Отговори
# 30
  • Sofia
Честито на именниците, със здраве да си носят името!   bouquet
Мери  Heart Eyes
Пух, честито Християнче!   bouquet
Изабелко, честити ви ходещи крачета, цуни Евата, радвам се че си има диагноза вече!   bouquet
И баща ми е Иван, той празнува обаче и на още 3 дати  hahaha жив и здрав да ми е.
Роско, стегна ли куфарите?  Mr. Green
За друго нямам време, даже не съм ви чела водя се по честитките.  Blush
Хайде, че имам работа.  Mr. Green

# 31
  • София
.....

Ей, срама нямате, този Ла Редут Ви изяде младините. Mr. Green Ави, и ти ли си там в момента....? Mr. Green

# 32
Бърз запис Peace
Пухи,честито християнче,ангелчето да го пази на всякъде Praynig
Изабелке,честити ви краченца,със здраве да си ги ползвате Laughing Mr. Green
Болничките,оправяйте се Praynig
Софиянки ето ви една топла Hug,па дано се сгреете Sad
Ей,луда работа е тази криза #Cussing outи за пръв път държавата ни не е виновна,а е изкупителна жертва Confused
Ави,май се уредих с една колежка,ако не стане ще пиша Peace
Каттттттттттттт, тенкюююююююююю за тематаааа!много е сладурска Heart Eyes
Ай лека,че като прекаля с компа,мъжо иска аванс в натура Crazy па мойта натура е голема и скъпа,не се дава току така Mr. Green
.....

Ей, срама нямате, този Ла Редут Ви изяде младините. Mr. Green Ави, и ти ли си там в момента....? Mr. Green
И аз,и аз! Mr. Green Blush

# 33
Честито на всички Ивановци, Иванки, Ванчета и всички именици!!!
Честито на месечковците ни, малки дами и господа.
Искам да честитя виртуално и на моя татко който днес има рожден ден - Да си ми жив и здрав тате, още много много години!!!

Честито Християнче на Кристи!
Да ти е жив и здрав "цар" Калоян, много послушен и да следва праведния път. Пухка миличка, много обич ви пращам и на двамата.  Heart Eyes

Прощавайте, но нищо не съм чела от новата темичка, за която благодаря на Cattt  Hug Много ми се спи, гади ми се, ще наваксвам утре. Целувки - лека и мека нощ от нас.

# 34
Аз хубаво ви се похвалих за бойлера, ама той не работи ... брррр
Ние сме към Земляне, утре щели да минат на мазут и щяло да дойде топлото.... дано щото си топлих с каната сега един леген, не е работа...

Ина е будна вече час, отивам да видя как ще се спи тая нощ...

Лека нощ! Simple Smile

Hug

# 35
Честит имен ден на всички именници!!!
Честито кръщене на Калоян на Пухи!!!
На всички много целувки и  Hug и лека нощ!
Ефросинка - какво стана с картата?Аз звънях към обяд, но още нямаше резултат.Дано всичко да се е оправило!!!  Hug
Хайде и утре хубав и успешен ден!!!Обичам ви!!!

# 36
Изабелка,честити ви ходещи крачета!!!Как се зарадвах само GrinningИ дано този път се оправи милото,толкова се наболедува Hug Heart Eyes Hug
Драконче,честит рожден ден на баща ти!!! newsm59
Мери,честито и на твоите именници!!!
  party023

И аз имам работа Mr. Green,ама споко,скоро ще фалирам и ще бъда по-редовна тука hahaha Joy
Ели,ако има нещо пиши,нали ми получи ЛС-то,че Мони ме дъърпаше докато пишех и не знам дали го изпратих Rolling Eyes?
И при нас няма топла вода днес,добре че имаме бойлер и сме с климатик,че иначе не знам Confused,не ми се мисли ако започнат да спират тока какво ще правим Crossing Arms
За храненето щях да пиша:
8 часа -  суче
9 часа - закуска - попара,кус кус, овесени ядки + плодово пюре
13 часа - обяд пюрето от кухнята
14,30 - суче
17,30-18 часа - кремчето от кунхята, йогурт или извара с плодове
20 часа - супата + сухарче
21 часа - суче,после спи до 8
Май само моето кърмаче не суче вечер и не се буди Rolling Eyes
Давам и от нашата храна ,ако е подходяща ,да си хапва-пилешко месце,картофчета,морковчета(пържолка,кисели краставички,туршийка Crazy,това е от таткото захранена),преди 2 дни с Илиянчо се захраниха с шоколадови бисквитки(докато си пиехме кафенцето Blush).Царевички,бестини и т.н. не давам нито на Мони ,нито на баткото.Солетки и бисквитки ако сме навън само и мрънка много.Иначе вкъщи ябълка ,бананче,коричка хляб.
За националната среща - писах вече,само да са здрави децата ще дойдем когато и където кажете PeaceМного искам да се запозная с всички Hug
За рожденият ден- вкъщи с децата ,после с бабите и кръстниците Grinning Crazy
Все забравям мерките от последната консултация - на 11 месеца - 8 600 и 72 см.Ако някой може да ни впише в табличката или да ми прати паролата на ЛС Praynig

Лека вечер и от мен на всички Kissing Heart smile3524

П.П.Алинка,тази Ина каква усмивка има само,прекрасна е  Heart Eyes
И малко снимки да стане по-цветничко  Laughing

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 01:10 от *Ави*

# 37
Изабелка честито ходещи крачета, все верния път да намират.
Ави много сте хубави, а какво толкова работите? Аз защо така нищо чак толкова евтино не видях, нещо явно аз не съм в час може би. Просветлете ме да ви помогна в работата, моля.
Алинка наистина страшна усмивка има това дете.
Изида къде ги намери тези слънчогледи ли какво са там  Whistling
Бубе май само ти не си казала Бубетата какво папкат, нещо френско може би:)
Момичета, искам да пратя подарък на едно момченце за първи РД. Кажете някой изпитан онлайн магазин. Не съм ползвала българси и не не ги знам. А и идеи за самия подарък може.
И каква е тази криза с парното? Аз нали не слушам новини много ми е добре. Дано ви се размине бързо, как така посред зима ще умирате от студ ли?
Хайде от нас лека нощ и приятни сънища. Аз ще чакам Мери да се разпише и тогава ще лягам, ама тя сигурно празнува още.

# 38
И аз не спя още. Ровя се тук и з интернетпространството и искам да ви споделя това инфо..Има и други интересни статии...http://www.azibebe.com/index.php/bebe-i-dete/griji-i-razvitie/pyrvite-stypki.html

# 39
Айде утре (08.01) и в Бургас ще е топло, дано!!! Не ми се коментира, много ми е болно обаче, направо обидно. А в родилното беше плачевно, бебета, родилки, бременни, треперят с духалки, как можеее  #2gunfire Дано сте добре само се моля момичета!
Много ви благодаря за хубавите пожелания! Hug
Благодаря за темата Каттт!  Hug
Пухче честито ти християнче, Бог с него!
Изабелко честити ходещи крачета на красива Ева! Нека я водят по чудни пътеки!
Драгоне да е жив и здрав баща ти, дълги години да те радва!
Алинка Деси си гледа рожбата, излизат всеки ден, добре са. Не съм я чувала скоро, ще се поправя  Peace Баленита хвърчи между Маги и работа, натоварено и е още, чуваме се само по телефона. Обеща скоро да се видим, ама нали Ива сега е шарена, после ще чакам и Емма, май няма да се видим скоро.
Вода давам на Емма от една чешма тук, ниско минерализирана, пием я всички. Понякога приготвям кашата с чешмяна. От два дни и давам закуска. От как Пух писа че Калоян яде чиста каша и не ще овкусена с плод реших и аз да опитам, ми яде детето, чиста каша от елда. Значи имаме закуска в 11ч около 100гр каша, в 14.30 половин-едно месно пюре и вечер около 20ч- плод.
Момичета които готвите на децата си у дома, елдата може да я ползвате и вместо ориз или фиде за супичка или друга гозба. Peace
На вниманието на всички, да няма изпуснали влака за зимните бл … 79;ки
Качих малко клипчета, сори за качеството ама са от телефона, нали камерата ми е с касета.
Певици
Емма виновна
Купона на с … 80;те  (тук се вижда килима и диваните)
Адреналинки
Ави супер снимки, много настроение Simple Smile Дай някой линк насам, какво толкоз гледате да го ева Wink
Троли дочака ли ме  Mr. Green
Сладки сънища!

# 40
Добро утро.
Първа да ви сервирам кафенцето днес
Изабелка честито ви ходещи крачета
Пух честито християнче. Питите се страхотни, браво
Мери бубките са ти супер сладки.
Честито и на днешните месечинки Габриела, Александра, Диана и Кристиян.

# 41
  • София
Добро утро. Понеже повдигнах въпроса за майчинството и документите, искам да споделя , че стигнах до истината. Пускам за майките, които искат да се възползват. Помогна ми anii_ta (цитирам я)  , за което съм и много благодарна. Пуснах документите към работата ми, дано всичко е наред.
За да се възползваш от промените и за да ти се изплаща обезщетение за бременност и раждане за остатъка до 410 дни трябва да подадеш:
1. заявление до работодателя за разрешаване на отпуск за бременност и раждане, копие от заповедта за отпуск се прилага към Приложение 2.
Съответно от датата на разрешаване на отпуска за бременност и раждане се прекратява отпускът за гледане на дете до 2 год.
2. Приложение 12 за промяна на обстоятелствата, в три дневен срок ти го подаваш при работодателя, а той го носи в НОИ в 7 дневен срок от получаването и.  http://www.account-bg.info/e107/e107_plugins/links_page/links.php?cat.6
3. Приложение № 2 - Молба - декларация за изплащане на парично обезщетение при бременност и раждане на основание чл. 50 и 51 КСО за остатъка от 135 до 410 календарни дни , също се носи в НОИ от работодателя http://dokumenti-noi.hit.bg/

# 42
  • София
Добро  утро

Пух, честито ви християнче  как можа да пуснеш тази диня, лиите ми потекоха

Тролипен, за едногодишно момче са много подходчщи тези неща

http://www.sabev.net/george/images/321.jpg

http://www.sabev.net/george/images/330.jpg

http://www.sabev.net/george/images/427.jpg

http://www.sabev.net/george/images/277.jpg

Георги ги получи на първия си рожден ден и много си е играл с тях, с камиона и конструктура още играе

Ави, много сте готини

Сега да пиша за националната среща. Аз съм била на подобна среща, ще ви опиша как стана всичко, пък дано да съм полезна с информация, че да стане по-лесен изборът и организацията
Срещата беше организирана от кърмаческия форум. Бяхме в хотел Тонзос, близо до Бузлуджа. Хотелът беше с доста старо обзавеждане, но пък чист и най-важното голям- побра всички желаещи, предложи различни варианти- двойни стаи, малки апартаменти, големи апартаменти, имаше големи коридори и фоайета, където децата можеха да тичат и да играят, когато заваля, имаше голяма зала ресторан, където се събрахме всички вечерта. Основната вечер беше събота вечер, но който искаше дойде от петък и ползваше две нощувки. Това, че беше по-евтин, беше хубаво, че беше достъпен за повече хора. Това че беше голям даде много предимства- всички да се съберем на едно място и място за игра на децата. Един татко, който имаше банкова сметко и онлайн достъп до нея се ангажира да събере предварително парите за капаро. В началото на темата пусна списък със стаите и апартаментите, които предлага хотелът. В темата пишехме кой какво иска, в резултат на което той всеки ден коригираше списъка. Напр.
двойни стаи- 10свободни, 2запазени, 5 резервирани
апартаменти-5свободни, 3 резервини
В тематаа пишехме какво искахме, ако пишем двойна стая той я запазваше и като приведем парите по сметка той коригираше и я пише като резервирана. Като пращахме парите в "основание за превода" пишехме името на хотела и ника ни " Тонзос Чара". Той от темата вече знаеше за какво са тези пари нанасяше промените в списъка. В посочения от хотела срок преведе капарото на хотела. А вече като отидохме всеки от регистратурата си взе ключ за желаната вид стая или апартамент. Доплащахме на края на престоя-всеки индивидуално.
За събота вечер беше повикан дисководещ, как стана плащането за него, обаче не си спомням. Имаше всякаква музика. Много от семействата бяха с по-големи дечица, други си водеха баби за гледачки и можеха да се възползват от дискотеката. Освен това, този хотел имаше страхотна поляна (ако намеря снимки ще пусна) с огромно барбекю. Предварително знаехме, че ще правим общо барбекю в събота преди обед и всеки носеше някакво месо- пържоли, шишчета, наденички. Едва ли има нужда да уточнявам, че на никого не се падна да яде това, което е донесъл Grinning- всичко се слагаше в огромен глинен гювеч и си вземахме каквото искахме или каквото е готово в момента Grinning Това за дискотеката и барбекюто го писах не за да дам предложения и ние да организираме подобни, а да напомня, че сме "орел, рак и щука"( в най-добрия смисъл Grinning т.е. много сме, различни сме) и ще е необходимо да сме много толерантни и не капризни , за да се осъществи подобно мероприятие и да бъдем останем с добри спомени. В крайна сметка целта е да се видим и запознаем наживо Grinning
Освен това, една мама ентусиастка беше разпечатала стикерчета с името на всяко дете, съпруг и ник на форумка- "Георги на Румен и Чара", "Румен на Чара" и си ходехме с тях  Grinning

За да напиша това, оставих Камен да си разлее шишето с вода Grinning ставам да почистя и да го преобуя, че сега джапа по чорапи в локвичката. Само да можете да му видите доволната физиономия... Grinning

Забравих да добавя, че е добре в началото на темата за националната среща да направим списък с желаещите( кое знам, че е различно от това,  кой ще дойде), но все пак да се ориентираме за колко човека да е хотелът- 40, 140 и т.н.

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 09:10 от tchara

# 43
  • Бургас
Добро утро и от мен.От два дена немога да стигна до компютъра. Confused
Ние сме добре вчера бяхме на консултация наддали сме с 400 гр и 1 см тотала е 10.300 и 73см.
Да ви се оплача Илианчо онзи ден когато Ави ни беше на гости падна направо ми стана лошо добре че нищо му няма докато показваше как може да ходи и от тогава го е страх прави по 2-3 крачки и когато се почувства несигурен сяда.Ама нищо когато той реши пак ще крачи сам.
Сега по същество:
Честито ти християнче ПУХИ .Браво на царя държал се е като истински мъж.
Изабелке честити ви  първи стъпки.
Слънчице благодаря за кафенцето.
Нашето  хранене е така:
7ч. - 150гр. адаптирано мляко
10ч. - попара или к.мляко с бисквити + някакъв плод
14 ч. - манджата от кухнята + половиният крем пак от кухнята
18 ч. - супата от кухнята + другата половина от крема
20ч. - 150гр. адаптирано мляко
Вечерта се буди поне 1-2 пъти , но не да яде,а за да ме дигне от спалнята. Mr. Green
Ака по 3-4 пъти на ден.И за секунда не се спира.
с мъжа ми

на пистата

а това е най-честата поза в която бях на пистата Mr. Green

# 44
Добро утро  food010

Слънчице,мерси за кафенцето Hug

Честити месечинки на Габриела, Александра, Диана и Кристиян!!!

Мери,много сладки певици имаш.Да купиш още един микрофон,че не могат да го разделят двечките LaughingМери,ще ти пратя на лични няколко линка с много хубави нещица за мадами от намаленията Sunglasses
Чара,много е сладък Гого с тези къдрички Heart Eyes,като малък много ми прилича на Петьо,трябва да намеря малко снимки да ти го покажа WinkА за срещата супер идеи си дала Peace
Златомирка Hug
Много хубаво изглежда навън днес,от сутринта е напекло слънчице,да видим като излезем после  Nature Partly Sunny

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 09:36 от *Ави*

Общи условия

Активация на акаунт