Тайната на дългата и здрава коса - 54

• 22 508
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
Съжалявам, но нямам време да прочета всичко, слаб ми е нета, ако не сте открили тези ампули с жен-шен, има ги много евтини в елитис, все им се чудя, но този път ще си взема  bouquet

По колко са? А този магазин в кой град е?

# 151
във Варна е
значи съм била права
има ги там (в Елитис) и сигурно са към 0,80-1 лв\бр  Peace

# 152
А дали ще можеш да направиш една пратка до София???  Hug
Да ви покажа как става моят кок, който правех и преди...

http://media.snimka.bg/1835/009925629-big.jpg
http://media.snimka.bg/1835/009925632-big.jpg
http://media.snimka.bg/1835/009925638-big.jpg

# 153
котенце десси-г , много стилна прическа  babydust7   Hug

# 154
Ето и моите снимки,които обещах днес
http://www.foto.bg/showphoto.php?photo=220241&cat=500

# 155
благодаря ви момичета ,за хубавите думи за косичката на малката  Hug   

а сега като търсех снимки на моята коса изсъхнала открих , че  имам , но на всички съм с вързана коса  Shocked 
имам само от форумската ни среща на 24.12.08г. но там ми е ужасна косата  Sick  предния ден си я бях боядисала и съм я оставила да си изсъхне сама и ...  Sick Sick Sick 
но ето да видите за каква отврат става въпрос  Confused 
аз съм дебеланката със синята блуза  Laughing
http://media.snimka.bg/1741/009737307.jpg 
http://media.snimka.bg/1746/009747706.jpg 
и изобщо не ми се е накъдрила - винаги ми е ужасна след боядисване  Rolling Eyes  при вас така ли е ?

# 156
котенце десси-г не знам как да ти пратя ампули... честно казано и нямам време сега; потърси ги, едва ли само тук ги има.  Hug

# 157
Мис Арк, за пореден път чета за мазането с чесън при косопад, и вече съм на път да се навия - досега ме отказваше миризмата при намокряне на косата, но пък щом помага.. newsm78 твоят познат колко пъти се маза с чесън? и само петното ли или целия скалп?

Всъщност аз самата го мажех, защото му беше невъзможно да се види отзад. Мажех му само мястото , не целия скалп, със скилидка, но с отрязано връхче. Като спреше да пуска сок отрязвах малко отгоре и пак пускаше. И така докато свърши скилидката.Sad След около два месеца му се появи мъхче, което после стана като останалата му коса.

Ледената, "цък" и "дзак" ми напълниха очите. Heart Eyes Другият път крайчето го завий и усучи до самия му край. Първите пъти и на мен ми изглеждаше така най-отдолу, но с времето става все по-добре и по-добре.

Киарра, страхотен ефект! Точно какъв черен чай ползва? Какво ли ще се получи на червената ми коса?! Склонна съм да рискувам. Предполагам, че ще се отмие, но ще изчакам да кажеш при теб след колко време се отми.

Гери 1977, точно за утре си бях планувала да ходя на пилинг, солариум и сауна,   Outta Joint пък ти какви неща пишеш.... Crossing Arms Joy Joy Joy

Нана, и аз се сетих за Елитис, но тези дни няма да имам път нататък...Много ме е яд! Crossing Arms

Котенце деси, как я правиш тази красота? Ей такива очи отворих! Shocked Shocked Дунапрен има ли отдолу? Или завиваш кичура и го хващаш до ластика с черна фиба? Или имам дежа вю, или точно това си писала преди няколко страници. newsm78

диди велинова, хубава ти е косата! Какво не ́и харесваш? Thinking

Черен шоколад, аз дебеланка на снимките не виждам. Naughty Страхотна коса! smile3521
След боядисване косата ми става приказна- мека, блестяща и лесно разресваща се. Не знам защо става така. Затова обичам дните, в които се боядисвам. След две седмици обаче всичко си е както преди.

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 23:11 от ♥ мис арк ♥

# 158
малко със закъснение, ама сега чак се сещам че преди като си търсех как да си направя косата къдрава без да я горя в youtube като напишех curl hair without heat ми излизаха доста вариантчета на завиване, омотаване и какво ли още не на косата и после като се пусне се получаваха хубави вълни и къдрици Crazy

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 11:37 от ivilicious_blue

# 159
черен шоколад страхотна коса  Peace

котенце десси-г много хубав кок, жалко, че и аз не мога да си направя такъв  Rolling Eyes

# 160
За мазането с чесън - има и по-лесен начин. Чесънът се смила, слага се в марля и се притиска към желаното място. При всяко притискане от марлята изтича необходимото количество сок. Успех, въпреки, че според мен работата не е за чесън, т.е. не ти  е толкова зле. Мисля, че ампули против косопад и витамини за пиене ще свършат работа.

# 161
  • София
ledenata, благодаря  Hug това е подвеждащото в моя случай - косата ми изглежда много добре и отстрани не се вижда колко много косми капят.
много хубави чупки са станали  Simple Smile

kiαrrα, много ми харесва как е станало с чая - трябва и аз да пробвам - поне черен чай вкъщи колкото си искаш Grinning

облачето хей, благодаря  Hug малко ми трябва да се навия на чесъна (само майка ми ме обърка нещо - била чела някъде за сок от лук, ама не можа да намери тая вечер в коя книга го е чела, та ще преценя утре дали да е чесън или лук..)

и аз се къносвам със същата къна с индийката - ама със зелената (има и синя); зелената по-ми е по вкуса - разрежда се с хладка вода, докато синята трябва да се разреди с гореща (иначе не се разбива добре) и веднага да се нанесе, а аз не мога да си клепам врели работи по главата.. Confused

котенце десси-г аз тогава се бях навила на чемериковата отвара, ама на страха очите му еееей такиваа #Shocked
иначе и аз слагам яйце, мед и масла в къната - по удобно е Wink майка ми все ме бъзика, че си слагам на главата продукти за един кекс, които после отмивам в канала..

didi velinova, и на мен ми харесва косата ти Simple Smile

черен шоколад, страхотна коса - ако на тези снимки ти е ужасна косата, каква ли ти е когато си доволна от нея Shocked

Мис Арк, това ми изглежда лесен начин - бих могла и сама да се наклепам newsm78

Mlyna, наистина косата ми не изглежда зле, обаче аз знам колко ми беше гъста косата и колко много косми паднаха
когато ми се оправи косата, съм сигурна, че няма да знам кое точно е помогнало най-много Thinking

# 162
Благодаря ви момичета за хубавите думи за косата ми.Сега като и аз я видях (за 1ви път я снимам да я видя)мисля че е добре.Толкова дълго време съм танцувала народни танци и е била скубана и дърпана.Но единственото което искам е сега да овладея този косопад,който ме е налегнал и да направя въпросната маска днес.Дано има ефект и при мен. Praynig

# 163
Току що си направих маската с тривитаминола,но не ми стигна за цялата коса,защо така?

# 164
didi velinova, по всяка вероятност е трябвало да увеличиш малко съставките, все пак косата ти е дълга. И на мен много ми хареса!  Hug Можеш да си намажеш крайчетата с някакво масло само или зехтин  Peace

Общи условия

Активация на акаунт