Тайната на дългата и здрава коса - 54

• 22 526
  • 300
  •   1
Отговори
# 90
Не се притеснявай изобщо. По никакъв начин не може да ти навреди.
Понякога на малко по-възрастни дами им е трудно да приемат новостите в козметиката /ако бадемовото масло въобще е новост/. Просто по тяхно време не са използвали тези продукти и сега гледат с известен скептицизъм на тях. А ако искаш покажи на майка си листовката на Икаров, където е описано благотворното действие на много масла върху косата, включително и на бадемовото. Hug

Пратих детето за ампулите Флори витал с жен- шен. Дано ги има. Praynig

# 91
Бадемовото масло е едно от най-добрите за косата. Можеш да прочетеш на първа страница. Няма нищо вредно в него!!!  Peace
Мис Арк, нещо си се заблудила относно гъстотата на косата ми! И изобщо не е прекрасна... Беше прекрасна, когато бях ученичка - сега е отврат!  Naughty Тя просто е фотогенична, за разлика от мен...  Joy Joy Joy Но все пак БЛАГОДАРЯ!!!  Hug Днес наистина си изключително нежна!  Whistling А ти си ме изпреварила  #Crazy

# 92

Мис Арк, нещо си се заблудила относно гъстотата на косата ми! И изобщо не е прекрасна... Беше прекрасна, когато бях ученичка - сега е отврат!  Naughty Тя просто е фотогенична, за разлика от мен...  

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 pletka

# 93
10 януари
луната е в пълнолуние- да внимавате  Joy
Забранени:терапия против бръчки с лифтинг ефект и стягане
пилинг
подстригване след 13.52
Позволени: всички други козметични процедури
подстригване до 13.52

# 94
Страхотни снимки. Особено ми хареса косата на малката принцеса. newsm51

Седмица след като си изправих косата с пресата и отново започна да цъфти. smile3516
Преди това беше здрава и с едни такива хубави крайчета.
Интересното е, че лятото се изправях и се случи абсолютно същото. Само за няколко дни започна да ми цъфти. Още немога да повярвам колко ми е слаба косата. Поне да се бях харесала с изправена коса, а то...все едно не бях аз. Без повече изправяне! smile3513

Дадох втори шанс на балсама без отмиване на "Биофреш", но определено не е за мен и ще го подаря.
А и снощи оставих косата ми да изсъхне сама и днес положението е  smile3511. Въобще все хубави работи. smile3507.

Ако някой ползва ампулите да си казва.

# 95
Лекси, благодаря че ме информира ще отскоча до Милениума, този , който е до училище "Душо Хаджидеков" предполагам, аз поне не знам за друг. Щом си от Пловдив ще си обменяме опит, ако искаш Peace
Разбира се!Аз иначе знам за два Милениума(ако мога така де се изразя).Предполагам във всички има,въпреки че аз съм посещавала само един,но все пак са големи аптеки,от което и добре заредени.
Черен Шоколад,какъв е ефектът от Себорал форте,който не ти харесва?
Катя,понеже виждам,че за къдриците си използвала продукт на Avon,искам да те питам доволна ли си от него?Нали на снимката е показан спреят за обем и плътност?Придава ли ги?
Ако не е това ще се радвам да ми препоръчате спрей за тази цел,който мисля да не си слагам в корените,а да започна да ги пресирам  Rolling Eyes Първо обаче и аз ще пробвам това с кока.Нужни ли са някакви стилизанти?
Също искам да ви питам за шампоан за обем(щом не създава филм около косъма и не вреди..Но тогава как го създава?)-кой ще ми препоръчате?С Фитовал не мога да си измия косата от маската...Другият шампоан,който съм ползвала за тази цел беше Уош енд Го.Беше отдавна,но доколкото си спомням от него косата ми бухваше(а това не е обем...) и нямаше блясък(предполагам изсушава).
Другото,което е-как си нанасяте маската?Аз го правя все едно се боядисвам-разделям косата и нанасям,но това ми отнема много време.Има ли по-бърз вариант?Отбягвам нанасянето с пръсти,защото си мисля,че така няма да достигне навсякъде и в достатъчно количество.Хем искам да е бързо,хем се притеснявам  Confused
Извинявам се,че ви затрупах с въпроси...

# 96
от Себорал Форте си чувствам скалпа мръсен  Rolling Eyes  и много ме сърби  (а тъкмо се отървах от пърхута) , ама продължавам да се мажа де  Laughing 

# 97
Шоколадче, виж какво намерих. Дано да ти свърши работа, на мен ми се струва скъпичко за детска косичка Thinking

http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=74_86&products_id=4303

# 98
Мила Лекси, мога да ти кажа на мен кой шампоан ми прави невероятен обем - това е head and shoulders, exstra volume . Нямам пърхут и никога  не съм имала , но сестра ми гледала интервю с някакъв експерт по косите, той казал, че е важно при измиване скалпа добре да се ексфолира от мъртви клетки /себум/, за да е здрав и да расте бързо косата. Пробвах този шампоан и останах много изненадана, защото имам доста слаба косица, а от него ми бухва и стои супер до степен, че приятелките ме питат какъв стилизант съм използвала. Успех от мен.

# 99
Благодаря ти   bouquet А блясъка не отнема,нали?

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 20:16 от Lexи

# 100
  • Пловдив
Днес си купих Лореал кастинг номер 415- води че ледено кестеняв, кестеняво фрапе.  newsm78Някой използвал ли е този цвят?!? newsm78
След русото се боядисах веднъж преди 3 седмици, но вече доста ми се отми кестенявото, а и моят цвят започва да се вижда, но реших да се върна към естествения си цвят, та затова взех тази боя, като по-щадяща... Rolling EyesЦелта ми е да стане 2 тона по-тъмна от моята или тъмно кестеняво...
Чудя се дали ще покрие добре?!? newsm78

# 101
от Себорал Форте си чувствам скалпа мръсен  Rolling Eyes  и много ме сърби  (а тъкмо се отървах от пърхута) , ама продължавам да се мажа де  Laughing 

И при мен е така от Себорал Форте. Стои ми на клечки и много бързо се омазнява. Sad

# 102
Аз съм го ползвала и при мен всичко беше наред,затова се учудих  Thinking

# 103
Малта    Hug     bouquet    Hug   

аз в друг форум , четох за смес от равни части себорал форте,хининова вода и розова вода  Rolling Eyes  мисля си така като е разреден с другите продукти може да стане по-добре и да изчезне сърбежа и чувството за замърсеност  Tired ще го пробвам  Peace  и ще докладвам

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 20:46 от черен шоколад

# 104
  • Бургас
Днес си купих Лореал кастинг номер 415- води че ледено кестеняв, кестеняво фрапеnewsm78Някой използвал ли е този цвят?!? newsm78

Аз съм се правила преди да премина в отбора на блондинките /за сега/ Wink
Не съм доволна.Покри добре,имаше блясък,нооо за кратко на втората седмица се отми. Sad Не съм доволна от този Кастинг. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт