Отговори
# 270
Честито на всички с поводи,живот и здраве,много щастие,любов и късмет.

Малките са болни и двамата са на АБ.
Вили вече е 11 кг и висок 77см,предния път е бил 76см.

Ето да видите как пием вино с дядо Heart Eyes

Тук учим буквите Grinning

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hugна всички

# 271
Танче - честит ти Имен Ден!!! Да ти е свято името, много радост и приятно прекарване!
Изабелка - Честит Рожден Ден, ти наум си кажи и едно желание си намисли, когато свещичката духнеш ти - Хоп и магията ще се сътвори!   bouquet

АДи - честито ви зъбче. Беличко и здравичко.

Хора - хайде да не се отказвате предварително толкова рано... моля... "Нема начин, да нема начин" (То кой го казва, ама пък при някои хора важи). Ще се радвам да успея да дойда, ще направя всичко възможно и да се запозная с колкото може повече от вас.

Сега малко за мен - днес бях на среща с the BOSS - иначе казано шефа. В петък му се обадих по тел. и звучеше толкова страшно, а като го знам какъв е когато е ядосан направо съжалих... ама нямаше как да знам, кога ще е наличен в дупнишкия офис, че имаме и софийски и морски и тн. Днес отидох със свито сърце (3 дни му брах ядовете на това), но слава богу всичко мина спокойно, човека си е разбран както преди, казах му че искам да се върна от март да работя, какво - що, няма проблем в това отношение. Само ме помоли да му звънна към средата на февруари да доуточним всичко и това е. Отне ми час да се видя с всички колежки които не бях виждала, но ми беше приятно, признавам си, макар не с всички да се разбирам. Живот и здраве, лятото би трябвало наааааай-накраяяяяя да е готов "новият офис" на фирмата, доста по-голямо помещение със складове, гаражи, отделни офиси и стаи и т.н. та като се преместим там ще е по-свободно, че досега беше тип "дядовата ръкавичка", по 3-5 души в една душегубка от 2х4м. Не са ме забравили хората, има и нови попълнения, а някои си казват че даже съм им липсвала  Wink За съжаление най-близката ми колежка, която ми е приятелка в момента лежи за задържане у дома (стискайте й палци наум да задържи бебето, че имаше един спонтанен аборт миналата година) и да си отима втора рожбичка  Praynig Та с нея дано да не се виждаме скоро по най-хубавите причини на света.

Дечицата са добре, здравички са. Голямата е станала една воляджийка - направо непоносима. Вчера рева и се тръшка 2 часа, защото не й дадох да оближе лъжицата от кафето, ми на 4г е все пак! твърде малка е за кафе! Взима всички играчки на Алекс, а нейните си ги пази и не й дава да ги помирише даже. Направо се сбиха за една количка която се бута с крака, каката щеше да я сгази и събори на земята, само и само да не й даде да се качи. А Алекс от ден на ден е все по-пъргава, вече сама се качва и слиза от повечето легла, спи без ограда, защото слиза самичка, леглото й е ниско и така е по-лесно и на нея и на мен. Почна да се качва от кушетката в кухнята върху масата и бута всичко на земята, кошмар! Сега на големите студове, че при нас като угасне печката Т пада под 15-13 градуса, спим по двойки. Вики спи с татко си на голямата спалня, а аз спя с Алекс в нейното легло. Много ми е готино, и май по-пълноценно се наспивам, отколкото като пазя баща й от нея и нея от баща й, когато сме тримата на спалнята.

Ох... малко объркано стана, но ви моля да ме прощавате, не мога да се изкажа по всички въпроси в темичката. Ще съм по-редовна вече като имам нет и ще се разписвам честичко.

Обичам ви момичета, много, ама наистина.  Heart Eyes

# 272
[color=teal]ИЗАБЕЛА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! бЪДИ УСМИХНАТА И ЗДРАВА. [/color]СВЯТО ДА Е ИМЕТО ТИ, ТАНЧЕ!  МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСММЕТ ДА ТИ НОСИ!

Брей ,че студ - то бива , то може , ама туй на Сибир  прилича вече.Днес в училището на Елица било 12 градуса по . По този повод утре няма да я пусна на училище . Ааа, ние тъкмо се оправихме от  Коледно- Новогодишния вирус.Ми то в аптеката до нас  са ми залепили  снимката и ми се покланят всяка сутрин. Главен спонсор им станах с тези болести.
  Днес  успях да си подам комплекта документи за майчинството при единия си работодател. Утре ще ходя да уредя този въпрос и в другия офис и ще чакам да дойдат немците.
 Мойте мушмороци също са здрави и ми помагат. Вчера заедо прибрахме коледната украса . То ако зависеше от Ели, трябва целогодишно да си я държим , за да поддържаме коледния дух , ама аз нали съм главнокомандващият вкъщи , та се наложих.
  Е хайде , ще ходя да приготвям мъника за къпане , после пак , ако успея.
ЧЕСТИТО  НА ДНЕШНИТЕ МЕСЕЧИНКОВЦИ!

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 19:42 от Камчи

# 273
пуууууу, изчетох ви най-после. Този път се уляхте с писането...
Честит рожден ден, Изабелка! Бъди здрава и все така лъчезарна.....
Честит имен ден и на всички празнуващи днес! Бъдете щастливи!
Брей, много пъргавелковци имало-браво на тях и тежко им на майките. Това с качването по мебелите сигурно ще го усвоим след 1-2 год. Дори не мога да си я представя....Киара като върви и тупне на земята-вдига ръце и моли да я вдигна....Сама? Абсурд. А нали и не може да пълзи така си закотвя на килима Joy Иначе имаме невероятен напредък в интелектуално отношение-вече показва на колко годинки ще стане, колко е порастнала, как ще духа свещичката( плюе , ама се старае детето Laughing) и т.н. Абе умно дете си имам, нъц
Вече съм уговорила заведението за РД, Съласиха се да направя кът за децата-ще постеля нещо на пода и ще изсипя камара с играчки..Още съм в размисъл за менюто, но има време.....
Ай, стига вече сте се тормозили с тези излишни килограми...Аз не случайно ви казах, че момента ама хич не е подходящ за диети..То празници, то лежане.....Не ви трябва Дюкан, трябва ви фотошоп. Аз така си вдигам самочувствието
А? Некви забележки? Виснали цици, излишни килограми?  Joy
И не, не съм си глътнала корема на първата снимка! Такъв си ми е......
Поздрави и от Червената шапчица

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 22:14 от yzida

# 274
  • София
Изида, опасна си! Laughing
Драконе, Hug
Честити зъбчета и ходещи крачета на всички, които съм пропуснала! Hug
Аре, лека на всички! Wink

# 275
  • Sofia
Добър вечер и от мен. Открадвам няколко минутки...от баткото и каката, които не са заслужили компютър  Wink
Честит Рожден Ден на Изабела!
Много успехи и хубави емоции ти желая!

Честит имен ден на Чара   bouquet и на всички,
 които празнуват на днешния ден.
Носете си с гордост името!

Поздрав за месечинките днес

За срещата не съм се отказала, но и нищо не мога да обещая от сега. Поради тази причина не съм гласувала и оставям на вас да изберете място и дата, а ние ако има възможност ще се присъединим. Hug
Много сте изписали. Тъкмо изчета и се амбицирам да взема отношение и хоп емнат ме домашните и отново няколко страници за четене. Имайте малко милост. Края на срока е все пак. Имам класни, имам 300 думи по испански  #Crazy.....а пък как ме мързиииии.... 
Утре ще се включа по-адекватно по въпросите, които се дискутират.
Лека нощ
и весело празнуване на купонясващите

# 276
Танче, честит Имен Ден ! Да си здрава и много щастлива!    bouquet

Изабела, честит Рожден Ден! Пожелавам ти в този хубав ден незабравими емоции и много усмивки!  newsm59

Честити месечинки на Свилен,Кристиян и Ния!

Драгонче, дано всичко с работата е наред.  fingerscrossed

Кас, честно казано не зная какво се случва.  newsm78 Предполагам това, което ще се случи и с останалите служители, но все пак се консултирай с някой вещ по тези въпроси.
А твоята бонбонка Анна е много сладка и този един зъб така чаровно и стои. И започва много да прилича на сестра си. Даже по едно време се чудих коя от двете си снимала Simple Smile

Асол(Милена) , наистина страхотни снимки. Сигурно те е заболяла главата от толкова суперлативи, но и аз не можах да се сдържа да не те похваля, хубавото си е хубаво.  newsm10

Вал, твоята Пламена от малка има афинитет към високо интелектуалните теми на разговор или ти си й предала няколко бързи урока как да заинтригува шахматиста ? Simple Smile Интересно ми е като порасне какъв ли би бил аналогичният въпрос Wink

Ави, хубаво си ги научила децата да спят с чувалчета. Аз нещо не мога да се похваля с такива успехи. И в резултат на това, едни мами се отчитат , че стават през половин час да кърмят, а аз да завивам. Та благородно ти завиждам Simple Smile

# 277
Краси hahaha Joy
Драконче,браво на Алекс Grinning.Мони още не може да се качва  на дивана,макар че днес се мъчи доста и скоро сигурно ще успее Rolling Eyes
Честит имен ден на Таничка на Бени!!!

# 278
  • София
Бени, да ти е жива и здрава щерката Grinning Grinning Много да слуша и да те радва  Grinning

Асол, и аз не мога да не те похваля-  наслада за окото е да гледам снимките ти  Grinning когато имам и аз хубав фотоапарат с радост ще се уча от теб Grinning сега от Еми чакаме включване Grinning

На мен батериите са напълно изтощени, рядко се случва, ама се случва. исках и имах намерение много да пиша, но...не би. Радвам се за всички дечица с нови зъбчета, със смели крачета, споделям и радостта на мамите Grinning

Лека нощ(дано е лека) утре пак Grinning

# 279
Чара - Честит Имен Ден!   bouquet
Изабелка - Честит Рожден Ден!    bouquet
Благодаря на Вал, Кас,Ади, Ави, Чара и всички , които са ни поздравили!!!   Heart Eyes Дано скоро сме заедно!!!Много ми липсва!!!Хубавото е, че имам много работа и през деня ми минава бързо времето.А вечер изпадам в носталгия!Но в петък отиваме да си е вземем!  Simple Smile
Много целувки на всички дребчовци от мен!!!На мамите лека и спокойна нощ!!!Обичам ви!!!  Hug Hug Hug  Hug

# 280
Бени, честито на невръстната именячка!
Дано по - скоро идва петък, за да отидеш и да си вземеш съкровището!

Ние отиваме да къпем къщовника, интересно ми е в колко часа ще заспи тази вечер!?
А вън вярно е студ!

# 281
Благодаря от сърце за хубавите пожелания на всички   bouquet

Чара,честит имен ден ! Много,много здраве на теб и семейството ти  Hug

Изрових уникална виртуална почерпка  Mr. Green но няма да я пействам. Почерпете се който каквото обича,за моя сметка  Heart Eyes
И още веднъж : Благодаря на всички за вниманието и прекрасните пожелания  Hug

# 282
Сиянко, честит рожден ден! Остани си така прекрасна, добра и нежна! Желая ти много здраве и любов!   bouquet
Чара, Таничка на Бени и всички други именници, да са ви святи имената, със здраве да си ги носите!   bouquet
Вал, верно толкоз сте писали че един голям пакет замина  Joy
Виви и ние сме зле, и аз все заспивам до Емма, щото стискам очите, тя ме разглежда и заспива, иначе види ли че гледам почва да ми пави боц по очите или се хили кат ряпа.
Краси много ми хареса метода ти  Mr. Green
Роси добре завърнали се, евала на Боби!   bouquet
Пух Царя Слънце е великолепен на новия ти аватар!  Heart Eyes
Ави верно ли без преграда спи Пепи? Ива ако не е долепено леглото и до спалнята ще спи на земята, та тя цяла нощ е върху мен.
Готи, прочетох те и предния път ама мислих като се чуем да ти кажа, айде тука щом толкоз се тревожиш. Тино не е фен на твърдата храна така че не го мисли. Няма и заместено хранене, обикновено се отбиват децата които са с вече заместени кърмения. Успокой таз душа и се радвай на животЯ  Hug
Забравих какво друго, ко бешиии  newsm78  умирам от кратуна, тоз цикъл ме оцикли, два дни голем тормоз  ooooh! Уж казват празна глава не боли, не боли ама друг път  Mr. Green
Ще снимам фризурите, обещавам, ама друг път  Peace
А да Еления много ме кефиш така  Peace
Лека нощ!

# 283
Добро утро на всички.

Кас моята приятелка е в това положение. Закриха фирмата преди детето да стане на 9 месеца. Сега от НОИ са и казали, че трябва да си подаде документите в друга фирма/и да се води на работа там/, която да и ги внесе в НОИ. Само това мога да ти кажа за сега. Не знам как се развиват нещата при нея. В петък бързаше да се оправи. Ако искаш мога да я питам по-обстойно да ми обясни.
Изида много ми харесва фигурата ти newsm10 Ще взема и аз така да се издокаросам, че да не се вайкам само за тези килограми.
п.п пу първа след Мери  Wink

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 08:23 от slanchice1

# 284
Добро утро Simple Smile
Със закъснение - Честит РД Изабелка Hug Здрава, щастлива и обичана бъди Peace

Честита именичка и на теб Бени! Да ви слушка и радва, да расте здрава и щастлива!
Аз само ви поднасям кафето и изчезвам Wink

Усмихнат и слънчев ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт