Отговори
# 195
Ходя при д-р Попова и съм адски доволна. Много добър лекар е и е много миличка, добре обяснява всичко.
По здравна каса ли ходиш при нея или си плащаш?Защото аз съм решила да си платя другаде,а в Токуда да отида по здравна каса,но май много ще трябва да чакам да ми запишат час,до тогава направлението ми ще изтече.

# 196
На този етап единствената лекарка в Токуда, която работи със здравна каса е д-р Евтимова. Не е лоша, но и не е от най-приказливите за да тръгне да ви обяснява подробно всичко. А за часовете - аз към 20 декември си записах час за 30 януари при моята лекарка там и това беше единствения платен свободен час.

# 197
На този етап единствената лекарка в Токуда, която работи със здравна каса е д-р Евтимова. Не е лоша, но и не е от най-приказливите за да тръгне да ви обяснява подробно всичко.
Е тя работи от доста време със здравната каса,но мислех,че вече има и други лекари,които са започнали да работят по ЗК.

# 198
И аз спрях кафето по простата причина че ми се гади Sad
Искам да питам понеже лекарката ми каза да не ям неизпечено месо и консерви, та се чудя зимнината също ли спада към тези консерви. Че напоследък само филия с лютеница ме спасява и се чудя  newsm78 зимнината към консервите ли спада и вредна ли е, че аз ям доста Simple Smile

Не добре свареното и печено месо може да докара разни болести, не заради друго  - токсоплазмоза, листериа, ботулизъм. По същия начин е и с непастьоризираното мляко

# 199
Преди и д-р Кирякова работеше, но от тази година вече не. Явно заради големия наплив имат повече приходи от платени прегледи отколкото по здравна каса.

# 200
  • Някъде Там
 Hug благодаря ви   bouquet ще си хапвам по малко зимнина  Wink
Аз в токуда съм при д-р Колева. Тя ми прави хистероскопия за махане на полип октомври месец. Не мога да кажа добра ли е Sad Сега тази, при която ходя ми откри киста 5 см и се чудя как не са я видяли на хистероскопията. Единственото оправдание може да е че не се е била развила, не знам за колко време може да се развие.
Но мисля да ида в сряда да ме види, по принцип тогава ми е профилактичния за полипа. Иначе от там съм доволна от Карагьозов - сина.

# 201
И двамата д-р Карагьозови обаче не се занимават с проследяване на бременност и израждане, а с гинекологични проблеми. Аз понеже съм лежала в болницата и имам впечатление от повечето лекари в АГ, д-р Колева ми дойде на визитация през нощта и беше толкова незаинтересована - с две думи отбиваше номера за да си легне по-бързо.

# 202
  • Някъде Там
Да Карагьозови не водят бременности за съжаление Sad
Ами нямах особенно избор, защото ме пратиха при нея че тя се занимава с хистероскопия. Нямам наблюдения добра ли е Simple Smile
мерси Захира

# 203
 #Crazy #CrazyАбе, сладурки, аз си мисля, че пиша в старата тема, а вие вече приключвате новата Shocked!
Сега се върнах да ви изчета Hug!
Денди, изрови ли инфо от дерматолозите за мазилата против стрии?

# 204
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 17 нови отговора.

Така е, като държа форума отворен и работя.  hahaha
Аз си направих кафе с мляко- третото ми кафе от 22.12. насам.
Обаче в черния шоколад има кофеин, а с него доста прекалявам.
Блокче млечен шоколад от 40 грама съдържа 10 мг кофеин, натурален черен шоколад - 28 мг, докато кофеинът в една чаша нес кафе е 60 мг. http://www.bg-spa.com/article/view/chocolate/

# 205
благодаря много Шери! Simple Smile Heart Eyes

# 206
Здравейте и от мен!  Hug
И аз ходя на прегледи в Токуда. В събота съм при д-р Илиев, незнам дали се занимава с проследяване на бременност но само при него имаше свободен час, който си го записах на 30.12. Преди да забременея съм ходила при Карагьозов и Кирякова и определено от нея съм доста доволна. Имам и намерение живот и здраве там да родя.
Относно гаденето - редува се един ден ми е лошо и повръщам на другия ми и добре. Вечер много трудно заспивам и ми става ужасно студено, без да имам темперетура ме побиват тръпки и краката са ми лед.
Кафе не пия, просто немога Sick спях го веднага след като забременях.
Засега съм качила 1 кг.

# 207
Момичета някой може ли да ми даде потр.име и паролката да разгледам снимките. Blush

# 208
Момичета някой може ли да ми даде потр.име и паролката да разгледам снимките. Blush

Моля и на мен!

# 209

Моля и на мен!
Whistling Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт