Коко не го мисли, и аз съм от "активните кърмачки" дет по цяла нощ стават да завиват....две.

Изидка,Изидка ти не просто все повече задобряваш,сега направо ни застреля,кво сега
май ни плашиш нещо с тоз меч,добре че не сме мъже да се комплексираме от размера.

Ооооооооооопс мишката ми тръгна нанякъде,добре че кабела върна котето дето ми я дърпаше

Алинка

Момичета благодаря за отговорите,но засега ще се опитам да помогна да не се стига дотам.Фирмата е собственост на мой колега от студентските години...даже от училище още и жена му.Имат прекрасен син на 9г.,обичат се...но изживяват криза и на някой му щукна тъпата идея за развод.Та аз съм лесна,все ще се оправя-но дано те се оправят.
Мери,ко ся бе мила-за сефте ли те споходи щастието?

Бени,ей сега ако имах вълшебна пръчка и ...псшфшт Петък

Айдеееее котето ми и с вода се поля,нищо ще изчака

Таничка,
Изабелка,не така.Остави почерпката ами снимки на 26годишната мацка пусни.Да поизплакнем малко очички.

Готи,та в колко викаш заспа Дона?

Ави,то не че ще си много на далавера като се научи Монка-Бонбонка.Само ще ти се изрусява косата по лесно

Камчо,ми ти пък по -често им напомняй за класните и думите,та да се вреждаш на компа.
Камчи,тая твоя Ели е много забавна.По повод съмненията и за 3-то,вчера Карина по едно време ми изръси:" Детенце/ тя е майката/,аз ще ида да ти купя стегнат корем от магазина,че твоя е много опънат!"Ха сега познайте кое му е опънато-фанелката

Оф не става да пиша,котката ми е на гърба,майката на главата и захранва бебето с миникраксове

Вал