Звездни компромати - 38 част

• 32 360
  • 380
  •   1
Отговори
# 135
Леле, леле.....
В сравнението м/у Парис и новата адреналинка прилика не открих абсолютно никаква.... (едната ударена, другата блъсната), но българката поне гледа малко по - Хинтелигентно  Mr. Green
Дано в Господарите (вече имат опит в грима и стайлинга) успеят да я направят на нещо подобно на адреналинка, защото не знам с какво точно ще вдига адреналина...  newsm78
Нищо симпатично не намерих в нея, камо ли красиво или секси.  Stop

# 136
Може би от тук ви е позната http://www.youtube.com/watch?v=tTGupjoqFwQ

или тук  http://vbox7.com/play:85c8db97

# 137
  • София
Нищо симпатично не намерих в нея, камо ли красиво или секси.  Stop
Аз за малко да се изтърколя под бюрото като я видях. Очаквах някакво симпатично момиче, но като видях тоя вълк - онемях  #Shocked
И не ми е ясно по какво прилича на Парис - нито й има парите, а Парис е като мис Вселена пред тази наш`та...
поне грам чар и излъчване да имаше

# 138
# 139
# 140
  • Пазарджик/Лондон

В този клип Руши се прави на Мел Гибсьн от "Смьртоносно орьжие 2" - каравана на плажа, кученце, блондинка в леглото Joy.А адреналинката с големи очила, които закриват половината лице, бегло ми напомня за Парис Wink.

# 141
# 142
 С риск да ме изядете, мен пък ми харесва това момиче.  Simple Smile

# 143
Новата адреналинка защо на повечето снимки е с някаква корона? Да не е била мис от някой конкурс на Митю Пищова  Mr. Green Малко ме втриса като я гледам.

# 144
Може и да е свястно момиче  Laughing, но на парцал мяза от всякъде. Да се надуваш, че приличаш на по-популярен парцал е странен начин да търсиш слава. Имаше я май и на рекламата на М-тел, с "шведките", които слизат от автобуса...  newsm78

# 145
  • София
Малта мила, пощади ни  Joy
Интересно обаче - толкова нейни снимки, а освен изплезения й език, бутилките алкохол в ръцете й, разчепатената й фигура и намусените противни джуки, друго не видях... Не че това е малко де  hahaha Стилисти, дръжте се - яко ще се поизпотите, докато докарате някакъв що-годе приличен вид на момичето.

# 146
И в другата тема за бременната адреналинка го казах, сега отново: за мен новата Алекс е уникално готина мацка! Жестока!!!
Харесвам я още като се появи в клипа на Руши.
Страхотна и в тяло, и в лице!

Не я познавам, но от това което гледах в шоуто на Азис - по-добре да не говори...  Tired

# 147

това е част от екипа на Денс група "Модел". Тази с розовите дрешки даже май я познавам  Grinning
сега видях сайта на Модел - тази Александра наистина танцува или е танцувала там  Peace

http://www.modeldanceagency.com/CV/sashka2_kompozit.jpg

# 148
Малта мила, пощади ни  Joy
Интересно обаче - толкова нейни снимки, а освен изплезения й език, бутилките алкохол в ръцете й, разчепатената й фигура и намусените противни джуки, друго не видях... Не че това е малко де  hahaha Стилисти, дръжте се - яко ще се поизпотите, докато докарате някакъв що-годе приличен вид на момичето.
Може да е грозна ,но за сметка на това е тъпа  Mr. Green

# 149
това е част от екипа на Денс група "Модел". Тази с розовите дрешки даже май я познавам  Grinning
Казва се Ани.

Общи условия

Активация на акаунт