че напоследък имаме все по-нови попълнения!Да не забравя:ДОБРЕ ДОШЛИ -НА НАЙ-НОВИТЕ МОМИЧЕТА!
  АНИЧКА,МИЛА ЧЕСТИТО!ЖЕЛАЯ ТИ ЛЕКА БРЕМЕННОСТ И РАЖДАНЕ КАТО МОЕТО-БЕЗ ГРАМ БОЛКА,ЗАЩОТО НЯМАХ КОНТРАКЦИИ,А  САМО НАПЪНИ!ПРЕГРЪЩАМ ТЕ! Hug Hug
Бобченка,честита ти нова работа!Как се надявам и аз да намеря нещо подходящо,че борсата ми свършва вече...................но за сега няма нищо!Не,че съм с много притенции и много я избирам,но в моя смотан град търсят само магазинерки в хранителни магазини,на смени,а с детето не става!Онзи ден ходих на едно интервю за магазин за мебели и съм направо бясна и същевременно отчаяна!Работното време е от 9.00 до 20.00,включително и в събота се работи!Заплатата е само 260лв.За мен това си е чиста ПОДИГРАВКА с хората! #2gunfire #2gunfire
  Сега да се отчета:Днес ми е плодов ден и все още не съм прегрешила!Толкова се радвам!Утре ще лунуваме момичета нали?Уфффф,дано да издържа!Кантара ми не е мръднал и с грам.Сигурно ме мрази. То и детето доста си игра с него-май ще трябва да го сменя!
   Стига съм ви занимавала с моята персона.Пожелавам ви приятен ден и много минуси на кантарите!(Дано и моя да мръдне малко!)  Praynig

# 288
  • В светлината на слънцето
Това нещо снощи да не го бях писала - че ще спя имам предвид.  Twisted Evil Зъбът (вече незнам кой поред) реши да се обади в 3 часа и до сутринта съм го носила на ръце. А вече тежи кюфтето... ръце не ми останаха. ooooh!
Обаче тази сутрин се метнах на кантара със свито сърце след вчерашното ядене. Макар и режимно си беше бая обилно. Но...изненада.  Grinning Махнала съм всички излишни празнични кила.  Laughing И сега започвам да се боря, за да стабилизирам постигнатото от първа фаза и евентуално да сваля още някой и друг килограм. Абе и само да успея да ги задържа, ще съм доволна. Все пак аз имам мноооого да свалям, при това проблемът при мен идва от една далечна противобясна ваксина, към която направих алергия и се получиха неприятни последици, така че ми е ясно, че няма да стане от днес за утре. Засега ще се боря с втория цикъл на диетката да задържа 75 кила. Пък после ще опитам да разкарам и останалите. Много ми се иска за следващата Коледа да ги докарам до 60, ама дали ще стане...  Blush Иначе докато си стигна нормалното тегло, което е 47-48 кг ще ми трябва много време и търпение. Но съм се заинатила да го направя.  Crossing Arms
Стел, много ти се радвам за хубавите резултати.  Peace Ти колко време ще стоиш на Дюкан? Защото аз мисля след втория цикъл тук да мина за един месец на Дюкан. То, това го мислих още преди Нова година, но след празниците така ми беше дошло до гуша от мръвки, че реших да изчакам и да продължа с втория цикъл на 90-дневната. Но като цяло не съм се отказала от идеята да "стресирам" организма с нещо драстично щом зацикли, както ме посъветва диетоложката.
Добре дошли на новите момичета. Ей, колко много станахме...  Grinning
Аз утре съм на въглехидрати. Отказах се от лунуването, нещо не ми е подходящо настроението и само ще ме изнерви. Така че за утре мисля да си правя баница с кисело зеле. Взела съм и едни чудни еклерчета, които домашните набиват днес, пък аз ще хапна утре, така че при мен е ясно положението.  Heart Eyes
Айде, по-късно пак ще се включа. Че зоопаркът се събуди.  Crazy 

# 289
  • София
На обяд хапнах макаронки с мънчико захар!
Отядоха ми се спагетите не ми харесаха как миришат Sick
Мерих се на кантара не се здържах  Mr. Green
За 3 дни 1,5 Simple Smile брейй... чак не вярвам ама знам си,че си ми е верен кантара..... да видим как ще сме натам! Laughing

# 290
Димяни, браво! Много добър резултат!  Peace

# 291
Бреййй всички ли се теглите бе?Аз не съм.ама мисля че нямам резултат още.Аз да дам отчет за деня -закуска 2 мандарини,обяд спагети с кетчуп и вечерята ще е такава,1 литър вода и едно 3в1.Знам че за последното ще ме биете ама немога без него.Преди бях страстна кафеджийка ама отказах кафето от 2 години и съм на 3в1.

# 292
Мушмороче, аз по принцип не се тегля редовно - веднъж на четири или даже на осем дни. Но сега ми беше любопитно да видя как се движат нещата след всеки ден, за да си направя изводи за мен си относно храненето. А и бях любопитна за колко време ще махна празничните килца. Честно казано тегленето всеки ден може да подейства и демотивиращо, тъй като не се слабее еднакво - има периоди на спадане на килограмите, има периоди на сваляне на сантиметри, има периоди на задържане.

# 293
Здравейте мацки,аз се навих и от утре съм с вас,попрочетох това онова,естествено не всички теми,то е невъзможно,още повече с един малък терминатор в къщи,който не спира да прави бели.Утре почвам сериозно,защото вече ми писна да съм все гладна и дебела,както казва една съфорумка.Отивам днес да се запася с плодове.Поздрави на всички,от утре може и да ви писне от мен,сигурно ще имам доста въпроси. Wink

# 294
  • Варна
Здравейте и от мен.Мина ми първия ден без прегрешения.Ама много трудно издържам при наличието на толкова вкусни работи покрай щерката.Хапва си пред мен и много се дразня,но смятам за сега да устискам.Лека вечер на всички желая.

# 295
Мишонка, добре дошла.   bouquet
Жаси, свиква се. На мен вече не ми прави впечатление, ако ще домашните до мен да ядат и пият най-любимите ми неща.  Grinning
Брей, тази вечер голямо спокойствие в темата.  Thinking Има ли мераклия да пусне нова, че май скоро ще ни заключат? newsm78
Хайде, аз ви оставям за днес, че мнооого ми се спи.  Tired

# 296
Аз за пореден път зациклям.Откак съм на Дюкан имам кило-две свалени,но варират.Днес гадния кантар показа пак стартовите ми кг.А съм относително стриктна!И имам проблем с перисталтиката.Някой може ли да помогне?
Лулу,дано тази вечер спинкате спокойно всички!
Мишонка,добре дошла!
Ани,как си,мила?Надявам се да се чувстваш добре,без прилошаване и повръщане.Пиши.
Цветка,кога ще стане ясно какво ще е бебчето?
Димяни,браво!
На всички-много прегръдки!

# 297
  • Испания и Стара Загора
steli76 тук съм,мила Hug.Аз ви чета редовно.Добре съм.Не ми прилошава и не повръщам,но и миналия път минах без тези екстри.Днес много ме боли главата.Пих един парацетамол и малко ме отпусна. Peace
Лека вечер на всички. Hug

# 298
  • София
 mishonka95,добре дошла! Hug

Лулу,аз се мерих защото сравнявах един друг кантар и исках да видя дали мери еднакво Rolling Eyes и видях,че съм свалила..... Flutter
Утре е плодовия ден! Flutter
Сутринта ще видя как ще съм и може да не папкам плодчета а да мина на течности само! Rolling Eyes

Лека на всичкИ!

# 299
Здравейте по никое време.Аз одеве се претеглих(небях го правила от преди празниците) и се оцъклих яко,в момента съм 78,7 кг. Rolling EyesУЖАС!!!утре ми е плодовия ден и виждам че мога да ям и ядки,а колко и мога ли да ги смесвам.
За понеделник имам една подходяща рецепта-пиле с кисело мляко и топено сирене.Става мозък направо.Подходяща е нали?Айде оставям ви и ви желая приятни сънища  Hug

Общи условия

Активация на акаунт