Тортено предизвикателство Февруари 2009

• 53 662
  • 848
  •   1
Отговори
# 375
  • у дома
Tandoori, дано всичко е наред при теб  Praynig

очаквам потвърждение, че и вторият пакет снимки и пристигнал благополучно  Peace Hug  bouquet

# 376
Момичета, имам процедурно питане:
При положение, че ще пускаме тортите 2х2, трябва ли да изчакам да мине датата на обсъждането за да си публикувам тортата в личния сайт? Или в някоя от вълнуващите ме теми, изключвам Тортената?

# 377
  • у дома
Момичета, имам процедурно питане:
При положение, че ще пускаме тортите 2х2, трябва ли да изчакам да мине датата на обсъждането за да си публикувам тортата в личния сайт? Или в някоя от вълнуващите ме теми, изключвам Тортената?

според мен точно това означава  Mr. Green Mr. Green макар и аз да немам търпение  Crossing Arms

# 378
Да, мисля че не би трябвало да публикуваме тортите до разкриването им  Peace
Хайде, утре почва купона  Grinning .

# 379
Извинявам се за тъпото питане, ама по кое време мерите началото? Хамериканско, българско, гринуичко или може би японско hahaha Или съм пропущила разговора по темата?

# 380
В полунощ Бг време Тандури пуска тортите за деня (поне предишните пъти така беше)  Peace

# 381
Благодаря ти Клеърет Hug значи да не си лягам Wink или ако случайно заспя, да взема да си навия часовника Laughing Шегувам се. Ако заспя, ще си го оставя като удоволствие за сутрешното кафе Heart Eyes

# 382
  • Plovdiv->Toronto
Не успях да направя втората торта Simple Smile, нищо, ще си запазя накои неща за икебаната.
Нямам търпение и аз, как дочакахме първи март, незнам  Joy...

# 383
  • София
00:00 ч. 1 март, я, да видим кой е тука?

# 384
Тука сме, чакаме  Grinning
Честита Баба Марта и честит старт на Предизвикателството  Hug

# 385
  • Plovdiv->Toronto
Честито другарки Mr. Green, къде е Аничка  Sunglasses?

# 386
Честита Баба Марта! И аз чакам с нетърпение да видя поредните красиви торти Grinning. Но ми се струва, че Tandoori пускаше снимките след 24 часа американско време, което е около 7 часа българско newsm78.

# 387
  • Пловдив
Честита Баба Марта и отмен момичета.
Аз си лягам, но обещавам утре в 8 Бг време да пусна описанията на тортите на Clairette и Краси.мира.

# 388
Официална церемония по откриването на третото тортено предизвикателство на БГ-Мамма
Февруари 2009

Тема: " Сезони"
Участници: 22 изключително талантливи дами, които независимо, дали участват за първи, втори или трети път успяха да спрат дъха  ми не веднъж с невероятно креативните си идеи и изпълнение!
Благодаря ви момичета!!! За участието, за желанието и за вдъхновението!
Специални благодарности на _ Пепи_, която ми помогна безкрайно с организацията този път!

Можете да разгледате общият албум с всички торти тук!
За тези, които участват за първи път да напомня, че снимките в "колажа", който представя албума е съставен от първите 12 торти, които участваха (да няма сърдити, слагала съм ги по реда на получаване).

Списъкът с датите на обсъждане на тортите е следния:

1 Март-Clairette , Krasi.mira
 2 Март-Rumya , Fior ,
3 Март-Krische,Shemet_neveroiaten
4 Март- Анда , ElenaK
5 Март- Blueeye, Van444eto
6  Март- Албена , Eli_c
7 Март- Stasi_76 ,TheDragonBg,
8 Март- Dimitrina73 Barcela
9 Март- Destini , Marulka_s
10 Март- Smehurko ,Djemma
11 Март- Clairette 2 , Blueeye2
12 Март- Psihokuk, Аталанта
13 Март- _Пепи_, Тандури ( само със скици на тортата)

Благодаря на всички участнички за таланта, издръжливостта, смелостта да опитват нови неща, за идейните хрумвания, за упоритото старание и за желанието да научат нещо ново !!!
 Страхотни сте момичета!!!  bouquet

ВАЖНО: Моля, вземете под внимание, че линковете към албумите с торти на участниците ще станат активни в съответния ден, за който е определен участникът за обсъждане!
Няма грешни и неработещи линкове, ако нещо не се отваря то е защото денят, за който е определен участника не е дошъл.
Това важи и за общият албум със снимки, ще виждате само албумите на участниците, които се обсъждат в определения им ден.

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 00:25 от Tandoori

# 389
Момичета, честита Баба Марта!
Извинете ме искрено, че закъснях с 2 часа по пускането на всички линкове, при  мен се разрази страхотна драма сутринта и току-що влизам в къщи, дори не ми се разказва в момента... Sad Ще се постарая да не закъснявам за следващите дни!

Общи условия

Активация на акаунт