Кой от студ не се бои?Януарчето.......и бърза да се появи.

• 16 682
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
Честито на Муци голямата госпожица!  Heart Eyes

# 151
абе аз ли не съм в час или има някои мами, които казват, че са родили, пък не са били при нас...ДА ИМ Е ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ!!!!
но ми е интересно...тия дни пак имаше някой не из между наш'те редици...а не пиша щото честно казано няма какво...безболезнени постоянни контракции си имам, болки тук-таме и мързел...пък и коко като си е тук сме по кафетата с приятели, че още малко и после напролет...
обещавам да се отчета веднага като дойде ДЕНЯТ...пък и каквато съм откачена най-вероятно ще мина да ви осведомя, че тръгвам към болницата...аз съм решила максимално късно да отида, освен ако не ми изтекат водите...ако са само контракции, като станат на две-три минути...иначе к'во, ще трябва там да седя и да се разхождам из коридорите докато си получа разкритието, ако нямам необходимото...

# 152
И аз забелязвам нови пришълки, които преди това не съм виждала да пишат, но много им се радвам защото искат да споделят радостта си от прекрасния момент и мисля,че са добре дошли при нас.
Аз днес се поразходих малко на студа ,за да купя подарък за зълвичката че си има рожден ден и ми стана лошо ,явно много рязко ми падна кръвното и се изпотих цялата, та добре че беше една приятелка с мен иначе как щях дя си тупна на снега, незнам...

Лорини и аз съм на твое мнение, че максимално ще се опитам да си остана в къщи доколкото ми е възможно ,като започне раждането, за да не се травмирам по-отрано в болницата и да обикалям като обезумяла.

# 153
Момичета не съм ви изчела. Влизам на бързо да ви кажа, че утре ще е моят ден. Постъпвам рано сутриннта в болницата.
Успех на всички!

# 154
Момичета не съм ви изчела. Влизам на бързо да ви кажа, че утре ще е моят ден. Постъпвам рано сутриннта в болницата.
Успех на всички!

Hug Късмет и сме с теб,дано всичко да мине бързо и леко и да си гушнеш бебчо жив и здрав

# 155
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Деница 007 успех! Grinning
Смайлинг Сиси...прибрала си сеееееее! Grinning Grinning

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 20:25 от Zolla

# 156
Здравейте, мами!!!

Ние днес се завърнахме от болницата  Grinning Много ви благодаря за честитките, много мило ми стана  Hug  Heart Eyes  Heart Eyes (да си призная, не съм ви изчела, но се надявам да имам временце тези дни и за това..)

Сега да разкажа  Grinning
Отидох си аз на редовен преглед... Влязох към 15.30... гледа ми разкритието - 2 см. Ок, каза, че това все още нищо не значи... ама поиска да направим запис, че аз с тия мои контракции..  ooooh! Обаче нямаше апарат за запис в нейния кабинет - всички били в родилното.. И ми каза към 16.30 да отида в родилното да ме пуснат на запис. Поразходих се половин час на студа и после отидох до родилното.. Една акушерка ме посрещна и ми каза, че били адски заети в момента - спешни секции, раждания.. много натоварено и ако все пак днес трябва да ги запишем да отида към 20 ч., което мен си ме устройваше и се разбрахме с нея в 20 ч. да отида.. Та слязох аз после при Илиева да докладвам и да се разберем нещо с нея.. Тя обаче все пак намери уреда и ме пусна на запис.  Уредът не отчете всички контракции, ама те си се виждаха.. И бяха около 4-5 за 20-те минути на запис, та доки реши да ми види пак разкритието. И аз на шега викам - и кво - ако се е увеличило няма да си ходя ли? И тя - ами да  Wink  И.. о - изненада - 3 см...,при което тя ми вика айдееее - в родилното.. И аз  Shocked Ама как - ама ще раждам ли, ама защо, ама искам вкъщиии  Laughing  Laughing  Laughing  Качих се аз и там като на конвейер  Laughing - дай си документите, подпиши се тук и тук и тук, съблечи се там, сложи дрехите тук, лягай на магарето (едната ми правеше тоалета и клизмата - ей, много неприятно нещо.., а другата вика - дай си ръката и ми взима кръв..) И после айде в операционната.. и тук аз хич не можех да се осъзная... та добре, че стана така бързо - нито ми остана време да се замислям и да се стряскам, нито пък бяха налице проблемите с придвижването, за което се притеснявах адски много от 5-тия месец насам.. та добре, че стана толкова бързо.. Операцията.. кво да кажа - операция.. гадно беше, ама мина.. Извадиха го точно в 19.30  Grinning Изрева 2 пъти, дадоха ми да го целуна и си го прибраха.. Е, на следващия ден ми го дадоха чак.. а после как ревах като ми го взехаааа  Blush

Ох, момичета, много е хубаво.. Heart Eyes  Много съм щастлива  Grinning  Grinning  Grinning
Много ми е и притеснено.. но се надявам, че ще се справя... с ваша помощ, както през бременността Wink

Хайде, приятна вечер, хубави емоции и мноого усмивки и щастие ви желая! Аз отивам в кърмаческия, че ми е много трудно с тия млекоцентралки (както не бяха пораснали сега 2 чашки качих..  Flutter.. Ама болииииии - голямо доене пада)

П.П. ЧЕСТИТО на всички нови мами!!!
П.П.2. Е, с Ланг и Щурчо не успяхме много срещи да си направим.. то добре, че бяха те да дойдат при мена, та да се запознаем поне...  Blush  Hug
П.П.3. Дени, успех, мила!!!!!

Забравих - секциото все пак беше наложително, понеже Калоян беше седалищно...

# 157
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Хихихи...леле аз утре съм във Вита на преглед...да могат и мен така бързо да ме опаткат,че да нямам време да се стресирам Laughing Laughing
Важното е,че всичко е наред с вас! Grinning Grinning
 Laughing Laughing Laughing Laughing Забравих да споделя,че най-накрая моя Митко,ще докара леглото ..в неделя.... Laughing Laughing Laughing Laughing

# 158
Честити рожби на Весито, Тонито и muci79!
Ели, аз бях със спинална упойка. Анестезиологът ми беше супер добър и внимателен и устеих само леко боцване (не ме е карал да си извивам гръбнака при поставяне на упойката)! Когато ме пускаше самата упойка, около 1-2 часа ме тресеше леко, все едно, че ми е студено. След това не съм имало нито главоболие, нито други странични ефекти, но и аз като Доника пиех много вода , а и ми вливаха непрекъснато системи с някакъв разтвор, за да изгони упойката. В болницата ме раздвижиха след секциото чак на 20тия час и беше наистина мъчително...все си мисля, че ако бяха опитали да ме раздвижат примерно на 10тия час можеше да ми е по-лесно...но минало!
muci79 успех утре! Praynig
Леле Сиси, аз нали не чета темите  (уж само провеявам набързо) и чак сега видях, че си имате бебче! Толкова се зарадвах! Да ви е жив и здрав малкият Калоян! А на теб бързо възстановяване!
Как си след секциото? На мен първите 3 дни ми бяха много мъчителни, но сега съм добре, само леки боцвания усещам от време на време.
Хех Зола, ами освен да ти стискаме палци утре  Hug

# 159
Сиси, много ме развълнува, твоя разказ....Радвам се, че вече сте в къщи и всичко е наред. И май си права, че добре е станало така набързо, нямаш време да се шашкаш, мобилизираш се повече. От тук нататък бързо възстановяване и много радост покрай малкия бонбон. Hug

Лорини, и аз съм така като тебе - имам си контракции, без болка, седя си в къщи и си чакаме.
Не знам, ама аз имам чувството, че 2 в 1 сме останали 5-6 момичета най-много.

Деничка, стискаме палци за утре да мине всичко леко и безпроблемно. Praynig Praynig Praynig

# 160
СИС много се радвам, че сте си във вкъщи вече!!! да качиш снимки на Коко...много прегръдки и подкрепа от мен...

# 161
barboran4e и аз се надявам, че ще мине леко и безпроблемно като при теб. Благодаря за споделения опит! Hug Как е малката сладуранка? Надявам се, че сте добре.

# 162
Добре дошла Сиска много се радвам за теб и бебчо,то по-добре че така естанало с теб ,че да не го мислиш предварително.

Аз днес май забравих да честитя на новите родители да са им живи и здрави бебоците и с много радости да ги даряват.

И аз си мисля, че вече на пръсти се броим , но ще дойде и нашето време.

# 163
  • София
Сиска, ха добре дошла Simple Smile
Дени, стискаме палци-всичко ще ок. Ти в Токуда беше, нали?
Зола, е ха честито...
А надали има по-голям мързел от мен - още дори не съм извадила дрехите от Хриси да им направя разбор...Детската не е разместена. Ще чакам мама да дойде в понеделник и с нея, че аз напоследък за нищо не ставам...

# 164
Здравейте Мами,

Да се отчета и аз. На 05.01.2008 родих моята Виктория 2900г, 52 см, в болница Вита нормално. Раждането мина адски бързо за около 1 и 20 мин благодарение на страхотния екип от доктори Кълвачева и Зарев - истински професионалисти, които освен всичко останало имат и отношение към пациента. В болницата се вудях със Свилена и нейното малко съкровище. Предполагам, че и тях са ги изписали вече.
От 08.01 сме си в къщи.Ще пратя снимки.

Общи условия

Активация на акаунт