Отговори
# 150
  • София
Успях, успях... Grinning качих снимките Grinning

http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&ALBUM_ID=16891

Мноооооого приятна среща Grinning да знаете, ако организираме национална- голям купон ще стане Grinning

Радвам се , че наживо се запознах с Роси, но имах чувството, че ч познавам от сто години Grinning

А на Пламена желая всичко най-хубаво- да е здрава, да е умна и красива, много талантлива Grinning

# 151
  • Пловдив
Честит Рожден Ден на Пламена!Да расте много здрава и само успехи да постига в живота! newsm59 newsm67  bigdance2 newsm18 Tada  4uu  ura
Честит Рожден Ден на съпруга на Камчо  bouquet

пс:Софиянки (и не само Grinning) личи си ,че сте изкрали страхооотно.Браво. Heart Eyes Heart Eyes
Много искам и аз да се съберем на нац. среща и да се получи голям празник.
Трябва да тръгвам.
Хубав уикенд на всички. Hug

# 152
ЧЕСТИТ  РОЖДЕН ДЕН НА ПЛАМЕНКА!
ВАЛ,ДА ТИ Е ЖИВА И ЗАДРАВА РОЖДЕНИЧКАТА!

Ето и ни и нас вчера с рожденичката Grinning

Е не обича това дете да се снима и това си е Laughing
Някой щеше да обяснява как да излизат линковете в текст.....Вал,ще споделиш ли?
Имаше и още снимки,но не са за показ,че много се изцапахме -всички Mr. Green

# 153
  • София
ЧРД на Пламенка. Вал да ти е жива и здрава.

ЧРД и на съпруга на Камчо.

И аз не съм разбрала за срещата. Както и да е. Много хубаво сте си изкарали, а дребосъците са големи сладури. Не мога да им се нарадвам.
Момичета, къде се събирахте? Изглежда доста добре. Дали става за празнуване на рожденни дни на малките? Ако може и за някакви координати - адрес, тел, сайт?

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 11:39 от anita7

# 154
  • София
Анита, клуба става за рождени дни, на Георги до сега все там сме ги правили и на неговите приятелчета също, поне 30 пъти сме били там на РД. Само че има много желаещи, месец напред го резервираме.

Камчо да ти е жив и здрав съпругът, много обич и опора да ти дава Grinning

Еления, дай омазаните снимки Grinning

# 155
Честити месечинки на Анастасия,Наталия и William!!!

Честит рожден ден на кака Пламенка!!!

Честит рожден ден на съпруга на Камчо!!!

Миличък Тео,още един месец без теб Cry

# 156
 bdbaloniЧ.Р.Д. НА ПЛАМЕНА! ДА РАСТЕ ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА И ПОСЛУШНА(ако може)! bdbaloni

КАМЧО, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ РОЖДЕНИКА, МНОГО ЩАСТИЕ И УСПЕХИ!

Честито на днешните месечинковци -  Анастасия,Наталия и William! baloni
Пухче, благодаря ти Hug, дано сте се избавили завинаги от тези гадости Praynig

Алинка, много трябва да я пазите, като гледам от сега колко е ухажвана, принцесата Hug. Имате много готин гащеризон, и ние имаме такъв Grinning.
Прекрааааааааааасни февруарчета и мами! Hug Hug Hug
Отчетът от нашата консултация - 11 200гр(това много приблизително, мериха ни заедно после само мен, вадиха,събираха,умножаваха Joy, а и Диа беше с доста дрешки), според мен най-много е 11 000гр, ама това да ние проблема Wink и 81см.

# 157
  • Sofia
Благодаря ви много за пожеланията!  newsm51
Ето един бърз почерп с тортата и от партито, а после като се приберат гостите и ми пратят снимки, че си забравих фотото  ще черпя и с истинската.  Grinning

Анита, клуба е този и аз като Чара съм доволна и днес там празнувахме.
Елениа, чети тук, аз едва ли мога да ти го обясня по-добре, а за крем питата стига си ме дразнила.  Mr. Green
Камчо и твоя рожденник да е жив и здрав!  Hug
Здрави нерви и яка гърбина му пожелавам!   bouquet
Купона продължава така че отлитам. Grinning

# 158
  • София
.....
Валерия, посни снимки..... Laughing

Вал, направо ме е срам.....не знам какво съм написала, това посни, не е постни, дори не си спомням.....леле ужас, наистина се втрещих Shocked Shocked Shocked #Crazy #Crazy #Crazy Thinking
Да ти е жива и здрава Пламенка!  bouquet
Честит Рожден Ден и на Сергей на Камчо, на патерици!  bouquet

Аз май тотално изтрещях, щото забравих какво още исках да пиша. Embarassed ooooh! #2gunfire
Танче, Hug много готини снимки!
Момичета, радвам се, че запознах с Вал, а останалите Ви видях отново! Hug Hug Hug
После пак и до скоро Confused

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 13:58 от GoldenEyeful

# 159
  • ВАРНА
Вал, Честита ти рожденничка! Да ти е много здрава, да расте щастлива и само да ви радва!

Камчо, ЧРД на половинката ти! Много да те слуша, да ти помага, да те прави безкрайно щастлива!
Честито и на днешните месечинки!

Еления, пратих ти ЛС.  Peace
Много хубава срещичка сте си спретнали, браво!

**************************************************************************************************************

Теди  Flowers Rose Flowers Rose 

**************************************************************************************************************

# 160
  • sofia
Валерия, честито!
На Пламенка здраве й желая и успех в живота!
Айде, а пък следвайки прогресията в подписа ти след 6 годинки да стане кака за втори път.

Камчо, и на вас честито. Татко Серго да е все така грижовен и да има здрава гърбина, аааа и здраво джобче...

# 161
честити рожденни дни на борисчо(с малко закъснение,но вчера нямах време да вляза) и на пламенка!бъдете много здравички,имайте едно безгрижно детство изпълнено само с щастливи моменти![/color]

# 162
Момичетаблагодаря Ви страшно много за честитките за първия рожден ден на Борис!!!Много,ама много, ме трогнахте!Вчерашната дата е най-обичната ми из всички дати в календара!Не мога да Ви опиша колко много съм щастлива-вчера освен първи рождан ден на Борис,беше и първия мой рожден ден като МАМА!size]

За съжаление така и не се научих да пускам картинки,но чувствайте се всички почерпени с каквото си пожелаето за негово здраве.
Не можах да се включа вчера,защото се приготвях вкъщи за празненството-пазарувах,ходих да взема тортата,надувах балони,украсявах и т.н....и разбира се,много гушках и мачках моето пораснало момченце!
Изкарахме хубаво,само жени вкъщи и едно детенце/всички останали се бяха натръшкали болни Tired/.По-късно ще кача снимки,защото сега оправям щетите от вчера Mr. Green

# 163
.....
Валерия, посни снимки..... Laughing

Вал, направо ме е срам.....не знам какво съм написала, това посни, не е постни, дори не си спомням.....леле ужас, наистина се втрещих Shocked Shocked Shocked #Crazy #Crazy #Crazy Thinking

Голдънче.... smile3532 Теб те е срам,а аз се смях от сърце вчера ..и днес.. smile3532 newsm53

ЧАРА и натеб ти благодаря за снимките,така можах за малко да се пренеса при вас ...виртуално...Може и аз някой ден да дойда на срещите... Rolling Eyes кой знае... Heart Eyes

# 164
Момичета, здравейте!
Честито на рожденниците! Да са здрави и щастливи и да радват околните!За вчера: и на нас ни беше много хубаво, и ние не бяхме разбрали за срещата, добре, че Роси ни каза, та да я видим.
Предлагам друг път когато има среща тя да бъде по - широко коментирана, за да няма засегнати, недоразбрали и т.н. Преди когато организирахме срещи се пишеше с големи букви къде и кога ще бъде. За да е ясно дори казвахме изрично кой може да дойде и кой - не. А сега не стана точно така, но както и да е
.
Роси, стискам палци на шахматиста и чакам утре медали!
Не знам дали има смисъл да качвам и нашите снимки, Чара така хубаво се е постарала и най - хубавите е избрала, а на Валерия не можах да ги отворя и ме е яд!Сещам се за нещо:
Моля МЕРИ да намери време и да ни сподели как да предотвратим отбиването на децата около годинката. Защото не знам за Тино, ама аз съм пристрастена кърмачка.......

********************************Тео, почивай в мир, миличък!**********************************

Общи условия

Активация на акаунт