Отговори
# 255
bdbaloni
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ИЗАБЕЛКА!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВЕТО, ЩАСТИЕТО И ЛЮБОВТА СА ТВОИ ВЕЧНИ СПЪТНИЦИ!
[/size]
bdbaloni

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, МИЛА ЧАРовнА ТАНЯ! Бъди здрава, много щастлива и много обичана от твоите трима прекрасни мъже!
[/size][/color]

baloniЧестито на днешните месечинковци - Свилен ,Кристиян и Ния baloni

Елениа, ти сериозно ли говори, че не си харесваш новата прическа - много ти отива, а тези 2 чифта сини очи са невероятни Hug.

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 14:10 от dar77

# 256
  • София
Izabela, chestit rojden den Grinning Da si jiva i zdrava, mnogo shtastliva i obichana Grinning

Blagodarja vi za pozdravite kym men Grinning Mnogo me radvate Grinning

Dovechera shte pisha, che pak njamam kirilica, da ne vi tormozja Grinning

# 257
Момичета аз имам предложение за "готин" пост .Ама си мисля ,че пак ще се изложа в предположението си за автора.Не си го копнах тогава но често си спомням за него.Май беше на Алекс .За първата среща с голямата любов,как първо се виждали рядко ,после все по-често и накрая се срещнали....Някой сеща ли се за кое говоря newsm78 #CrazyОф май не успях да обясня добре Rolling Eyes

# 258
Танче,Честит Имен Ден!Със здраве да си носиш името.Мъжете ти много да те слушат и глезят!

Изабелка,Честит Рожден ден!Много здраве,късмет и много обичана бъди!

На днешните месечинки:Свилен,Кристиян и Ния - Честито!

Най-после успях да запиша и нашите ходещи крачета

Еленийка,новата прическа наистина е  newsm10
Асолче,за снимките ти нямам думи направо!Страшни са!

# 259
Момичета,имам останала украса от рождения ден на Боби-един трансперант с Happy Birthday,едно висящо нещо,което незнам как му се вика,4-5 шапки и 20-тина балона.Ако някой мисли,че може да са му от полза,може да ми пише ЛС,защото иначе ще трябва да ги хвърлям,а са хубави и ми е жал Sad

# 260
ЧЕСТИТ  РОЖДЕН ДЕН ИЗАБЕЛКА! Желая ти много здраве, много любов и хармония в семейството!

Чара - честит имен ден! Само хубави неща да ти се случват през тази година!

Честито на месечковците днес!

# 261
  • Sofia
Изабелко, ЧРД!  newsm51
Пожелавам ти да си здрава, щастлива и усмивката винаги да грее на лицето ти, остани си все такава чаровница!  Heart Eyes

Таня, със здраве и късмет да си носиш името и много да те обгрижват тези твоите мъже!  Hug
Ави, да ти е жива и здрава сестричката и като си дойде я вържи здраво, та да не мърда много надалеч, за да не ти липсва толкова!   bouquet
Бени, жива и здрава да ти е Таничка!  Hug /нищо, че не се празнува преди годинката имен ден/
Честито и на месечинките и на всички други знайни и незнайни именници, живи и здрави да са!   bouquet

Мери, две вечери се спотайваш душко, не ги ли олюпи вече тези семки?  Mr. Green
Роси,  Heart Eyes няма само малките да се сватосват и гаджосват я.  Laughing
А то съвсем по чиста случайност в момента сме без гадже, та в най-скоро време ще организираме бал в кралството и ще поканим всички кандидати, чувствайте се поканени и вие.  hahaha
Да го поздравиш от нас за успехите му на турнира и по-специално от нея, която ми сподели, че го била разпитала какво знае за съществително собствено и съществително нарицателно  hahaha но той бил казал, че не са ги взели още.  Laughing
Ако искаш такава напориста снаха с радост ще ти вкарам таралежа в гащите.  Mr. Green
Асолче, като ти гледам снимките мога да кажа, че на мен сериозно си ми куца въображението, много хубави фотоси видях, направо си си майсторка, стига си скромничела, че никаква риза няма да види Лора.  Laughing
Аз апарата не го ползвам много по предназначение, като папарак съм малко, пускам го изщраквам 20-30 кадъра еднакви и съм готова, на времето имах една Скина, още я имам ама много хубави снимки си ми прави, обаче в моите ръце точно за 2мин и свършваше лентата, мъжа ми като я види че съм я взела на някоя почивка и му иде да ме обуха, толкова я мрази.
А за такива дето нямаме фотографски умения хората са направили фотошоп, но манекенката ти е разкош на тебе!  Hug
Елениа, баща ми на времето ни подстригваше с едни паници на главите и мен и сестра ми, каквото се подава извън паницата го реже, гледам и мъжа ти е усъвършенствал тази технология, само дето той е равнил с ухото.  Laughing
Искам снимки и с другата коса, представям си те като фолк-дива.  Mr. Green
Виви, знам къде има страхотни гумени ботуши, мога да ти бъда верно другарче и да ти споделя инфо.  Mr. Green
Добре че си слаба, та да не те мисля много, че иначе можеше да потъваш много на дълбоко.  Laughing
Касчо, детайлите ми убягват, пак не си забърсала камерата струва ми се.  Mr. Green
Хайде после пак ако мога, сега влезнах само да поздравя празнуващите, че съм на повикване днес, заради кризата с газта всеки един момент очаквам да ми се обадят да ми кажат да ида да си прибера госпожицата от училище, а Ева тъкмо я приспах.  Whistling

# 262
Кас, това ли?:
"Не съм и предполагала, че мога да обичам толкова силно. Дори като го срещнах не вярвах, че така ще стане. Беше доста неочаквано за мен, дойде ми като гръм от ясно небе. Но после си казах, че сигурно така е трабвало да стане и приех нещата. Имаше хора около мен, които не одобравяха връзката ни и ми натякваха постоянно, но аз не им обръщах внимание. Отначало се виждахме доста рядко, един път в месеца, просто нямахме възможност по-често. Но след това срещите ни станаха всяка седмица и без да се усетя, по-рано от колкото очаквах дойде моментът да сме заедно. Ей така спонтанно и непринудено. И когато това се случи разбрах, че съм взела правилното решенние, че го обичам повече от всичко на света и искам да сме заедно завинаги. Когато се вглеждам в сините му очи, разбирам, че нищо друго няма значение. Той е идеалният и неповторим и се радвам, че той ме намери или пък аз него, не е сигурно кой кого. Всъщност, не, не го намерих, родих го... "

Hug

# 263
  • София
... и му иде да ме обуха, толкова я мрази.
.....

Баща ми също използва тази дума, но казва "опухам"..... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha, и се сещам как изглежда, като я изрича и направо newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

Почва се rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao, а Яна спи. Embarassed
Алинка, Кас, точно за това и аз се сетих! Hug

# 264

Честит рожден ден на Изабелка, да бъде все така чаровна и усмихната.

Честит имен ден на Таня, много здраве и щастие пожелавам.

..............................

Рая е наддала цели 700гр за месец и ми се изправи косата. Сега е на диета и се надявам до първия й рожден ден да заслабне, че вчера й купих тоалета  Grinning  Сега тежи 9,300 кг и е 75 см.
Милена, снимките са невероятни и аз никога няма да забравя, че бяхме част от твоето страхотно хоби. Искам пак Wink Целувки.
Зузич, ти премести ли се в нашия квартал? Какво стана?

За националната февруарска сбирка, нас също не ни пишете, много ми е трудно  осъществяването на каквото й да е пътуване. Но "тихичко" ще ви завиждам и ще гледам снимки от професионалист Wink (Асол - Hug)

# 265
  • Sofia
Мискинка нИедна!
Ще събудиш горкото дете ще викна баща ти и ще дойдем дружно да те обухаме и опухаме!  Mr. Green
Съпружието ми често ме пита на какъв език говоря, но ето че се намират и хора които ме разбират.  Laughing

Рая е наддала цели 700гр за месец и ми се изправи косата. Сега е на диета и се надявам до първия й рожден ден да заслабне, че вчера й купих тоалета  Grinning  Сега тежи 9,300 кг и е 75 см.
Да оставиш детето на мира, че как съм тръгнала по домова книга да бухам да не мина и през вас!  Laughing
На диета вика била.  hahaha

# 266
Алинка,благодаря душо-точно това е Hug
Ето на за трети път днес влизам,щото все забравям да честитя на месечинковците,то вярно че за последно ама бива ли без Mr. Green
Та да са много здравички Свилен ,Кристиян и Ния !
Ади ,честито ,все напред и напред да го водят малките крачета Hug
Ави и на твоята сестричка Честит имен ден.
Бени и ти си нацелувай именничката   bouquet.Дано сте заедно,та да не тъгуваш повече.
Айде викат ми "Татко " от детската Mr. Green
Вал
Еми,честито, Wink

Момичета имам една питанка,ако фирмата в която работя прекрати работа докато съм в майчинство-какво става с мен?
Мискинка нИедна!
Ще събудиш горкото дете ще викна баща ти и ще дойдем дружно да те обухаме и опухаме!  Mr. Green
Съпружието ми често ме пита на какъв език говоря, но ето че се намират и хора които ме разбират.  Laughing

И в нас така,че и аз с вас се утешавам.

# 267
Честит имен ден, Чара!
Честит рожден ден , Изабела!
Желая Ви  здраве и много сбъднати мечти и постигнати цели!

# 268
Зузич, ти премести ли се в нашия квартал? Какво стана?

Не съм,мила Sad
Няма и да се местим,за мое огромно съжаление CryВпредвид настоящето положение с тази криза нямаме възможността за преместване.Добре,че не се хвърлихме в заеми ooooh!А щяхме да сме си толкова близко.

Борис пък вече 2-ри месец не наддава почти нищо.За 2 месеца е наддал само 200грама при положение,че хапва добре от кухнята.Мисля си,че може да е от АМ-то,защото точно от 2 месеца е на новата Лактана,а тя е доста по-ниско калорична newsm78
Сенди,май и Анди беше на Лактана-как е при вас?

# 269
Ави,Честит имен ден и на сестричката ти!По-честичко да си идва,за да не ти липсва толкова! Hug
Бени,честито и на твоята именничка!
Честито на всички именници.Със здраве да си носите името!

Благодаря от все сърце на всички ,които честитиха нашето зъбче.Наистина много е вълнуващо! Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт