Кой от студ не се бои?Януарчето.......и бърза да се появи.

• 16 690
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, идвам да ви кажа, че днес весито82 роди своя син Христиан. Бебо е тежък 3420, 52 см.

Веси, миличка, да ви е жив и здрав Христиан!
Да расте хубаво и щастливо детенце!
Целувам те!

# 136
Честита дъщеричка на Тони ! Честито синче и на Весито! Много да са здрави бебоците и да радват много мама и тате! newsm51

Monick, много е сладък Преславчо. А ти изглеждаш много добре и много свежа. Радвам се за вас и задължително ще ви гледаме в предаването!

Въпрос към мамите, родили секцио - с каква упойка бяхте - пълна, епидурална или спинална?

# 137
Честити рожби на Весито и Тонито!
 Наистина са сладки бебчовците.  Hug
 Мен кръстът ме боли по- малко и съм много доволна.  newsm44

# 138
  • София
Ехе Веси, да е жив и здрав адаша на нашия бате  Hug
Моник, а от колко часа го дават това предаване - ще гледам задължително !!!
Ели, аз бях със спинална упойка, сега мисля пак да съм с такава. Не съм имала проблеми. Сама в пиенето на вода му е майката после, за да може да се изчисти по-бързо. 3л. на ден ги нямах за нищо, а сега 1 ако изпия викам ура Simple Smile
Цял ден все забравям да честитя месечинките на Деничка и Кристиан
Лили, да, попа ме заметна с нещо от дрехата си - и предишния път беше така. А това за водата от теб го чувам и благодарствената молитва...Иначе на 40-я ден се казва чиста...Смята се, че жената вече се е очистила от лохиите и може да влиза в църква. Ще питам попа де и за тази благодарствена каква е - нали сме съседи с едно манастирче,  - Св. Трисветители, основано от един граф латински Орландо - от там и Орландовци Joy
А Зозима, топка за пилатес зълва ми има, но я ползва само Хриси. Ако помага за болките в кръста да почвам и аз newsm78

# 139
Доника, мерси за отговора. И аз ще съм с такава, живот и здраве като дойде момента. А как беше като ти я поставяха? Боли ли, какво е чувството?
Сега те гледам в сайта на Бтв, " Часът на мама", много си сладка и чаровна. Wink Hug

# 140
pavlina_k, аз не бързам, просто питам. А питането ми е провокирано от лекар, който твърди, че плацентата ми е трета степен и има калцификати.... но пък бебето се чувства отлично и тоновете са добри. Та по този повод де, но си мисля, че ако тоновете покажат нещо нередно няма да ми откажат предизвикване на раждането.

# 141
  • София
Ели, усещаш просто боцване-не е страшно Wink
Алекс...не ти ли е рано за 3-та степен, че и калцификати newsm78 Все едно преносваш...

# 142
Знам ли вече ??? Това е според единия ми лекар с по-модерния видеозон. Според другия плацентата изглежда нормално за седмисите ми...

# 143
Момичета,спазихте ли/ ще спазите ли  това,че жена ,като отива да ражда не трябва да казва на никой,че да мине по-лесно раждането?
аз по-принцип не обичам да раздувам така или иначе в заветния момент. Но ако боли много предполагам,че всички комшии и прочие ще разберат!
боже, дано не боли и да е по-бързо отколкото първия път!

# 144
На мен също на прегледа в понеделник док. ми каза, че плацентата ми е трета степен, но нищо друго като коментар. Затова не съм се притеснявала, ама сега като пишете... newsm78. Аз си мисля, че четвърта е най-висока степен и тогава плацентата е най-износена. Споделете повече, че аз нищо не знам за тези степени...

# 145
На мен ми казаха, че моята е втора-трета степен на зрялост. Тоновете на бебето бяха много добри.

# 146
  • Варна.....
Момичета, Лорини не виждам днес да е писала- да се е обебила и тя??
На последният преглед- преди 10 дена, доктора ми каза, че плацентата ми не била още като за раждане. На 14 обаче пък съм на преглед, така че ще попитам каква степен точно е.
Доника, благодаря, че сподели за такава молитва- не знаех че има. Ще попитам задължително (или най- вероятно ще пратя майка да провери- в къщи тя е отговорник потези въпроси)
Хайде лека ви вечер.

# 147
тук съм...

# 148
  • София
Таис, скайпа и е включен на Лорини...ще я видя какво прави. Нещо не е в настроение за писане май тия дни...
Ох, нещо издивявам в къщи. Цял ден не съм излизала на вън, малкия и той заради мен...и се чуди вече каква беличка още да направи...Но няма да е така скоро Joy
А писали сме заедно Simple Smile

# 149
Момичета, идвам да ви кажа, че на 8 muci79 роди своята дъщеря Рая . Бебо е тежък 4100, 53 см.

Общи условия

Активация на акаунт