90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-борбата продължава тема №24

• 20 216
  • 351
  •   1
Отговори
# 165
  • в сърцето на моето Слънце
Добро утро фиданки!
Минавам само да ви се обадя и заминавам да се приготвям за работа.
Иринка, а аз така се чудех преди няколко дни. Бе викам май беше 28, а защо е 29...  newsm78 Чак сега разбрах, много бързо загрявам няма що.  hahaha
Хайде лек и режимен на всички и до довечера по някое време.  newsm51

# 166
  • Бургас
Добро утро и от мен!
Реших тази сутрин аз да ви черпя кафенце, защото след първия ден кантарът ми отчете 700гр. надолу Party Заповядайте!

Анита, много ти благодаря Hug Сложих вече боба да се вари и ще го готвя със зеле щом няма ограничение за зеленчуците Peace
Единственото, което ме притеснява е, че не мога да опитвам това, което приготвям за щерката, но баткото в повечето случаи е доста услужлив Wink

# 167
Dobro utro i ot men,
Goldie i az sym na mnenieto na Anita29. Зелето съм хапвала във всеки един ден/ без плодовия/.
Анита не можах да разбера ти на какъв режим си или просто за подкрепа си тук?
За отчета: за 4 дни съм минус 2 кг. Wink
Tuga, повечето от нас използват хляб само през въглехидратния, но така си е написано - може всеки ден. Ами ,да желателно е да е черен, резултата сигурно ще е по-добър. Аз през предишния цикъл си хапвах какъвто хляб имам. И си имаше резултат.
Дес, ти отново се появяваш за малко и изчезваш, как вървят нещата?

bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 09:20 от mayy

# 168
  • Испания и Стара Загора
Добро утро и от мен,
mayy ми на този ежим съм.Само,че пиша по-рядко. Peace
ето и една скромна закуска

На всикчи лек и режимен ден от мен. Hug

# 169
  • София, Борово
добро утро и благодаря за топлото посрещане!
Хубав ден на всички и успешни резултати  bouquet

# 170
Добро утро,фиданки !
От днес ве4е официално съм с вас ,стискайте палци да е успе6на като предния път.Пожелавам много минуси на вси4ки.
И да попитам на кой да си изпрата данните,4е гледам темата не е отворена от звезди4ка.

# 171
Добро утро фиданки Hug
Добре дошли на новите фиданки, които не съм поздравила  bouquet
Голди мерси за кафенцето Hug и поздравления за минусчето Peace
Ани мерси за закуската Hug
Стел много ти благодаря за бързия отговор снощи-аз още тогава го прочетох но просто нямах никакво време да пиша. На теб браво за невероятния старт със свалянето и не се притеснявай за новата работа-след няколко дни вече ще се чувстваш уютно там Hug
mayy браво, моите поздравления за двете преборени килца Hug
Цвети благодаря ти мила за поздравленията и пожеланията за двете ми момченца-и аз ти пожелавам същото на теб Hug
Иринка ние с теб вчера май сме се наговорили да готвим зеле със свинско(а как ми се хапваше от тая вкуснотия......но НЕ Naughty) Миличка казваш, че имаш да ме питаш нещо на ЛС-добре ли сте, че ме притесни? Търсих ти дом. телефон но нещо не го намирам newsm78 А пък и Теди е едно мрънкало и сега се опитвам да го приспя ooooh!
Добре дошла отново в темата на Бубулечката  bouquet Ами Звезичка каза на нея да ги пращаме данните. Вероятно онзи ден като стана време за новата тема да не е имала възможност(много хора пътуват по празниците и може да не е имала възможност да пусне темата)-та за това на Звезди Peace

Фиданки аз тези дни се чувствам като смазана SadИ сега пия кафенце и не мога да се почувствам свежа-все едно не съм спала няколко нощи подред(така се чувствам ooooh!)...дали това е от цикъла newsm78 но друг път не ми се е случвало и ми се мотае главата  и ми е сънливо....направо гадост. А днес ми е плодов ден и се надявам да издържа, че физически се чуствам много отпаднала.

# 172
Добро утро!!!
Жани напълно възможно е да е от цикъла.А може и да е от това,че не си спала както трябва.Аз като не се наспя и така се чувствам...
И аз благодаря за закуската и кафето!  bouquet
Аз искам да ви се похваля,че вчера издържах!!!!Не съм прегрешавала през нито един ден от всичките четири!Супер!!!Ама честно да ви кажа ако не бяхте вие едва ли щеше да е така!За което много,много ама мнооого ви благодаря!!!! Heart Eyes

# 173
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добро утро  Grinning

Аз да се отчета и да бягам, че пак имам една важна среща, да видим ще излезе ли нещо от нея  Praynig

След първия плодов ден вчера и общо 5 дена от диетата съм - 2 кг  Party Shocked, направо неможах да повярвам. Много стимулиращо ми подейства господин кантара. Та, днес съм на протеини, за утре незнам още, нещо не ми се ядът варива, но денят ще покаже и в неделята- лунуване  Simple Smile

Хайде бягам аз, стискайте палци  Praynig

# 174
  • София
Днес е втория ми ден! Party
Сега закусих с 2 ябълки!
За обяд ориз с домати и лук  на фурна и салатка от краставици и домати!

# 175
  • Варна
Здравейте и от мен.И аз реших да диетувам,но не намирам на първа страничка диетата за кърмачки.Имам да свалям едни 7-8 кг. и ми е много трудно,уж нищо не ям,а си седя на едни килограми вече 11 месеца.Може ли някой да ме светне за меню за кърмачки или е същото като обикновенното.Благодаря ви предварително.

# 176
Здравейте!! Hug

Стел,как да не си сменя числата,що да се правя на по-млада  Wink/не че съм много стара  hahaha/

Жани,миличка,ти май си най-стриктна.Браво на теб  Hug Писах ти ЛС,не се притеснявай,няма ми нищо   bouquet

Аз днес мисля да си продължа на белтъчини,че вчера си бях на плодове до вечерта,а и нали си имам зеленце.
Засега съм на една ябълка и си пия кафенцето

Жани,ето тук е баницата за която говорихме http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,244.msg85129.html#msg85129

# 177
  • София
След като съм хапнала плод в 10 мисля да обядвам в 14,00 но до 20,00 няма да издържа и не разбрах мога ли да хапна нещо между 14,00 и 20 Embarassed

# 178
След като съм хапнала плод в 10 мисля да обядвам в 14,00 но до 20,00 няма да издържа и не разбрах мога ли да хапна нещо между 14,00 и 20 Embarassed

Може6 да си ве4еря6 като спазва6 времето между хрананията ,но преди 20h .Но половината от обяда,ина4е за между хранене хапвай плод,ако си гладна.

# 179
Иринка мерси за рецептата Hug...направо ми потекоха.... Crazy Embarassed
Димяни днес си н варва, нали? Значи можеш през 2ч. да хпвш от разрешените храни. Никой не казвада издържиш от 14ч. до 20ч. с порция ориз, например. Спазваш интервала и си хапваш PeaceАко ядеш в 14ч. може пак в 16-17ч. и към 19-20ч. вечеря Hug
Бобченка браво и на теб за 2 -та преборени кг. Hug
Добре дошла при нас Жаси Hug Прочети на предните страници постовете на Цветито-тя е нашето кърмещо и вече бременно майче. Сега не спазва диетата(не в този вид предполагам) но когато я правеше си кърмеше и казваше, че е много доволна защото се храни много по-правилно и с нужното количество плодове.Успех Hug

Общи условия

Активация на акаунт