За бързи въпроси и отговори, за тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема-5

• 13 241
  • 299
  •   1
Отговори
# 150
Ами като си при двама,така си пиши консултациите,че да се падат на 15 дена.И така и на теб ще ти е по спокойно.

# 151
Да, но пък като ходя и при двамата, те се искат да гледат с ехограф и аз мисля, че не е много правилно, просто искам заради нзок да си ползвам изследванията безплатно и болнични, благодаря за съдействието!

# 152
И какво му е неправилното на ехографа.Мен ме гледаха всеки пьт(поне два пьти седмично),имено той ме успокояваше най-много.

# 153
Не виждам нищо вредно в ехографа. и мен той ме успокояваше най много.

# 154
  • Русе
Помогнете със съвет.
Дъщеря ми е на 2 години и 6 месеца. Махнахме дневния памперс преди полвин година, без крясъци , без натиск от наша страна,просто и обяснихме че вече е голяма и е нормално да пишка и акак на гърне или в тоалетната. за около седмица тя свикна да ползва и гърнето и тоалтната. Изтървала е пишо в гащичките много рядко, само когато се е заиграла. До преди две седмици, напишква се постоянно, казва че и се пишка но докато събуе гащичките и вече леко се е подмокрила, а понякога дори се е напишкала.Кажете какво да правя, не искам да се карам или да викам, да наказвам, защото само ще започне да се крие или пък ще се стресира, явно не може да се стиска. Не ходи на ясла или градина още че да кажеш че е стресирана, няма признаци да е настинала и да е от това. Дайте съвет, че вече се видях в чудо.

# 155
Нямам много опит от това естествено, но по думите ти
мога да съдя, без да искам да е така, че може да става
дума за здравословен проблем. Да не може да стиска.
Другото, което ми идва на ум е, че може би пък стиска
прекалено дълго и в един момент не може вече и се
напишква. Ако е второто (надявам се) може би е заета
с игра или друго занимание и не обръща внимание на
"сигнала" за пиш. При мен се случва доста често - не,
не се напикавам Mr. Green, но се усещам, че много време се
стискам без да искам. Заета съм с нещо, което ми е интересно,
работя си или друго, имам позив, но си казвам: "Ей, сега, ей сега"
и така доста време. В един момент вече като ме заболи корема -
отивам. Доста е вредно това стискане. Вечер по време на съм се
"хващам" редовно, че стискам с часове и после ставам на бегом,
когато вече не мога да издържам.

# 156
  • Русе
До сега не е имала проблем със стискането, но знае ли човек.Ако продължава така ще се обърна към специалист .

# 157
Здравейте! Искам да попитам онези, които са ползвали стерилизатор за микровълнова на Chicco - за 3 шишета, как точно се използва. Спомням си, че наливах 200 мл вода във ваничката, но никак не мога да си спомня колко време трябваше да задам на микровълновата  newsm78. Давам го на моя позната, за да го ползва, но тя и идея си няма как да работи с него, а аз не съм запазила нито инструкциите, нито кутията и съответно вече съм забравила  Mr. Green
Благодаря предварително за отговорите!   bouquet

# 158
Слагам вода да покрия дьното,незнам точно колко мл.И пускам микровьлновата на 10 минути.Според мен са сьвсем достатьчни.

# 159
  • Пловдив
На моят стерилизатор пише да се слага около 200мл вода на дъното и стерилизирам за 5мин. Минутите се променят според мощността на микровълновата.

# 160
  • София
Може ли да се притоплят на водна баня пюрета в меламинови купички?

# 161
Може ли да се притоплят на водна баня пюрета в меламинови купички?
Да,аз претоплям на водна баня понякога.

# 162
  • гр. Пловдив
Никакъв проблем.  Peace Меламинът е доста по устойчив на топлина от обикновената пластмаса.

# 163
  • София
Мерси за отговорите.   bouquet

# 164
Мили мами,от ПЛОВДИВ от къде си пазарувате дрехи за бременни? pregnant

Общи условия

Активация на акаунт