Тайната на дългата и здрава коса - 54

• 22 519
  • 300
  •   1
Отговори
# 195
мерси  bouquet а аз толкова много си мечтая за права коса Praynig
nellito   страхотна е косата ти  bouquet

# 196
Мис Арк, освен че пописваш адски готино, май почиташ на Голямото, Средното и Малкото Дете класическите приказки на Киплинг Simple Smile

# 197
Здравейте и от мен.
Днес успях да си направя за 1ви път маската.Резултата е повече блясък и мекота много съм доволна,ще направя всичко възможно да  бъда постоянна за целия курс.И един въпрос за оредяването отпред дали чесъна ще помогне?

# 198
Мис Арк, страхотен разказ!  smile3501  newsm10 Наистина имаш дарба, ще бъде жалко ако съвсем забравиш за нея. Намирай по малко време и пиши, не трябва да обръщаш гръб, на това което ти е дадено!

ivilicious_blue, разкошна коса! Абе момичета, ще ме побъркате с тези къдрици, аз толкова мечтая за такива, а във вашите снимки виждам такива красоти, че направо си намразвам правата коса. Поздравления за всички!   bouquet

Нелито, твоята коса също е много хубава - жизнена и с блясък.

Lady Incandescent, добра дошла и от мен! И твоята коса е страхотна, и отново мечтаните от мен къдрици....  newsm03

# 199
ivilicious_blue 
къде я кри тази коса-мн. ми харесва   bouquet искам и аз  Laughing Mr. Green

# 200
  • В полите на Пирин планина
ivilicious_blue  косата ти наистина е супер  Peace
Нелито - и твоята - много хубав блясък

Благодаря за посрещането на всички  Hug

Аз къдриците си ги харесвам и се опитвам да ги подсилвам с разни продукти / като пяна за коса /. Ако ги няма тях косата ми изглежда точно два косъма, защото е много тънка и се слепва.

# 201
Мис арк съчетава доста таланти. Поздравявам те най-искрено, защото това много ми напомня за самата мен. Аз преди пишех много, макар и не разкази, и направо ми припомни тези прекрасни мигове, в които бяхме насаме - аз и музата  Peace
За ампулите - благодаря ти за отговора. Понеже досега не съм ползвала няколко наведнъж и затова. Искам да намеря тези ампули с жен-шен обаче.
И друго - относно чесъна. Мисля си, че имам почти сходен проблем на твоя. Като по малка имах по-хубава и повече коса. Нахално ли ще е да те помоля за малко повече подробности - колко време стоиш, със сока ли се мажеш, само там ли, има ли миризма после.. от този сорт  Whistling

ivilicious_blue  .... ами нямам думи   bouquet

# 202
nellito  страхотна е малката  Heart Eyes  и косичката и също  Hug  
ivilicious_blue  красиви къдрици  Flutter  
Мис разказа ти много ми хареса  Hug  очакваме продължение  Wink

благодаря на всички за комплиментите  Blush  но на мен не ми харесва  Confused  и наистина съм дебеланка  Замислям се да кръцна малко както каза Мис поне 5 см. от косата или да я направя на етажи  Thinking  Да променя малко прическата  Flutter  

# 203
Мис Арк, освен че пописваш адски готино, май почиташ на Голямото, Средното и Малкото Дете класическите приказки на Киплинг Simple Smile

Приказките не съм ги чела, предпочитам поезията му. Въпреки че се приближавам доста до "Негово Величество Кралят"... Joy
  hahaha На Малкото дете чета Шекли и Зелазни, а Голямото само си чете. Но ме заинтригува и ще потърся Приказките.

диди велинова, аз точно с оредяването отпред се боря. Надявам се да помогне. Ако има живи луковици не виждам защо да не се получи. Praynig

ivilicious_blue, просто не знам какво да кажа за косата ти. newsm09 newsm09

Анелия, с чесъна процедирам по много простичък начин. Вземам скилидката, отрязвам връхчето/не острото, а долната част/ и започвам да търкам по определеното място на главата. Когато изсъхне скилидката и търкането стане по-трудно, отрязвам пак малко, колкото да махна изсъхналото, и пак търкам. И така, режа малко по малко докато не свърши скилидката. После, ако ще си правя маска, си я нанасям, а ако няма да правя- мажа с масло от ши върху чесъна,  за да се омазни малко мястото и да не ми изгори кожата . Стоя докато реша, че ми е писнало вече и се измивам както обикновено.
По-горе четох за сок от пресован чесън, смесен със зехтин, и смятам да пробвам и така. Или с пресован чесън на марля и наложен на скалпа /и това четох по --горе/. Но че мирише- така си е. Sick

И нещо съвсем извън темата: някоя от вас да ми каже къде да търся козметика на Re vive? За кремче става въпрос. Hug

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 21:27 от ♥ мис арк ♥

# 204
  • Варна, а по празниците в Ямбол
ivilicious_blue Уауууууууууу... искам и аз такива по-едри и по-обемни къдрициииии.. всъщност ак оспра да се изрусявам ще са точно такива! Confused
nellito  страхотна коса н амалката, а твоята каква е гъста и лъскава!!!!
Мис, кога ще ме изправиш.. сестра ми веднъж ме изправи, но нещо не се харесах, не е ли да съм сдухана и рошава... сякаш не бях аз!
Отивам да ровя шоко какви снимки е пуснала и съм ги отървала, освен на малката де..  Rolling Eyes

# 205
  Да променя малко прическата  Flutter   

И аз искам да променя прическата но тази която съм си харесала е доста къса и знам че после ще съжалявам затова си трая все още

# 206

Мис, кога ще ме изправиш...

Не си казала- не съм те изправила. И на нокти мога да те  изправя ако желаеш. Mr. Green
Всъщност ще те изправя когато ми направиш маникюра, който чакам от  newsm78 6 месеца. Deal?Mr. Green

# 207
  • Варна, а по празниците в Ямбол

Мис, кога ще ме изправиш...

Не си казала- не съм те изправила. И на нокти мога да те  изправя ако желаеш. Mr. Green
Всъщност ще те изправя когато ми направиш маникюра, който чакам от  newsm78 6 месеца. Deal?Mr. Green
.. мисията ми се вижда импосибъл, трябва да си взема поне 3 дена отпуск, а ти а пратиш за толкова време децата някъде, щото два дена ще дса ни нужни да пием кафета и да се наприказваме, да си почетем разкази  Whistling Mr. Green и на третия изправяне + нокти! Договорились Peace bowuu Joy
.. спрете ми нета господа от БТК, щото днес овършах и оспамих всички теми!  Mr. Green

# 208
Спрете Ни Нет-а, господа от БТК, че така, както е тръгнало... smile3502 newsm62

Извинете ни, мили дами!  bouquet

# 209
мерси на всички за милите думи за косата ми, въпреки че аз не си я харесвам Rolling Eyes

иначе искам да пробвам и крема на Сънсилк, обаче преди писахте, че бил спрян и ще го пуснат под нова опаковка, та дали са го пуснали newsm78

Общи условия

Активация на акаунт