Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Превърнете прането в удоволствие и спестете време с LG

 • 4 034
 • 194
 •   1
Отговори
 • Мнения: 5
Живеем в забързан ритъм и постоянно имаме усещането, че времето не ни достига. Доста често вкъщи ни се налага да жонглираме между разнообразни роли, като това да бъдем добри домакини, всеотдайни майки, пък и да работим онлайн в ситуацията на Covid-19. За щастие, за да ни улеснят във всичко, което правим, всеки ден до нас са технологиите. Те ни дават възможност да прекараме повече време със семейството и по-малко време в домакинска работа. Сред безценните ни помощници в мисията за повече свободно време е комбинираната пералня на LG, която съчетава изпиране и изсушаване в един уред. С нея досадното пране на дрехи се превръща в удоволствие!


  
Пералните машини на LG съчетават иновативни функции и стилен дизайн

LG TurboWash™360 – технология за бързо и ефективно пране
Комбинираните перални със сушилни, както и пералните с TurboWash™ 360, са умни и бързи. Те са оборудвани с всичко необходимо за скоростно и енергоефективно изпиране на дрехите – разполагат с голям капацитет и ви дават възможност да изпирате повече дрехи с по-малко зареждания.

Ако искате да носите любимите си дрехи и през утрешния ден, можете да бъдете спокойни, защото електродомакинските уреди на LG с функция TurboWash™ 360 изпират с по-малко гънки само за 39 минути и то при по-голяма хигиена. Бързото изпиране обаче не е за сметка на тъканите – благодарение на 4-те посоки на 3D многопосочните дюзи, които покриват пълни 360 градуса при пране с четири многопосочни струи. Това скъсява времето за пране, пести енергия и предпазва тъканите от увреждане.

 
LG Steam⁺™ – унищожава алергените и постига 30% по-малко гънки
Никой не обича да изважда намачкани току-що изпраните дрехи от пералнята. Всеки би предпочел прането му да излиза от пералната машина с по-малко гънки. Благодарение на функцията LG Steam⁺™ на пералните на LG пералнята се грижи за всяка гънка на дрехата. След като завърши избраният от вас цикъл, парата лесно прониква в дрехите и намалява значително гънките. Тази опция улеснява значително гладенето.

Освен тази много важна функция за всеки от нас е важно дрехите ни да бъдат хигиенично почистени и с безопасни материали. Благодарение на Steam⁺™ LG се бори с алергените. Ако при избора на функции селектирате програма allergy care, нагревателят под барабана увеличава температурата на водата и парата премахва 99.9% от алергените, което прави изпраните дрехи напълно безопасни за цялото семейство.

 
AI DD™ – интелигентна грижа с 18% по-голяма защита
Комбинираните перални на LG предлагат нова технология в прането – AI DD™ с 18% по-голяма защита на тъканите. Моторът с директно задвижване DD от следващо поколение, предлаган от LG, превръща интелигентното пране в реалност, като използва голяма база данни, за да разпознае мекотата на тъканите и да приложи оптималния модел на пране.

Защо да изберем пералня на LG с AI DD™? За нас тениските, памучните блузи и рокли са просто „памучни“, докато пералните машини LG “виждат“ повече от написаното върху етикета. Тази функционалност претегля прането ви и определя мекотата на тъканите, като сама предлага най-оптимизираното движение за изпиране, за да се погрижи за дрехите ви.

ThinQ™ – смарт управление на вашия уред
Технологията ThinQ™ прави вашата пералня много по-интелигентна – от изпирането до изтеглянето на допълнителни програми. Общувате лесно с нея и имате достъп до последните иновации чрез Wi-Fi свързаност. Само трябва да свалите SmartThinQ приложението на вашия смартфон и можете да контролирате времето на изпиране където и да се намирате. С тази функция можете да проследите и колко енергийно ефективна е вашата LG пералня. Дори можете да контролирате само с гласа си и да разберете колко време остава до края на изпирането, без дори да стигате до уреда.

Включете се в дискусията на LG!
Споделете с нас в темата:
Pushpin Кое е най-важното за вас при изпирането – големият обем дрехи, бързият цикъл на работа, липсата на гънки, хигиеничното почистване или друго?
Pushpin Какъв тип пералня от гамата на LG бихте си закупили и защо: комбинирани перални със сушилни, перални и сушилни с пара, перални и сушилни с голям капацитет?

Date Съвсем скоро очаквайте да публикуваме допълнително интересно и полезно съдържание.

Полезно съдържание:
Какво представлява технологията LG Steam™?
Какво представлява технологията TurboWash™ 360?

Само в периода 1 ноември – 31 декември при покупка на определени модели перални машини с пара и комбинирани перални със сушилни получавате безплатна 5-годишна гаранция от LG.

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 17:10 от Редактор***

# 1
 • Мнения: 1 034
Най-важно е хигиенното почистване и запазване качеството на тъканите.

# 2
 • Мнения: 705
Наличен бърз цикъл - пране-сушене и функция добавяне на паране след старт. Имам конбиниран уред с цикъл пране+сушене за 45мин но 1.5кг. всяка вечер или през вечер пера така дневните дрехи и съм много доволна. Понякога изпускам нещо и минута след началото виждам - нямам функция за добавяне. Следващият уред, който ще имам ще има Simple Smile

# 3
 • Мнения: 149
За мен най-важно е хигиенното почистване и запазване качеството на тъканите. Като допълнителен плюс е важен и наличен бърз цикъл при избор на програмите.

# 4
 • Мнения: 1 166
Хигиенното почистване и запазване качеството на дрехите, за мен е най- важно!

# 5
 • Димитровград
 • Мнения: 1 281
Така или иначе всичко се облича по веднъж, затова на мен са ми важни бързият цикъл на пране и липсата на гънки.

# 6
 • Мнения: 85
Според мен най-важното е хигиеничното изпиране и програмите, щадящи тъканите. Големия обем дрехи не е за подценяване, но там трябва да се съобразя и с обема на сушилнята.

# 7
 • Мнения: 24 438
Бърз цикъл.

# 8
 • София
 • Мнения: 959
Хшгиеничното почистване и запазването на тъканите.

# 9
 • Плевен
 • Мнения: 564
Кое е най-важното за вас при изпирането – големият обем дрехи, бързият цикъл на работа, липсата на гънки, хигиеничното почистване или друго?
Всичко ми е важно, а от момента, в който открих комбинирания уред, съм много доволна-спестява ми място, време, и пари...

# 10
 • При децата ми
 • Мнения: 3 611
Важно ми е хигиенното почистване и запазването на тъканите

# 11
 • Мнения: 27
Хигиенното и добро изпиране, но и запазване на тъканите.

# 12
 • В царството на мечтите
 • Мнения: 283
Хигиенното почистване и запазване качеството на дрехите

# 13
 • Мнения: 218
Не държа на голям обем дрехи. Дори когато е по- малък обема, се изпират по-добре.
Важно ми е да не е шумна пералнята, да изпира добре, добро изцеждане на дрехите,  да не остават мръсотии по прането , малко програми.

# 14
 • София
 • Мнения: 1 146
Хигиеничното почистване и липсата но гънки + центрофуга с 1400 оборота.

Общи условия

Активация на акаунт