За бързи въпроси и отговори, за тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема-5

• 13 240
  • 299
  •   1
Отговори
# 165
Не съм носила дрехи за бременни, но има магазин в подлеза на Тримонциум и в Гранд. Там се сещам на първо четене.  Peace

# 166
  • гр. Пловдив
И в подлеза на Понеделник пазара.

# 167
  • София
Колекторите за урина за момченцата при поставяне залепят ли се по някакъв начин или само трябва пишката да влезе в дупката?  Embarassed

# 168
Около самия отвор на дупката има  залепваща лента.слагаш пишката в дупката и притискаш съвсем леко за да се залепи  кожата около пишката Peace

# 169
  • Пловдив
Здравейте! Искам да попитам онези, които са ползвали стерилизатор за микровълнова на Chicco - за 3 шишета, как точно се използва. Спомням си, че наливах 200 мл вода във ваничката, но никак не мога да си спомня колко време трябваше да задам на микровълновата  newsm78. Давам го на моя позната, за да го ползва, но тя и идея си няма как да работи с него, а аз не съм запазила нито инструкциите, нито кутията и съответно вече съм забравила  Mr. Green
Благодаря предварително за отговорите!   bouquet
Да,по 200мл на дъното в сивата ваничка и го пускам на 10мин.

# 170
  • Пловдив
Дрехи за бременни има в Халите,в Гранд,в подлеза на Тримонциум и в Подлеза на Бингото.Но тези 4 магазина са на 2 фирми и всичко в тях е еднакво.Има и едно магазинче ''Мама и аз'' до Торакс точно.Там също има дрешки.

# 171
  • София
Алма, мерси.

# 172
Няма за какво.само не прави грешка да му слагаш пампа след като сложиш торбичката,аз направих така първия път и се наложи да ходя за нова торбичка ooooh!

# 173
Колекторите за урина за момченцата при поставяне залепят ли се по някакъв начин или само трябва пишката да влезе в дупката?  Embarassed
Залепят се да,имат си лепка PeaceАз сложих и памперса отгоре,при нас лесно стана.

# 174
Здравейте, да сте виждали скоро пелени Huggies Classic 5?
От Кауфланд са изчезнали, вече седмица стана откак ходя всеки ден и няма.

# 175
А с какво мажете лицето, при положение, че кожата му е адски суха и има атопичен дерматит? Пробвах с крема за студено време на Мустела, но и от него направи реакция. Лицето му става на лишейчета и се лющи. Много неприятно. За тялото ползвам Себамед и Мустела - стелатопия (редувам ги, в момента сме със себамед), обаче на лицето не помагат особено. А честно казано ме е страх да експериментирам с козметика.

Може да пробваш с розова вода смесена с глицерин. Моята дъщеря също е с атопичен дерматит и педиатъра ни предписа това, розова вода с глицерин. Истината е че от лятото насам не сме имали проблеми с кожата. Също така доктора ни каза че може да се маже цялото тяло при нужда.   bouquet

# 176
  • София
имаше в пикадили вчера.
явно има тенденция по отношение на размер 5,  защото изчезнаха и 5 на либеро, та от зор взех 6 Rolling Eyes

# 177
elpet, благодаря!   bouquet

# 178
имаше в пикадили вчера.
явно има тенденция по отношение на размер 5,  защото изчезнаха и 5 на либеро, та от зор взех 6 Rolling Eyes

Да, и аз го забелязах това с Либеро-то. Много тъпо.
Нямам идея, защо така направиха Crossing Arms Thinking

# 179
Кога се усещат 1те движения на плода?
В кой месец може да се каже дали плацентата е нормално разположена?

Общи условия

Активация на акаунт