Отговори
# 285
Слънце,Роси мерси за кафенцата-дет му се вика Наздраве и лека и спорна работа  bouquet
Коко не го мисли, и аз съм от "активните кърмачки" дет по цяла нощ стават да завиват....две. Hug
Изидка,Изидка ти не просто все повече задобряваш,сега направо ни застреля,кво сега
май ни плашиш нещо с тоз меч,добре че не сме мъже да се комплексираме от размера. hahaha
Ооооооооооопс мишката ми тръгна нанякъде,добре че кабела върна котето дето ми я дърпаше Mr. Green
Алинка  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesблагодаря мила  bouquet
Момичета благодаря за отговорите,но засега ще се опитам да помогна да не се стига дотам.Фирмата е собственост на мой колега от студентските години...даже от училище още и жена му.Имат прекрасен син на 9г.,обичат се...но изживяват криза и на някой му щукна тъпата идея за развод.Та аз съм лесна,все ще се оправя-но дано те се оправят.
Мери,ко ся бе мила-за сефте ли те споходи щастието? Mr. GreenА дано ти се разминава вече Hug Heart Eyes
Бени,ей сега ако имах вълшебна пръчка и ...псшфшт Петък Hug
Айдеееее котето ми и с вода се поля,нищо ще изчака Mr. Green
Таничка, днеска пак да си весела и заредена!
Изабелка,не така.Остави почерпката ами снимки на 26годишната мацка пусни.Да поизплакнем малко очички. Hug
Готи,та в колко викаш заспа Дона? hahaha
Ави,то не че ще си много на далавера като се научи Монка-Бонбонка.Само ще ти се изрусява косата по лесно Hug.
Камчо,ми ти пък по -често им напомняй за класните и думите,та да се вреждаш на компа.
Камчи,тая твоя Ели е много забавна.По повод съмненията и за 3-то,вчера Карина по едно време ми изръси:" Детенце/ тя е майката/,аз ще ида да ти купя стегнат корем от магазина,че твоя е много опънат!"Ха сега познайте кое му е опънато-фанелката Mr. Green
Оф не става  да пиша,котката ми е на гърба,майката на главата и захранва бебето с миникраксове #Crazy #Crazy #Crazy
Вал Heart Eyes

# 286

Честити месечинки на Рая,Ина,Рая,Йоана и Ана!!!

Благодаря за кафенцето-Слънчице и Роси  bouquet
Ели,и аз мисля че ти отива новата прическа,само че искам снимка и с перуката Grinning
Мери,без преграга спи Петьо.Махнахме решетките ,когато беше на 2г и половина някъде,защото започна да прескача през решетката и ме беше страх да не се удари,защото кошарата е висока.Първите няколко дни пада ,слагах му на пода 2 олекотени завивки да пада на меко  Laughing и после се научи ,оттогава си спи така и май само веднъж е падал newsm78Иначе той си спи сам в детската стая,а и леглото е ниско  Peace
Отивам да сменям пампата Sick,до после

# 287
Ей Ави ooooh!,то вярно че имаме месечинка бе.Съвсем забравих.
Честито на Йоанна,Ина,Рая и Рая!Да са много здрави,усмихнати и весели.
Коко,Алинка,Гала  bouquet
Айде и аз да почерпя като за последна месечинка

Виче и за теб спейшъл
Айде и за Мери

# 288
  • sofia
Специално за Кас: Единствен мой Wink е , разбира се, не само и единствено за нея....заповядайте

# 289
  • София
Добро утро!
Честит Имен Ден на Таня на Бени, на патерица!  bouquet Да здравичка и послушничка! Hug
Благодаря за кафенцето, сега допивам и мойто от сутринта и тръгвам по задачки-закачки, че трябва и с Дюкански деликатеси да напълня хладилника. Crossing Arms
Честити Месечинки! Hug
На вас много Hug!

# 290
Специално за Кас: Единствен мой Wink е , разбира се, не само и единствено за нея....заповядайте
Еми,благодаря мила.Страхотно е! Обожавам разкази с неочакван край Hug

# 291
Добро утро и честит празник на днешните месечинки. Много е студено навън, бррр, месечинките да топлят сърцата на мама и тате.

Galadriel, как е дребчо, оправи ли се? Пусни, моля, снимки на батко Петър и бебка Рая. Настроила съм се психически за вашата комбинация и много се радвам, като гледам такива снимки, както и на Мони и Петьо. И никакви диети. Гледай сега да й смалиш бузките на Рая и ще подтичвам след Валерия да й държа домовата книга, докато пуха (буха) Hug.
Изида, много са забавни приказните колажи с Киара, а тя е просто очарователна, откъдето и да я погледнеш. Страхотна бонбонка!
Мемо, Вили е готов за купони. Само не знам след тази голяма чаша вино не му ли се размазват буквите върху кубчетата Joy
Мерси за комплиментите за Пухчо, шапката е много смешна и сладка, но е само за фасон - изобщо не топли, защото не покрива ушичките. И тя е купена в бременния ми период. Мислех си, че ще му става някъде към 3 години, но се оказа, че е тъкмо за сега. На кръщенето я пуснах в употреба. А днес да ви кажа какви ги вършим. Нали сме участници в световния кърмачески нощен маратон, при едно ставане го взех при нас на спалнята. Груба грешка. Това за него означава: старт на игрите. Баща му се обърна с гръб, той го опипа, констатира "Тате" и се завъртя на дупе към мен, след което се започна едно бутане, дърпане, целуване. И по едно време както си дремя, усещам как в устата ми се напъхва един биберон. А Калоян седи и се киска щастливо какво е измислил. Това упражнение го повтори поне 50 пъти. Та аз се уредих с грижовен син. Утре ако и памперс се научи да ми слага, хич няма да ставам.

# 292
  • sofia
Баща му се обърна с гръб, той го опипа, констатира "Тате" и се завъртя на дупе към мен, след което се започна едно бутане, дърпане, целуване. И по едно време както си дремя, усещам как в устата ми се напъхва един биберон. А Калоян седи и се киска щастливо какво е измислил. Това упражнение го повтори поне 50 пъти. Та аз се уредих с грижовен син. Утре ако и памперс се научи да ми слага, хич няма да ставам.
А, невероятен сладур! Joy

# 293
Баща му се обърна с гръб, той го опипа, констатира "Тате" и се завъртя на дупе към мен, след което се започна едно бутане, дърпане, целуване. И по едно време както си дремя, усещам как в устата ми се напъхва един биберон. А Калоян седи и се киска щастливо какво е измислил. Това упражнение го повтори поне 50 пъти. Та аз се уредих с грижовен син. Утре ако и памперс се научи да ми слага, хич няма да ставам.
А, невероятен сладур! Joy
newsm10 rotfImao rotfImbo newsm62

# 294
Дубруютро от нас. ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ!!! Аз исках само да ви кажа за НОИ и тези 410 дни. Та за тези като мен, които са заварено положение, с изтекли 315 дни но непрехвърлили 410, трябва да се подаде молба в НОИ за прекратяване на майчинството и май др. молба за остатъка до тези 410 дни. НО голямото НО е, че НОИ не изплащат суми със задна дата, т.е тъй като на мен тези 315 дни ми изтекоха ноември месец, оттогава ми превеждат 220лв., ако реша да подам молба  ще трябва да им върна тези 220лв. за ноември (само те са ми преведени досега) и ще загубя парите за ноември и декември а ще почнат да ми прведеждат за януари направо (което май ще се случи началото на февруари newsm78). Та това ми го обясниха по тел. в НОИ (9621010) и жената беше иаключително любезна и подробна та ми каза че ако съм получавала голямо обезщетение си струва, но ако разликата с тези 220лв. е малка просто няма смисъл - разправията била голяма а и губиш 2 месеца. Надявам се да сте ме разбрали, че аз малко объркано май го обясних.... Хубав ден  bouquet

# 295
Изабелка, мила, честит рожден ден (макар и на патерици)! Желая ти здраве, щастие и много, много любов!

Таня, честит имен ден! Бъди здрава и все така усмихната! Честито и на Танчето на Бени, да слуша мама и татко и много да ги радва!

# 296
  • София
....Гледай сега да й смалиш бузките на Рая и ще подтичвам след Валерия да й държа домовата книга, докато пуха (буха) Hug.
...

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 297
  • ВАРНА
Добро утро.
Благодаря и аз за кафенцето  Hug
Вчера нямах възможност да се включа.

Честит Рожден Ден /на патерици/ на Изабелка! Все така красива, мила, отзивчива и много щастлива бъди!   bouquet
Таня, честит имен ден и на теб! /на патерици/   bouquet

Относно 410 дни, всички ние ФЕВруарките сме в т.нар. заварено положение. Преди няколко дни коментирахме точно това. Аз предния петък успях да отида до работа и да съ попълня документите. Дори вече би трябвало да са в НОИ.
Мария, въпросните 220 лева няма как да ги изгубиш, защото когато попълваш молбата да си прекратиш майчинството, го прекратяваш от 01.01.2009г., така че до този момент ти изплащат 220 лева. Аз съм в същото положение, с тази разлика, че още не съм получила ни за ноември, ни за декември 220лв.  Wink Не знам защо са ти обяснили така от НОИ. На кадровика ни пък бяха казали, че за мен не си струвало да прекратявам майчинството си само за 20-ина дни. Те ще кажат, кое си струва и кое не. Много се издразних.

# 298
Честит имен ден, Чара!  Честит рожден ден , Изабела! /на патерици ,да ме прощавате/

Да се похваля и аз Симона също ходи. Прави по 5-6-7 крачки , започна и сама да се пуща и да отива до желания от нея предмит, ако е по наблизо. Обаче нещо имаме проблем с ушичките.По цяла нощ не спи, дере си ушите Cry Бяхме на лекар, предписаха ни капки ,които нямаше в аптеките./проверихме в почти15 аптеки- нямало и нямало да намерим никъде, така ни казаха/Сега слагам Фуролталгин с изтекъл срок на годност, но иначе няма и минута спокойствие вечер Whistling

# 299
Отностно НОИ и тези 410 дни, кажете какви документе трябва да се попълнят ,че на моята работа нищо не знаят по въпроса

Общи условия

Активация на акаунт