Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да намеря добър педиатър за детето си?
Какви са цените на бебешките храни, дрехи и други в Канада в сравнение с България?
Как да се справя с безсънието по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да намеря добър педиатър за детето си?
-
Какви са цените на бебешките храни, дрехи и други в Канада в сравнение с България?
-
Как да се справя с безсънието по време на бременност?
-
Как мога да намеря клиника без записване близо до мен?
-
Как да оценим спешен случай и къде да потърсим помощ?
но какво ли разбирам аз
Да си имаш взимане даване с тия хора си е направо борба с вятърни мелници, особено със сладурите, дето са в Щатите по консулствата, иначе в Отава имаше една страхотна жена, която много ни помогна.
Сега нали щяха да освобождават всички българи, живеещи в чужбина от натрупалите се дългове, ОБАЧЕ, понеже никой никъде не можа да ми даде информация как става, реших да ги оставя да се спасяват. Ако щат да ме спират на границата, което дълбоко ме съмнява, защото едва ли имат някаква връзка между учрежденията, че да знаят кой колко и за какво дължи аджеба.