Любители на котки - тема 17

• 36 572
  • 366
  •   1
Отговори
# 195
Определено си заслужава и изобщо не съжаляваме. Шаги е невероятен домашен любимец и отговаря 1:1, като характер с това, което е характерно за породата.  Peace
Ноември месец бяхма на изложбата в Земята и Хората. Взе две отлични оценки и въпреки петното на носа единият ден го номинираха за BIS. Но, всички съдии са категорични, че сега като го кастрираме, ще бъде първенец в категорията си.  Laughing Март месец, живот и здраве, пак сме там.  Peace

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 20:24 от adrianska

# 196
Определено си заслужава и изобщо не съжаляваме. Шаги е невероятен домашен любимец и отговаря 1:1, като характер с това, което е характерно за породата.  Peace
Ноември месец бяхма на изложбата в Земята и Хората. Взе две отлични оценки и въпреки петното на носа единият ден го номинираха за BIS. Но, всички съдии са категорични, че сега като го кастрираме, ще бъде първенец в категорията си.  Laughing Март месец, живот и здраве, пак сме там.  Peace

Какво е BIS? Simple Smile И каква е връзката с кастрирането? newsm78

А категориите Show и Pet ли са? То не трябва ли да е обратното - Pet  за домашни любимци, а Show за изложби. newsm78 Аз нищо не разбирам де, разсъждавам си. Mr. Green

# 197
А категориите Show и Pet ли са? То не трябва ли да е обратното - Pet  за домашни любимци, а Show за изложби. newsm78 Аз нищо не разбирам де, разсъждавам си. Mr. Green
Да, точно така е грешката е моя. Обърках ги нещо.  Embarassed

# 198
Да, точно така е грешката е моя. Обърках ги нещо.  Embarassed

bouquet

Ааа сега видях снимките - първата е много сладка, как другото коте му души лапичката. Laughing Този вид по ми харесват принципно, по-светлите..

# 199
  • София
Колко варира цената на тез ,които са категория Pet, аз и на тази категория ще се радвам много.

# 200
  • България
Мале какви хубавци....добре дошли на новодошлите!
Ефи и тя си падна по този неустоим красавец Шаги - особено по бялата му муцунка. Heart Eyes

# 201
  • Costa Rica
Ох, какъв красавец е Шаги! Направо се навивам за такъв кот, макар че не съм голяма привърженичка на породистите глезотии.

# 202
# 203
Момичета, може ли да задам групав въпрос? Mr. Green
Женските котки имат цикъл, нали? Колко често, продължителност, какво се прави в такива случаи..? Mr. Green

# 204
Taralej, добре дошли с твоята царица. Много е хубава мацата Heart Eyes
Juiciness,предполагам, че питаш за полов такъв, защото друг нямат Joy

# 205
  • България
Е гати въпроса, не самия въпрос, ами шрифта с който си го написала - трябваше да го копирам и пействам в уорда за да го прочета... Котките имат цикъл - подобно на кучетата, тогава когато са разгонени. Не цапат не се шашшкай. Проблем е само продължителното и досадно мяукане - аз лично давам хапчета, който спират този неприятен период. За честотата незнам - ще кажа че Ефи се разгонва три - четири пъти в годината, незнам дали има някаква закономерност.

# 206
аз лично давам хапчета, който спират този неприятен период.
Shocked Shocked Shocked после да не започнеш да се оплакваш, че Ефи има рак Close #Cussing out #2gunfire Sick

# 207
  • България
Това звучи страшно! В никакъв случай не искам да се стига до подобно нещо. Даже си мислим веднъж Ефи да ни направи подарък - внучета - малки пухчовци. Само, че това трябва да е по нататък - защото ако това се случи сега, малкото торнадо Калоян - ще ги побърка ... #Crazy

# 208
Прочети статията, към която води линка за тези хапчета от 1 страница, ще ти е полезен Peace

# 209
  • DE
Прочети статията, към която води линка за тези хапчета от 1 страница, ще ти е полезен Peace

А най-хубаво е да прочетеш за моята любима Пусана, която умря измъчена след 4 операции от коварния рак, след като цял живот я бях тъпкала с тези хапчета, тъй като тогава нямаше кой да ми каже колко е опасно това  Cry

Общи условия

Активация на акаунт