Нямаме ли зимни блузки?

• 20 654
  • 488
  •   1
Отговори
# 225
Пък ако може и блузките да са за кърмачки... Wink

# 226
Шаманче, много, много ти благодаря!  bouquet И честит празник!  Да си жива и здрава!
Веднага изгласувах и за Татко на кърмаче!

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 21:44 от Betty L.

# 227
и аз се записвам за тениски   Hug Hug

# 228
И аз ще си взема! Grinning
Шаманке, благодаря!  bouquet

# 229
Ми те са точно за кърмачки.

# 230
И аз си харесах блузки!!!

# 231
  • Варна

Тя имаше предвид да са с платки и отвори, дето позволяват дискретно кърмене. Ама и така са си добре  Peace

# 232
Аз вече писах, че е безумно трудно тия блузки да са и пригодени за кърмене. Ще станат много трудни за изпълнение, а и много скъпи. И най лошото е, че ще се ограничи площта за печатане, което е основната идея на занятието. Та за кърмачески блузки ще чакате да отворя магазин  Mr. Green

# 233

Тя имаше предвид да са с платки и отвори, дето позволяват дискретно кърмене. Ама и така са си добре  Peace
Ааа стана ми ясно. Има предвид- пригодени за кърмене.   bouquet

# 234
Шаманке, аз за магазина имах предвид Wink

# 235
Запис и от мен!

# 236
Едно сърдито бебе, което суче, но и сочи напред "Ти даде ли сокче след първия месец"  Grinning
и втора разновидност "Аз лъжа своя педиатър относно захранването"  - последното специална униформа за консултации  Joy

е тва е страхотно!

# 237
Шаманке, аз като една делова жена, веднага ти отправям делово предложение  Sunglasses
Дай да направим малко повече тениски този път от всички модели и размери, аз ще дам паричките за тях. Ще останат на склад при мен в магазина и ще са налични за всеки, който по-късно би искал да си купи. Така и така покрай другата ми дейност пращам често пратки по куриер с наложено плащане до цялата страна. Имаме и сайт, там също предстои да слагаме плащане през и-пей.

А ти след офанзивата сега ще започнеш мислене на следващата колекция за лято'09  Mr. Green  Чанти, потници, тениски...  Отдалеко, да е леко. Пък като си спретнеш магазина, аз ще ти стана верен дистрибутор  Peace

От само себе си се разбира, че в цената на всяко парцалче ще влезе отчисление за ЛЛЛ.

Иначе и аз гласувах за "Не са за игра"  Peace

# 238
Билянка, може да се помисли в тази посока  Wink Ще говорим.

# 239
Страхотни сте майчета  Hug Изпуснах лятната колекция, но този път и аз ще се възползвам да облека семейството  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт