Любители на котки - тема 17

• 36 767
  • 366
  •   2
Отговори
# 180
  • Варна
Олеле Теди, цяла нощ навън изкарал Нико ooooh! Кой знае как се е уплашил, добре, че не е хукнал навън или някой от комшиите ви да го изхвърли. Кетя пък снощи пак беше на лекар. Пак и се беше зачервило едно място на задното краче, по-нагоре този път. Докторът каза, че е явно алергична екзема някаква, вероятно от мокрене е станала. И тя наистина напоследък се научи да влиза  в мивката и виси там и като я взема на ръце, редовно и е мокро дупето. Много се уплаши снощи като взехме да я носим, рита, опитва се да си отвори вратата към хола, и като видя че няма да стане се примири и се гушна в мен Hug Милото то. Док я прегледа, маза я с крем, би и две инжекции и накрая я пръсна с италиански котешки парфюм bowuu hahaha Говорихме и за кастрация, аз уж се бях навила, сега пак давам заден, особено като се разбрахме да се чуем другата седмица хем да и види крачето, хем евентуално да уговорим нещо. Охххх, не знам...

# 181
Ех този Нико как е успял да се измъкне... Добре че всичко е наред.
А как е той, махнаха ли му конците?

Месечинка пращаме ви много  Hug Hug Hug

# 182
  • Варна
Мерсииии, да ви се връщат  bouquet

# 183
Здравейте!
Да се запишеме и ние в тази тема с тези косматковци. Обожавам ги.
Ние имаме Ragdoll. Може би не ви е позната породата, но съм убедена, че съвсем скоро ще навлезе в много семейства. Нашият е от първото българско котило. Породата е уникална. Много са добри и кротки. Вече е на 10 месеца и нито един път не ми е направил беля или удрал децата. А, те много го тормозят. Просто са много гальовни и добри котета. Ето и малко снимки.

Пропуснах да кажа, че стават много големи. Нашият Шаги е на 10 месеца и е 6 кг.  Laughing  Peace

# 184
  • град-държава
Добър ден на всички,
докато ви прочета  Crazy ....та по въпроса за парите Сиамка го е казала чудесно-въпрос на приоритети и възможности,защото и събереш необходимата сума тя просто не е еднократна след това месечната издръжка на едно таково коте не е никак малка,близките ни абсолютно ни обявиха за луди,когато им споделихме идеята,но в крайна сметка парите са си наши и ние решаваме как да ги похарчим,а иначе Тед кат я разбирам напълно,тъй като и ние сме увлечени по фотографията и преди празниците си подарихме първият ни ДСЛР и като абсолютни привърженици на тема Канон си взехме  450Д въпреки,че аз много се двуумях между него и Пентакс...истината е че още не сме  направили и една снимка  с новата придобивка Embarassed,аз здраво съм си хванала аналоговия канон и скоро не мисля и да го пусна  понеже аз съм луда на тема аналогова фотография... та ще видим съвсем скоро що за чудо е това  Mr. Green

Та така,аз за нищо на света няма да дам 2000лв за телевизор,но за коте по което съм луда няма и да се замисля,казвам го това като пример,всеки човек си е с приоритети и желанията си,ако може да збъдне всичките е най-добрия вариант... Mr. Green

# 185
  • Варна
adrianska,
добре дошли на теб и котачето  bouquet Много е красиво наистина, особено нослето - да го схрускаш Grinning И верно бая големичък е за 10 месечен Wink

# 186
Месечинке, какъв е тоз италианки парфюм, бре  Laughing Да не я надушат котаците сега и да сте под обсада  Grinning
А Нико как е преспал навън не го знам, ама той си е виновен, не се научи да си стои вкъщи. Колко пъти мъжа ми го прибира от стълбите и все се зарича, че повече няма да го връща.
А конци нямаше, разреза му беше един и малък и  докторката реши да не го шие, то се затвори още на 2 рия ден.
adrianska, добре дошла в темата! Много ви е хубав котака.  Няколко страници назад обсъждахме тази порода точно.

# 187
  • София
adriankska - Ragdoll и те ли са така скъпи както за преди това обсъдените котки.Аз искам такава котка  Sad

# 188
  • Варна
Месечинке, какъв е тоз италианки парфюм, бре  Laughing Да не я надушат котаците сега и да сте под обсада  Grinning

Laughing Аха, много сме спешъл Flutter Ама доста хубаво миришеше, чак и за хора става Joy Италианска му работа Crazy

# 189
да, доста скъпи са рагдолите, но са прелестни... толкова любвеобилни, ласкави... о,супер. И аз искам една малка писанка от таи порода. В Бг са рядкост още, да. има един малък развъдник, за който знам от нета http://www.ragdoll-bg.com/about_us.html
adrianska, добре дошла. Шаги е мн красив Heart Eyes даже вашият Шаги го има в сайта Simple Smile Сега чакат бебета пак януари Simple Smile

# 190
Здравейте!
Да се запишеме и ние в тази тема с тези косматковци. Обожавам ги.
Ние имаме Ragdoll. Може би не ви е позната породата, но съм убедена, че съвсем скоро ще навлезе в много семейства. Нашият е от първото българско котило. Породата е уникална. Много са добри и кротки. Вече е на 10 месеца и нито един път не ми е направил беля или удрал децата. А, те много го тормозят. Просто са много гальовни и добри котета. Ето и малко снимки.

Пропуснах да кажа, че стават много големи. Нашият Шаги е на 10 месеца и е 6 кг.  Laughing  Peace

Точно на предишната страница говорихме за тази порода, и аз искам такова коте някой ден. Crazy Ще кажеш ли каква беше цената, може и на лични. Simple Smile

А от линкът, който е дала ros4enka Шаги да не е:
Adored by Andriana in Sofia, Bulgaria
Много прилича по муцунката. Grinning

# 191
  • DE
Разкошен е Шаги, аз преди да се разубедя за породата се бях интересувала от цената. В Германия животно с хубаво родословие може да струва и 700 ЕУР, което за мен е доста, но пък за някои хора възможността да осъществят мечтата си е безценна, пак опираме до приоритети Wink

# 192
  • Пловдив
Пише, че всички котенца за домашно гледане се кастрират  newsm78

Иначе са невероятни  Heart Eyes

# 193
Да, точно той е.  Peace  Laughing Притеснявах се да пусна линка тук, че то това си е чиста реклама. Да не би да ми направят забележка.  Rolling Eyes Сега наистина очакват нови бебета през януари. Цената не мога да я кажа, защото мисля, че за всяко коте е различна. Зависи от това какъв клас е котето. Шаги именно заради това петно на нослето е Шоу клас, т.е. само за домашен любимец, не и за развъждане. И задължително трябва да го кастрирам.  Rolling Eyes Тогава преди 6-7 месеца, коте от този клас струваше около 350 Евро. А Пет клас котетата и идея си нямам колко струват. Но, може да се свържете със собственичката на развъдника, Тони, и да я питате.  Peace Много е мила и готина, непрекъснато поддържаме връзка. Ако искате може и аз да я питам.  Peace
Благодаря за топлото посрещане.

# 194
Шаги именно заради това петно на нослето е Шоу клас, т.е. само за домашен любимец, не и за развъждане. Тогава преди 6-7 месеца, коте от този клас струваше около 350 Евро.
Shocked
700 жълтици за котка с дефектно петно?
Имате ли нужда от психологическа помощ? Насреща съм Hug

Теди, може и след това. Исках да си направя подарък за РД, ама ще ти се зарадвам и след него да дойдеш Hug
Имам и мн стари прозорци... за снимката с лапичката Whistling Flutter

Общи условия

Активация на акаунт