Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да намеря добър педиатър за детето си?
Какви са цените на бебешките храни, дрехи и други в Канада в сравнение с България?
Как да се справя с безсънието по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да намеря добър педиатър за детето си?
-
Какви са цените на бебешките храни, дрехи и други в Канада в сравнение с България?
-
Как да се справя с безсънието по време на бременност?
-
Как мога да намеря клиника без записване близо до мен?
-
Как да оценим спешен случай и къде да потърсим помощ?
Е, питам аз за какво съм плащала 5 год. здравни осигуровки и накрая да се окаже, че нямам личен лекар.
Добре, че не ми се не е налагало през този период лечение в болница, че щях да си плащам като поп.
То е ясно, че никога не съм се осигурявала, понеже през зялото това време съм била извън страната, но не мога да разбера дали се води че дължа нещо или не.
но какво ли разбирам аз
Едно знам със сигурност, няма правно основание на което да ви правят спънки при преминаване на границата за невнесени суми към ЗО ( или Топлофикация, имаше и такива слухове по едно време
)

. Проверих там и и двамата с мъжа ми сме "изключени". Значи все пак са оправили нещата, явно отнема малко време. Баща ми беше проверявал месец-два, след като заминахме. Тогава сигурно още са ни водели в списъците.