Тортено предизвикателство Февруари 2009

• 53 654
  • 848
  •   1
Отговори
# 255
Tandoori да разбирам ли че получи всичките ми снимки? 24 трябва да са.

Пепи а ти получи ли обясненията ми по тортата?

# 256
Стаси, всичко е ОК и качено вече Simple Smile  bouquet

# 257
  • У дома
Tandoori , прегръщам те, мила.  Hug Да минават по-бързо всички болежки!!! Аз все това ти казвам, ама ти като не слушаш  Confused

Въпрос - правих торта за вчерашното парти и понеже ми предстоят само детски, реших да се представя с вчерашната, макар и недовършена торта. Стана чудна на вкус и изчезна за нула време, та нямам снимка на парче. Приемате ли така?
Мога да снимам парче от следваща торта, която ще е подобна например.

# 258
  • Пловдив
Момичета, пратих мейл на всички, които са ми пратили описание. Извинявам се за забавянето, но ми е много натоварено тези дни  ooooh!

# 259
Въпрос - правих торта за вчерашното парти и понеже ми предстоят само детски, реших да се представя с вчерашната, макар и недовършена торта. Стана чудна на вкус и изчезна за нула време, та нямам снимка на парче. Приемате ли така?
Мога да снимам парче от следваща торта, която ще е подобна например.

Никакъв проблем!  Hug

# 260
Мили дами бравооооо! Аз съм напълно в дупка, нямам никаква идея, какво да направя. Единственото ми успокоение е, че до края на месеца има още времееее.
Аз пък съм с напълно ясна представа какво искам да направя , напредвам със скоростта на костенурка , правя нещо което не съм сигурна дали изобщо ще мога да сглобя  Mr. Green.
Какво беше казал на Тандури учителя по рисуване ..."по-добре въображението да изпреварва възможностите ти ..." - ех въображението ми е на мили пред възможностите  Joy  Уви !
 Каквото стане в крайна сметка.

# 261
raya_usa нямам търпение да ти видя тортата. По коментарите ти съдя, че ще е много интересна. Стискам палци да се справиш. fingerscrossed

# 262
Аз пък съм с напълно ясна представа какво искам да направя , напредвам със скоростта на костенурка , правя нещо което не съм сигурна дали изобщо ще мога да сглобя  Mr. Green.
Какво беше казал на Тандури учителя по рисуване ..."по-добре въображението да изпреварва възможностите ти ..." - ех въображението ми е на мили пред възможностите  Joy  Уви !
 Каквото стане в крайна сметка.

Рая, то така е най-сладко после Simple Smile
Представяш ли си колко ужасно щеше да бъде възможностите ти да надминаваха въображението Simple Smile Както казват sky is the limit Simple Smile Дерзай!

# 263
Tandoori - потвърди моля те, дали си получила мейла със снимките ми  Simple Smile. Пепи ще почака до края на седмицата, да й пратя описанието, че съм малко натоварена у дома.
Райче - с нетърпение чакаме въпросното произведение на изкуството.
Аталанта - е голяма работа за едното парче, не се съмняваме в тебе  Grinning.

# 264
 wavey - И аз... и аз..... и аз искам потвърждение за втория мейл....

# 265
Мацки и на двечките ви пратих мейл Simple Smile Peace

# 266
 С нетърпение,чакам да видя тортите на всички ,аз не съм направила ,кой знае какво ,но ми беше интиресно да пробвам нови неща ,но като му дойде времето ,ще коментираме,а то наближава ми се струва

# 267

Райче - с нетърпение чакаме въпросното произведение на изкуството.
A не така моля, произведенията на изкуството други хора ги правят ( Ани  Wink ) , аз съм май само като куче дето лае пък не хапи  Mr. Green. Ще спирам тук с коментарите - че като се издъня накрая , един срам ще пада  Embarassed

# 268
  • София
Готова съм. Сега решавам кои снимки и най-късно утре пращам. Надявам се в този срок да успея и с описанието, че пак се събра доста писане там. Simple Smile))

# 269
да успея и с описанието, че пак се събра доста писане там

doh! Леле!!! Описанието.... ами аз го забравих..... Ужас. Пепи.... ръчкай ме ако не го получиш тия дни....   gydi

Общи условия

Активация на акаунт