Отговори
# 240
  • София
Добро утро!
Започвам с честитките:
Мила Изабелке, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава, много обичана и все така нежна и красива!  bouquet

Честит Имен Ден, Танюшке! И на теб желая най-вече здраве, много усмивки и любящи мъже около теб!  bouquet

Честити Месечинки днес на всички!  bouquet

Виви, къде се губиш? Hug На скайп те няма нещо! Crossing Arms Naughty

На всички работещи и не работещи мами, много Hug Hug Hug от нас, с пожелания за спорна и хубава седмица!  bouquet

# 241

Честит рожден ден Изабелка ,
                                                                                   бъди сияеща и неотразима като в приказка красива,
                                                                                                                  здрава ,нежна,обичана ,щастлива...
                                                                                                                                 Нека много доброта ,радост и  слънчеви дни
                                                                                                                                               да изпълват до края живота ти ....   

ЧАРААААА...ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН.....Бъди много щастлива,обичана и чаровна сред твоите мъже любими...весело посрещане днес...  bouquet 

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 09:44 от бубето 29

# 242
  • sofia
Честит Рожден Ден, мила Изабелке! Бъде здрава, много обичана и щастлива!
Честит Имен Ден, скъпа Танче! Здраве да ти носи името, а твоите мъже да те носят на ръце цяяяяяял живот!!!

Момичета, аз нещо в последно време не смогвам да ви изчета, защото се моята в дебрите на фотографията, от вчера си имам нов фотоапарат и нямам търпение да го разуча, като малко дете съм, иде ми да подскачам на един крак от радост.
А за Асолчето, тя се прави на скромна, но имат невероятни шедьоври тя с нейния мъж в Фото-култ-а. Уникални са, само ги гледам и се пуля, дали някога ще стигна до тяхното ниво! Асол, сори, ама не се стърпях да ви похваля и тук! Срам, не срам, ама в най-скоро време май ще те привикам на един курс за начинаещи в царството на ДСЛР-ите! Hug

# 243
Честит Рожден Ден, Изабела (Сияна)! Пожелавам ти много щастие и още сбъднати мечти!

Жаси, къде си? Да нацелуваш голям мъж Свилка от мен за днешната месечинка.

# 244
  • Пловдив
Мила Изабелка,Честит Рожден Ден!
Нека щастието и късметът винаги са твои спътници,а здравето да е неизменно да теб,за да можеш да изпълниш всичко останало!!!

Пожелавам ти днес да изкараш един незабравим празник Hug Hug Hug

Скъпа Чара,Честит Имен Ден!Нека все с хубаво да се помни името ти,много здраве,хармония и успехи в живота.Бъди все така мила и отзивчива.

Много ви благодаря за обясненията за линковете.Следобед ще се пробвам Wink

# 245
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ИЗАБЕЛА!
ДА СИ МНОГО ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА!
МНОГО ЛЮБОВ ВЪВ СЕМЕЙСТВОТО ТИ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, ТАНЯ!
ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА!
МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ НА ВСИЧКИ ВИ!

Хубав и прекрасен ден!

Hug

# 246
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИЗАБЕЛА !!!!!! Нека твойте желания бъдат мои пожелания и помни никога не спирай да опитваш и никога не опитвай да спреш!
Честит имен ден  Чара!Да ти е живо и здраво името, със здраве го носи, да не свършва радостта и дръзките мечти!
Честито и на днешните ни  месечинки ![/color]

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 11:12 от zlatоmira

# 247
  • София
elenia, ха честита ти прическа и да се извиниш на мъжо - много добре се е справил човека, даже те е подмладил!
Гледам царя с нова шапка, като корона му стои Simple Smile Пу, пу
Пу, пу и за Мони, Петър, супер Любо, абе февруарчетата са си най-хубави, факт!
А за Асол какво да кажа, само въздишам. Снимката с огледалото е МНОГО ЯКА! Който го може, го може!
Като ще раздавате ризи, тогава и ние се сърдим пък Wink 74-ти размер, светло зелена с розови цветчета моля! Накрая може и колаж "Ризена седянка" да спретнем.
Изабелке, Честит Рожден Ден!!! Много здраве ти желая, бъди винаги така щастлива и обичана!

Танче, Честит Имен Ден!!! Да си здрава, много щастлива и да те слушат мъжете вкъщи!

На Ивчо честито първо зъбче! Здраво и беличко да е! Ади, сигурно доста си се развълнувала, особенно след такова чакане.
Честити месечинки на Свилката, Кристиян и Ния!

# 248
Честит рожден ден Изабелка!
Честит имен ден Чара!
Честито месечинки!
Всички празнуващи да бъдат живи и здрави!
Непразнуващите също! Laughing
Момичета,благодаря ви за комплиментите за новата ми прическа Embarassed,за обаче продължавам да не се харесвам и най вероятно ще си сложа перуката Mr. Green отново Blushпосле може ,да пусна снимки с другата коса Grinning

Днес времето при нас се очретава слънчево и като се набуди Телето,ще го изваждам на Тя Laughing
А като заговорихте за летни почивки,Смокини и т.н.по южното чермоморие,ще се радвам да се срещнем Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ама,нека първо си направим пролетната среща Peace

Cattt:
А за Асол какво да кажа, само въздишам. Снимката с огледалото е МНОГО ЯКА! Който го може, го може! Да така е Peace

# 249
Честит Рожден Ден Изабелка!!!

Приятелко моя, вярвай в трудните моменти, смей се когато тъжиш.
Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш.
Живота казват е игра, в която все някой побеждава.
Ако наистина е така, да победиш ти пожелавам!

Нежна и сияйна като тебе, обичкам си те и от сърце ти желая всичко най-хубаво!!!

Таня, Честит Имен Ден!!!

Нека всеки път, който избираш води до това,
което е истинско, добро и красиво!
Честит празник!

# 250
Изабелка,Честит Рожден Ден!!!Пожелавам ти цялото щастие на света за теб и твоето семейство!
Таня,Честит Имен Ден!Да ти е живо и здраво името и само сполука да ти носи!

# 251
Изабелита, Честит Рожден Ден! Здраве, щастие желая от цялото си сърце!   bouquet  bouquet  bouquet

Честит имен ден и на милата Чара! Да ти е живо и здраво името!   bouquet  bouquet  bouquet

Благодаря ви момичета! по принцип деца най-много обичам да снимам и се надявам и вашите някой ден да застанат пред ообектива Ми, защото са най-прекрасните!  Simple Smile
Еми, честит ДСЛР със здраве да си го ползваш, колкото до уроците - ми то аз съм абсолютен самоук любител и чак пък уроци да ти давам... нямам самочувствие за това, но винаги можеш да разчиташ на обективно и безпристрастно мнение от моя страна!  Peace

Хрумна ми нещо преди малко - гледам, че старите теми изчезват някъде в небитието та си мислех ако пазите някои готини постове можем да си направим best of... защото има доста хуморески а и не само, които си заслужават и на мен лично ще ми е приятно да ги препрочитам от време на време. Как мислите?

# 252
  • София
Z_u_Z_u, имаш ли снимки от "големият ден". Искаме да ви видим.  

Момичета, давайте съвети и идеи за рожденните дни.
Викиният чука вече на вратата. Вчера избрахме тортата. Което ми напомня да ви кажа да внимавате да не ви дадат замразена торта, че с една свещичка трудно ще се стопли. Ние ще празнуваме в събота на 31-ви вкъщи. На масата смятам да сложа тези неща: мини санвичи с франзела, хапки (на именният ден децата се избиха за тях заради атлетките, с които бяха забодени), бутер банички, сладки, солети, бисквитки, ядки, мезета, пържени филенца (от детските), три вида салати, дет.шампанско, безалкохолни, сокове, алкохол за възрастнните. Чудех се дали да има и основно ястие, но май ще отпадне.   newsm78 чудя се какво още

П.П.Асол, добра идея! Може като за начало да ги копваме и да ги пращаме на общата ни поща fevruarki@abv.bg, пък по-натам да ги слеем в едно
Асол, много се радвам, че ще дойдеш на срещата. А за заснемането на толкова деца е ясно, че е мисията невъзможна. Ще помагаме с каквото можем

# 253
Честит рожден ден ,Изабелка!!!Много късмет,щастие и любов ти желая!!!

Честит имен ден , Чара!!!Бъди винаги така чаровна и мила и носи със здраве името си!!!

Честити месечинки на Свилен ,Кристиян и Ния!!!

После ще пиша за рожденния ден,че и нашият наближава Simple Smile

Да почерпя -днес и сестра ми има имен ден,казва се Татяна!!!
Да ми е жива и здрава и скоро да се прибира вече ,че много ми липсва Sad

# 254
Танче, Чести Имен ден! От цялото си сърце ти желая здраве и всичко, от което имаш нужда![/b][/i]
[/color]

Изабелке, духай свещите и не брой дните! Продължавай все така да Сияеш!

Виви, ако издадеш книга за позите на кърмене - ще съм първата ти клиентка и почитателка! Много ще се забавлявам и ограмотявам! Можеш да споделиш някои на скайп! А иначе и ние сме катастрофа вечер - в смисъл катастрофа е силно казано, ама като го изкъпем към 22.30 ч. и след като е готов за сън се почва едно играене, пълзене по спалнята, борба с възглавниците - голям кеф!  И така най - малко около час - сукне два -три пъти и пак започва да пълзи и да се движи, не заспиваме преди 23.30, даже в повечето случаи е след полунощ. Спи при мен на спалнята, Миро сме го изгонили в ергенската му стая, а детското легло го ползвам само за поставка на повивалника и да трупам глупости и дрехи в него!

Асол, имаш невероятен талант! Даже така ми се прииска да направиш няколко истински снимки на Тино, че аз го снимам, ама шедьоври не мога да правя! Изкефих се максимално на творенията ти, моля, пусни още! МОЛЯ!
Асол, страхотна идея! И каттт добре го е предложила, но как да определим кои постове са в категория готини?

Мамо Ави, ама големи ангелчета са двамцата! Пусни една снимка на синеочка! Честито на сестра ти! Жива и здрава!

И супер Любо е супер!

Бубе, едни от най - големите фенове на близначките чакат нетърпеливо снимките им!

Момичета, сърцето ми се къса като прочета че още не сме започнали да се събираме за срещата, а вече се отказвате! Дар, Алинка, Златомира, Пухка! Ама моля ви, не така! БЕз вас няма да стане хубаво! Февруарският отбор няма да е същия! Що така ме натъжавате! Моля ви, преосмислете и направете всичко възможно да дойдете! МОЛЯ ВИ!

айде, че от сутринта съм седнала!
4 нови отговора.като публикувам ще чета

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 14:04 от gotika80

Общи условия

Активация на акаунт