Дайте ми съвет

• 58 540
  • 598
  •   1
Отговори
# 30
Ох, момичета, трудно ми е да взема решение...  ooooh!
Нека обобщим - личната, невролог или ендокринолог ще е най - добре за бебчето ми ?
  Thinking

Личната би трябвало да те насочи и  даде направления за невролог и ендокринолог. Аз бих посетила и двата вида специалисти.

Кръвната картина и урината въобще не са достатъчни в някои случаи, защото могат да не отчетат нищо сериозно.

# 31
Тръгни от личната или от детския лекар; ендокринологът се занимава с болести на обмяната - в случая заради високата захар ти го препоръчах, но ако тя е нормална в три последователни дни сутрин на гладно, значи е ок, било е моментно състояние. Невролог не разбрах защо ти препоръчаха - сигурно заради съмненията за енцефалит? За комоцио не става дума изобщо - при деца не съм чула да протича без повръщане, пък и има и други симптоми. Наблюдаваш го, предполагам и сега е добре? Мислех си за чревната инфекция - нали се прави посявка от фекалии за да се докаже - правиха ли ви? Или секрет може да се вземе също...

# 32
  • кв.Изток
Ох, момичета, трудно ми е да взема решение...  ooooh!
Нека обобщим - личната, невролог или ендокринолог ще е най - добре за бебчето ми ?
  Thinking

Личната би трябвало да те насочи и  даде направления за невролог и ендокринолог. Аз бих посетила и двата вида специалисти.

Кръвната картина и урината въобще не са достатъчни в някои случаи, защото могат да не отчетат нищо сериозно.
Подкрепям написаното и задължително си потърсете епикризата от болницата.

# 33
Тръгни от личната или от детския лекар; ендокринологът се занимава с болести на обмяната - в случая заради високата захар ти го препоръчах, но ако тя е нормална в три последователни дни сутрин на гладно, значи е ок, било е моментно състояние. Невролог не разбрах защо ти препоръчаха - сигурно заради съмненията за енцефалит? За комоцио не става дума изобщо - при деца не съм чула да протича без повръщане, пък и има и други симптоми. Наблюдаваш го, предполагам и сега е добре? Мислех си за чревната инфекция - нали се прави посявка от фекалии за да се докаже - правиха ли ви? Или секрет може да се вземе също...
Не, не са ни правили...
Взеха ни само гърлен секрет, кръв и урина...
Иначе - малчо е добре, в момента го гушкам, а той се закача...
Все едно, че нищо не се е случило, но мен ме е страх....
Ами ако се случи пак ???

# 34

Невролог, защото симптомите показват някакъв проблем на мозъка, /бил той и причинен от нещо друго/. Не съм лекар и не  се правя на такъв, но пиша от елементарната си здравна култура.

# 35
  • София
GALQ79, виж цитата.
.....Чакахме резултатите от кръвта, от урината и т.н.
Всичко в норма...
...
.... За комоцио не става дума изобщо - при деца не съм чула да протича без повръщане, ....
matzko, големият ми син е бил 3 пъти със сътресение без да повръща.

Лилия, Peace

# 36
Ще ми се да можех да помогна някак, искам само да ти напиша, че ти съчуствам!Ужасно е всичко това, което сте преживели! Всичко ще бъде наред и наистина потърси специалист за да се успокоите и да разбереш каква е исината! Стискам ви палци! Praynig

# 37
  • до една звездичка
Джуличка, искрено ти съчувствам Cry

Кураж и дано малкия Енрико е добре Praynig Praynig Praynig

# 38
Джуличка,направо настръхнах като прочетох какво сте преживели.

Най-добре се посъветвайте първо с личната лекарка,според мен тя най-добре ще ви насочи.

# 39
  • след Околовръстното
Най-добре при личната-ще види изследванията и епикризата от болницата и ако си разбира от работата ще те изпрати при нужния специалист.Успех

# 40
Джуличка,радвам се, че кошмарът ви е свършил.Според мен трябва да  отидеш първо при личната лекарка.Изследванията ще те насочат къде да търсиш помощ(и ти пожелавам да не се налага).Това е по-разумното решение.

# 41
  • София
И според мен е най-добре да тръгнете от личния лекар - имате ли доверие в нея?
Трябва да имате изследвания, и е добре да повторите първите за да се сверят резултатите.
Може изобщо да няма нищо, наистина да става въпрос за вирус, и детенцето просто да е било отпаднало.
При всички случаи при какъвто и да било специалист да отидете, най-напред ще искат да видят изследвания.
ПС: Радвам се, че всичко е минало. Стискам палци просто да е било вирус!

# 42
Джуличка,много съжалявам за това което ви се е случило,дано никога повече не ви сполетява Praynig

# 43
Джуличка,искрено съжалявам за това което ви е сполетяло и никога повече да не ви се случва,според мен да му направиш пълни изследвания да видиш от какво се е получило така.дано всичко се оправи стискам палци Hug

# 44
Това което си преживяла е ужасно...радвам се че е свършило добре...и аз като другите мисля че трябва да се направят пълни изследвания на малкия!

Общи условия

Активация на акаунт