Тортено предизвикателство Февруари 2009

• 53 656
  • 848
  •   1
Отговори
# 285
Tandoori и аз ти пратих снимки Blush

Destini, получих ги!  Hug

# 286
  • варненка от София
Ани, преди малко ти пуснах и аз снимките, като пристигнат при теб се надявам да ми пишеш или тук, или на мейла. Дано всичко е ОК.  Hug

# 287
Май само аз останах неизпълнила плана  newsm78  Crazy  hahaha  Ще ме изчакате ли, или...   шегувам се, знам че до края на месеца има време, НО....

# 288
  • Пловдив
Май само аз останах неизпълнила плана  newsm78  Crazy  hahaha  Ще ме изчакате ли, или...   шегувам се, знам че до края на месеца има време, НО....

И аз и аз. Даже не знам дали ще успея, че има не малко работа по тортата, която съм намислила, а до 25-ти имам доста поръчки  Sad

# 289
Девойки, айде стягайте се  Naughty . Нали затова изместихме предизвикателството с 1 месец, за да може всички да се включите  smile3533

# 290
Марулка, получих, пратих ти мейл, получи ли го? newsm78   bouquet

Вайълет, Пепи..имате още време Simple Smile

# 291
  • варненка от София
Марулка, получих, пратих ти мейл, получи ли го? newsm78   bouquet

Вайълет, Пепи..имате още време Simple Smile

Получих, получих  Heart Eyes Hug и вече опъвам краката на високо, че да влезна във форма и да сваля отока след два дена кибик в кухнята и чакам финала на събитието  Popcorn

# 292
Аз се ОТКАЗВАМ официално - този път ще съм само наблюдател

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 19:55 от raya_usa

# 293
  • София
Цитат
Позволява се използването само на един готов елемент- или покриваща маса или блатове и крем

- В произведението може да се използва конструкция ( подпори и т.н.), които не се виждат отвън, използването на конструкция, която е видима ви дисквалифицира от участие в обсъждането.
аз ще правя торта в последния момент на 28ми, идеята си я имам от отдавна, но така се случи че ще правя торта за един РД,и ще си приложа идеята, та с един удар два заека. Но май няма да я показвам тук, защото като гледам няма да отговарям на първото условие (защото в едни ден ще правя 2 сладки и 1солена торти),а за второто също, просто защото няма друг начин, фигурките съм ги направила, клечките ако ги обвия с тесто ще станат много дебели, а трябва да са тънки. Ама айде да не издавам повече.

# 294
Е стига де Рая Cry Cry Cry Аз пък с такова нетърпение очаквах да видя реализирани,както ти каза грандиозни идеи и ти се радвах, и чаках.... Cry Какво стана с фигурките и въобще с нещата, които направи до тук... Нали имаше нещо направено, или аз не съм разбрала правилно.... Знам, че имаше страхотно желание и идеи, а сега това някак ми стана кофти, явно нещо много сериозно се е провалило, за да се откажеш, при положение, че не се отказваш лесно.... Wink Дано не е нещо здравословно, а просто да си изпаднала, както казват хората на изкуството "В творческа дупка" или "застой" hahaha

На мен лично студенити, неслънчеви дни ми действат много потискащо....снега никога не ме кара да асоциирам нещо приятно....дай ми на мен слънце и жега...
Стискам палци всичко да е наред иначе Peace

# 295
пиша тук, защото си мисля, че вие я използване доста често Rolling Eyes
Откъде мога да си купя сладкарска готварска боя?
живея в малък град до често ходя до Метро, Кауфланд и Била, но не съм срещала там newsm78 или не търся на правилният щанд Embarassed

преди време гладах боя за яйца, на която пишеше , че е хранителна и че става и за оцветяване на сладки кремове newsm78
дали ако намеря такава боя за яйца да си купя или най добре е да е само сладкарска боя chef newsm78

# 296
Мими, виж в ТОРТЕНАТА БИБЛИОТЕКА има доста информация, включително и за магазини, в по-големите градове.

А конкретни въпроси, с тортоправенето, заповядай в текущата тема за Тортоправене ТУК
 Wink Wink Wink

# 297
Silsav, така както го обясняваш ми се струва, че няма да е проблем, защото ще е част от украсата, нали? Laughing Няма никакъв проблем за това, не се притеснявай! Grinning

Рая, много ми е мъчно, че реши да се откажеш.  Cry Какво стана? Да не се е случило нещо? newsm78

# 298
благодаря ви момичета Hug

# 299
Рая, много ми е мъчно, че реши да се откажеш.  Cry Какво стана? Да не се е случило нещо? newsm78
Момичета ОК съм , нищо не е станало - просто се разочаровах от себе си и от това че не можах да се справя. Наистина не ми се преработва това което исках да правя , само за да се каже че съм участвала.
 Като поуспокоя нервите , мисля да опитам отново и ако се получи ще видите тортата обаче на "кейк дъми"  Wink. Затова се отказвам -  не е честно спрямо другите които пекат и правят аз да искам да сложа "дъми" за основа  .

Общи условия

Активация на акаунт