Тайната на дългата и здрава коса - 54

• 22 559
  • 300
  •   1
Отговори
# 75
  • София
аз съм абонирана за тва сплитане - помага разресване с кристали или масла някакви - получава се зиме от високи яки и шалове...

Точно така...аз съм ужасно зиморничава и съм постоянно със поло.Имам кристали,но се чудя дали ако всеки ден си слагам няма да ми навредят на косата нещо Thinking
всъщност аз не ползвам кристали изобщо  Whistling  Embarassed обаче миналата зима така ми се беше заплел най-долния пласт коса, че ходих на фризьор да ме разплитат (сама вкъщи не се справих с подръчни средства Close) та там ме разплитаха с кристали, и по техен съвет си бях купила същите за друг път. Така и не ги ползвах - за друго не знам за какво се ползват кристалите  Embarassed
Откакто ползвам масълца обаче доста по-рядко ми се случва ooooh!

# 76
А аз да ви кажа ли какво правя?
Най-долния пласт си го хващам, усуквам си го на масурче, навивам го на кръгче и го защипвам под останалата коса/точно на тила/ с една малка фибичка щрак- щрак .  Или само него го връзвам с ластичка. Останалата коса пада отгоре му и нищо не личи. Mr. Green

# 77
ОБлачето Хей!  smile3501 newsm51

# 78
Ето ампулките  Embarassed http://ehealthbeauty.com/index.php?main_page=product_info&cP … p;products_id=164

Не можах да намеря по хубава снимка в нет-а  Embarassed Embarassed

# 79

а това е косата на моята принцеса  Flutter  препоръчайте ми с какво да я мажа за по лесно разресване  :о:

#Shocked #Shocked #Shocked Shocked Shocked Shocked
Глътнах си граматиката. Shocked
Аз сина си, който е на четири години, няма да го предлагам за зет, че неговата коса е толкова гъста/Няма празно място между външния край на веждите и слепоочията, всичко е коса :о:/. Хич не ми се мисли от комбинацията на сина ми и дъщеря ти дете с каква коса би се родило. :о: :о: Joy Joy Joy

:ах:   аз мисля , че ще се получи мечтаната от всички тук буйна грива  Joy   

а относно детските балсами за коса - на всички пише за деца над 3 години и не ми се иска още от сега да я мацотя с химия  Sick  и съм се насочила към маслата (като по щадящ вариант) и ако може да ме ориентирате кое е най-доброто за суха коса  Hug  аз до сега съм ползвала само бадемово в маската

# 80
Здравейте!  Hug

Записвам се да следя темата. Запали ме  ♥ мис арк ♥   с нейната червена коса.

Още малко ми трябва да я последвам.  Hug

# 81
Шоколадче, а видяла ли си или в Орифлейм или в Ейвън /не си спомням/ имаше спрей за деца за лесно разресване? Мисля, че и по магазините има и на други фирми вече...  Thinking Между другото - и аз се влюбих в косата на малката   bouquet
Мис Арк, защо щЪ мЪ биИш, ако псегна към ножицЪтЪ???Ъ?  newsm78 Аз от два дни си режа косата косъмче по косъмче... и вече погледа ми е  #Crazy, въпреки че вече не е толкова къса косичката... Това за най-долния пласт е доста хитро - и аз ще пробвам  Peace
И аз всеки път като я видя нейната коса и се сещам за моята червена коса преди време. И понеже сме зима и е време на депресии  Whistling та посягам лекичко към червените бои в магазина, ама после се отказвам...  Tired Но никога не е късно!!!  Joy Пих един фервекс и нещо започнах да не виждам буквите по клавиатурата!!!  #Crazy

# 82
Ето ампулките  Embarassed http://ehealthbeauty.com/index.php?main_page=product_info&cP … p;products_id=164

Не можах да намеря по хубава снимка в нет-а  Embarassed Embarassed

Добри са снимките, не се притеснявай! Ще ги потърся ампулите.  bouquet

Мяу десси, към ножицата може да посягаш, но само за да кълцаш крайчетата. За скъсяване- бой. Whistling

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 14:01 от ♥ мис арк ♥

# 83
черен шоколад, косата на дъщеря ти е просто вълшебна!!!  smile3501 И аз бих ти препоръчала детски спрей за разресване без отмиване. Ако й намажеш косата с масло, сигурно само ще я пипа и всичко ще изцапа  Wink.
katyadjin, много красиви руси къдрици!   bouquet
котенце десси, много бързо ти расте косата според мен, много е хубава.   bouquet

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 14:14 от Анонимен

# 84
Момичета, само аз ли съм кьорава??? Всички ми казват, че ми е пораснала косата, ама аз таквОз нещо не виждам!?!  newsm78 И колежките ми казват така и половинът и той...  newsm78 Ще се радвам, ако е така   bouquet

# 85
Ами и аз ако не сравня снимките си мисля, че ми е с една и съща дължина от месеци.  Simple Smile

# 86
Момичета, само аз ли съм кьорава??? Всички ми казват, че ми е пораснала косата, ама аз таквОз нещо не виждам!?!  newsm78 И колежките ми казват така и половинът и той...  newsm78 Ще се радвам, ако е така   bouquet

Пораснала ли?! Кой те излъга?! Косата ти  е даже още по-къса от преди.

Така вярваш ли ми? newsm78

Joy Joy Joy

# 87
Момичета, само аз ли съм кьорава??? Всички ми казват, че ми е пораснала косата, ама аз таквОз нещо не виждам!?!  newsm78 И колежките ми казват така и половинът и той...  newsm78 Ще се радвам, ако е така   bouquet

Пораснала ли?! Кой те излъга?! Косата ти  е даже още по-къса от преди.

Така вярваш ли ми? newsm78

Joy Joy Joy

Честно ли да ти отговоря??? Беше малко грубичко!!!  Joy Joy Joy Но най-интересното е, че ти вярвам! Твоето мнение е важно за мен!    Hug Hug Hug

# 88
Косата ти е прекрасна- гъста и чуплива! Точно за такъв вид на моята мечтая аз самата. newsm03

Грубичко било.  Crossing Arms Аз съм самата нежност днес.  Crazy

# 89
Здравейте,
искам да ви попитам нещо! Преди 2 месеца си купих бадемово масло и 2 пъти седмично преди миене на косата се мажа с него и наистина добре ми се отразява на косата. Обаче майка ми като разбра и все ми вика "Ти толкова ли си проста да се мажеш, ще ти опада косата, стига си се мазала с глупости", но не мога да разбера какво против има след като е РАЗСТИТЕЛЕН продукт. Въпросът ми е - има ли някаква опастност да ми опада косата евентуално или да има каквото и да било вредно влияние за вбъдеще??? Благодаря предварително! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт