Отговори
# 45
  • София
Добро утро!
Ето и днешното ми кафе, на много кофти снимка, ама ме мързи да правя нова, та Ви черпя Rolling Eyes:

Mr. Green

Честити Месечинки на всички сладурковци днес!  bouquet
Аз се оправям и отивам да си поглезя ръцете, че не са видяли нищо хубаво, от месеци насам Whistling Embarassed И да ви се опалача, че няма какво да ям и ще си пия кафе без нищо. Crossing Arms Триците взеха, че ми втръснаха. ooooh!

До скоро Hug

# 46
Добро утро!!!

Много мъгла днес, ужас, май ще пропуснем орането днес навън Confused Искам да ви кажа вчера като излезнахме с Андрешко навън към 10.30 как ме гледаха хората като прокажена, чак неудобно се чувствах да му се невиди Mr. Green При все че изобщо не беше студено Sunglasses. Н
Не излезна ли поне за един час навън щръклиците ме хващат Crossing Arms
Момичета искам да ви се похваля Party. Тази сутрин Андрешко слезе от спалнята заднишком съвсем сам, аз невярвайки го качих още няколко пъти горе та ми доказа детето че можело. Имам чувството, че цяла нощ е тренирал Mr. Green

# 47
  • София
Честито ни християнче цар
Честити ходещи крачета на
Честити месечинки на

# 48
  • ВАРНА
Аз докато намеря време да пиша, то станало осми. Но все пак, нищо, че на патерици:
Честит Имен Ден на всички празнуващи на седми! От здраве да не се отърват, в любов да живеят и по вода да им върви!
Пухи, честито ти християнче!  bishop
Изабелка, честити първи стъпки на малката Ева! И дано наистина проблема с нослето й да остане в миналото.
Хи-хи, Чара, и на мен от всички почерпки ми направи впечатление динята. Много я обичам.

Много са ви хубави снимките, момичета.   bouquet

Льонеберя, много точно написано   bouquet. Благодаря ти. Аз тази сутрин с включването на компютъра щях точно това да търся. Мерси.
Благодаря за кафенцето  Hug.

Хубав ден на всички, марак и студен  cold  Nature Partly Sunny При нас пече слънце.
[/color]

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.

Ей, нямате и минута мир, значи  Crossing Arms Аз публикувам и отивам да дочитам.

Внимание, докато пишехте, в темата беше публикуван  нов отговор.

# 49
  • Кьолн
добро утро мили мами! Честити месечинки на Криси, Али, Диана и Габи! Да са живи и здрави и много щастливи!  bouquet Честито християнче на Мама Пух! Да е жив и здрав! Ние днес сме на консултация и довечера ще се отчета с мерки и теглилки. Златомира много хубави снимки! Благородно ти завидях. Така обичам планината а живея на морето. Ивка нещо започва да се отказва от АМ. Яде много малко от него. А до скоро си го изпиваше цялото количество. Ако съвсем го откаже не знам какво ще правя. С какво ще го замествам? newsm78 После ще пиша пак. Желая ви много усмихнат ден!

# 50
Чара подкрепям те за мнението ти относно срещата.
Като за начало може да се направи наистина списък на първата страница с желаещите.

# 51
М`даа нещо не ви се пише май  newsm78

# 52
Здравейте, милички!
Благодаря за честитките за нашата последна месечинка Wink ето и една виртуална почерпка:

Честито и на "наборчетата" - ДИАНА, АЛЕКС И КРИСИ !
Пухи - честито ти християнче!
Изабелка - честити ходещи крачета!
Чара - много полезна информация сподели, благодаря Hug
Кат - темичката изглежда страхотно Heart Eyes
Отивам да готвя, до после!

# 53
Здравейте!
Льони, тъкмо влизах да кажа, че нашата счетоводителка още не е проучила въпроса, та сега ще й пратя разясненията!  Hug
Как да ми се пише , Слънчице, сутринта ми пломбираха водомерите - цялата къща стана кочина. Добре, че свекърва ми дойде да погледа дребосите, а аз да изчистя и сготвя.
Изабелка, радвам се, че поне разбраха какво и е на малката сладурка! Цункай я от мен и да не ви сполетяват повече такива тревоги! Честити ходещи крачета на Ева!  Hug
По въпроса за посявките, споделям само като инфо - давайте ги в понеделник или вторник, иначе като ги дадете в края на седмицата никой не наблюдава какво расте. Също съм на мнение, че държавните лаборатории са добри.
Пух, много сте готини!   bouquet
Чара, много полезна информация си дала. Аз ще решавам идните дни дали мога да дойда с децата (в зависимост от сесията ми)!

При нас също топлата вода не е вече толкова топла. Аз пък се заканих, че няма да й платя на Топлофикация докато не направят отчитането и не дойдат изравнителните сметки, а не като миналата година да ги спонсорирам!  Crossing Arms И без това парно не ползваме, апартаментът е вътрешен и с топлоизолация, даже се налага да държим и в това време прозорците открехнати, че иначе става страшна жега!

# 54
  • София
М`даа нещо не ви се пише май  newsm78

Дааааа, и аз натискам F5 , но нищо...даже по едно време помислих, че е забил компютъра.

Днес е едно мнооооого заспало време- как хубаво вали сняг, иде ми да легна и да му ударя една дрямка, ама Камен не е на същото мнение...Хванал е мишката за кабела и я разхожда из хола, навива километраж Grinning

Мери, много са ти сладки куклите Grinning

Аз днес пропуснах всякакви новини, как се развива кризата- намалено ли е парното още? Аз одеве повиших нашето с 10 градуса, че не стопляше достатъчно. Сега май ще купуваме UPS за парното, защото се регулира електронно и ако има режим на тока, нищо че не сме нито на ток нито на газ ще стоим на студено.

# 55
здравейте мили  февруарски мами!
искам да честитя на всички вас и малките бебоци новата 2009г - да сте здравички, усмихнати, обичани и обичащи!
поздравявам и всички ви с постиженията на малките февруарчета, рожденни дни, именни дни и всякакви други празници ( и делници, защо не!)
аз не съм писала много отдавна, но ви чета редовно. Пиша когато искам да ви споделя нещо важно - сега е така.
Мисля, че не е повдигнат въпроса - ако обаче  - е извинявам се предварително.
Исках да ви попитам обърнахте ли внимание на обстоятелството, че сме "заварено положение" за майчинството и че ако не са изтекли 410 дни ние също имаме право на 12месеца по 90% обещетение?
Само повдигам въпроса...ако има заинтересовани...срока за подаване на декларацията все пак изтича на 09.01.2009г

# 56
Добър ви ден!
Пухи,честито християнче! bishopНека Господ бъде винаги край него!
Изабелка,честити ходещи крачета на Евичка!Много се радвам че сте открили проблема за честото боледуване и се надявам да се е свършило вече!
Честито и на днешните месечинки:Габриела,Александра,Диана и Кристиян.
Чара,много добра идея за срещата! Hug
Мери,много са готини принцесите!
Heart Eyes

За сега толкова,отивам да  newsm79 1dishes hang докато малкия спи!

# 57
  • София
Наистина, на вън е бяла приказка! Heart Eyes Така пухкаво вали..... Heart Eyes
ЧараHug
Току-що ми се обадиха от фирмата, и ми изпратиха документите на мейла за завареното положение. Ще трябва само да ги попълня и занеса до понеделник. Обичам ги тези хора, дето ни улесняват така живота! newsm44 newsm08

# 58
Момичета, здравейте!
За яденето - Сутрин спим до към 10.00-11.00 часакато след 07.00- 08.00 почваме да се кърмим, спейки.
След като станем към 11.00 - 12.000 му дава да яде каша - обикновено оризова, безмлечна, забъркана с вода и сока на 1-2 мънички ябълки. Старая се да изяде към 190 гр. След това се мотаем, играем, дремваме. Излизаме към 15.30 - 16.00 и като се приберем от разходка най - късно към 18.00 - 18.30 часа ядем едно малко /130/ местно бурканче на Гербер. Преди да го изкъпем към 22.00 часа хапваме варена тиква на пара, като му слагам пак 1 лъжица каша и пасирам. Гледам пак да изяде 190 гр. Тези количества ги ядем от няколко дни. Докато бяхме в Плевен така ми скъсваше нервите с това ядене - стиска зъби и аз промушвам лъжицата покрай тях и изсипвам в бузата колкото мога...МЪКА...... Яде само ИДЕАЛНО пасирано пюрета за 4-5-6 месеца. Купувах и опитах да му дам и за по - големи месеци, но в тях има парченца и не ги иска - почва да се дави и повръща.
Тъй като не му давам вода доста често му предлагам гърда,, но той не суче всеки път, само когато е жаден. Забелязах, че ако е жаден не иска да яде - и аз съм впрочем така - и за това първо кърмя и после хапмваме пюретата, след това пак приканвам да замези, но в повечето случаи не иска.  Вода се опитвах да му дам, но човекът само си играе и бълбука и се мокри и за това спрях, няма нужда все още от нея. Иначе постоянно следя за количеството на напишканите и наакани памперси. Човекът пишка доволно, бая тежат, и съм спокойна, че няма признаци на обезводняване. Още повече, че в повечето случай той дърпа предно мляко, нали вече се храним и с други неща... Смятам сскоро да запиша и на кухня.
От нашата храна давам от време на време, но той не може да я яде - дъвче, дъвче и накрая изплюе. Иска ми се повечко месо да хапва, че нали снега ни предстои изследване на кръв и урина, и не знам какво да очаквам. Дано резултатите са добри. Стига по въпроса за манджата.
Чара, страхотно си описала всичко! Благодаря за положения труд. Не съм писала в темата за срещата , ще пиша, но и тук да кажа - ТАМ СМЕ 100%, само да сме здрави и живи!Не знам дали е удачно март- април, или е по-добре май- Юни, за да е сигурно, че ще е топло.
Моля мамите, заровили си в ла редутската тема, да дадат линк, да разгледам. Интересува ме някакво камионче за бутане, конче за яздене, акумулаторна количка...някакви ей такива неща. Кофти  е, че грам не го владея френския, на руски, немски и английски бих се оправила повече, ама това франсе....
Рожденият ден на Тино блъска здраво на вратата и  все там ми е  мисълта - как да го организирам. Роднини няма да събирам - със свекърите не си говоря, за да не се карам, а моите родители са в Плевен - като си отидем може да му направим семеен рожден ден с някоя торта... Искрено желая рождения му ден да протече като сбирка на нашите форумски дечица. За това ми е ясно, че трябва да е в София, щото в Перник никой няма да дойде. Разглеждам някакви оферти от парти клубове, но нещо не ми хващат окото за сега - скъпички са и не са това, което търся и не знам дали ще се чувстват комхортно малчуганите, дали ще им е топличко, дали има условия за пълзене, щото не всички могат да ходят... Толкова ми е объркано, че няма до къде. В главата ми се върти една идея и ако се случи, ще сде реши всичко според мен и ще се нареди по най - добрия начин, но трябва да говоря с дадената мама.
Ако имате някакви предложения - давайте! Иначе като намеря терен - всички сте поканени! Най - важното за мен е Тино да си изкара добре, със връстниците си! Да се забавляват децата. Аз зням, че няма да им останат спомени, но ако те в вомента се чувстват щастливи - какво по - хубаво?!
Написах цял ферман, моля за извинение!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора. Няма да ки чета сега, че ще станат 100 докато публикувам....

# 59
Само повдигам въпроса...ако има заинтересовани...срока за подаване на декларацията все пак изтича на 09.01.2009г
Jajda, да те питам къде пише до кога е срока, че моята счетоводителка пак не била разбрала.

Общи условия

Активация на акаунт