"Готини сме ний мадами, а през МАРТ ще бъдем горди мами!"

• 15 680
  • 340
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
kremmyto Ми то там май всеки път се налага да се чака  Joy  за датата ще те излъжа,но имаше една мама с майка си много срамежлива и една мама с мъжа си много вбесена че се наложило спешно секцио и тя трябва да чака  newsm78  Абе жена ми нали утре на теб може да се наложи спешно секцио и кво да те оставят да чакаш защото има такива които са само за преглед но неискат да чакат.  #2gunfire Кофти е че деня ти отива ама все пак доктора не е отишъл да пие кафе.
cvetka-koketka  Hug  за нищо, дано всичко е наред

# 91
Момичета и аз чаках но във вторник то май се чака доста честичко при него Wink.Ами на мен ми беше препоръчан от приятелки и какво да ви кажа за сега сме доволни.Единственото което ме притеснява е че сме мн едри все вървим 3 седмици напред.Термина ми е 30 ти март а ние тежим 1840  Simple Smile и май ще се наложи секцио ,но важното е накрая всичко да е ок  Simple Smile

# 92
  • Варна
Да добавя само че rossykv  ме подсети теста за алергии е добре да се направи колкото се може по-накрая,защото алергия може да получиш чак в 9-тия месец,заради промяната в организма ти,така че преценете си кога да отидете, това с упойките не е шега работа. Колкото по накрая толкова е по-сигурно.

# 93
Уф тези килограми...Винаги са ми били проблем. Даже миналата година ходих на диетолог и след 6 м. хранителен режим вече се харесвах. Даже се мислех за слаба, бях стигнала заветните 55 кг. (сестра ми е бивша художествена гимнастичка и успях в нейните дънки да влезна newsm44). А сега...не ми се говори, добре че нямам кантар в къщи, че иначе щях да се психясам, вече се търкалям-май съм 20 отгоре. Мисля живот и здраве като родя пак да ходя при диетоложката да ми измисли режимче като за кърмачка, че сама мисля, че няма да се справя.
Относно теста за алергии, не е страшен-поне този, който се прави за лекарства и упойки, само те драсват по ръката и изчакваш известен интервал от време да видят дали ще се зачерви(поне така го помня), точно както dessiss написа Simple Smile
rossykv работя в голям офис на банка с 30тина човека персонал, може и заради това да е станало  smile3506

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 18:15 от vily_st

# 94
  • Варна
Бухта, такива петна пред погледа имам от повече от десет години. При мен си беше свързано със заболяване, но от тогава знам, че може да бъдат провокирани и от промяна в кръвното налягане. Все пак не отлагай прегледа. Доколкото разбирам от думите на Есме, прегледа на очните дъна е точно това, което ми правеха, за да ги видят какви са тези петна. Така, че с един куршум ще убиеш два заека.

Цветка, на мен са ми правили тест за алергии към упойки, към храни и домашен прах. Теста за алергии ми го правиха като ме приемаха да раждам (стандартна практика в болницата). Драснаха ми няколко резки на ръката с различни игли, маркираха къде са ги направили и коя каква е и след няколко минути провериха дали има реакция. Теста за храни и домашен прах е подобен, но за някои храни боцвал лекичко в ръката (от вътрешната страна) и вкарват алергена. Отчитат реакция след 15 минути и след 24 часа. Поне така беше при мен. Иначе също, като при теб, веднага проличава къде съм се почесала, одраскала или по някакъв начин съм упражнила повечко натиск върху кожата. Но не само се зачервява, ами става и на ситни пъпчици, които изчезват след няколко минути. При мен е алергия към домашния прах. Но нямам много вяра на теста за алергии към храни, защото ме изкара алергична към почти всичко, за което ме тестваха (над 20 алергена). В крайна сметка може кожата ми да е реагирала на драскането, а не на алергена. Както и да е, тръгнах от там, че самото тестване не е кой знае колко страшно или неприятно.

# 95
Кога успяхте 7 стр да изпишете  #Crazy, едвам ви изчетох  Laughing
Ние тъкмо се прибираме от пловдив и да ви се оплача,ходихме в хиполанда и съм възмутена,възможно ли е едно обикновенно боди (от не мн хубава материя ) да струва 10 лв?Много скъпо ми се видя, нали ми е за пръв път досега не съм се заглеждала за цени.хавлийките по 40 -50 лв ужас,толкова ли стръват наистина или да обикалям по малките магазинчета с надежда там да е по - евтино?
Ние утре сме на преглед  newsm44 , нямам търпение да видя бебчо

# 96
ААаааа, НЕ! 7 страници ни моа да чета! Едвам прочетох старата тема и сега БУМ! 7 страници. Вие нямате ли си работа бе мами?

Моето зверче нощес ни държа будни до 1,30 и днес пак съм като изтребител. Дремя, а тя вече ходи. От два дена е проходила и й е голям кеф.

Аз утре съм на док и ще свирна да кажа какво е около мен.  Peace

Русана, такива са цените. За Яни най-евтиното боди ми е от 5-6 лева.  Whistling
Лека ви вечер..пък може и да превъртя седемте странички  Heart Eyes

# 97
ужас тогава,трябва да се примиря с цифроманията, а аз все си мисля,че са по 3- 4 лв  Embarassed, сега за дрешки разбираемо е да са по 10 - 20 лв, ама бодинца  newsm78. Аз смятам февруари да почвам с покупките
За кг забременях 48, сега съм 70  Embarassed  Embarassed  Embarassed и доки само ми се кара да се спирам ама глаааааад

# 98
 Лелеееее   Чета чета а съм още до средата на миналата тема. Shocked
rusana  Аз искам само да ти кажа че можеш да намериш и по евтини бодита които не са боклуци. Ако искаш провери на фирмата Венера. Български са и са много мекичък памук.Моя син от както е почнал да носи потници със слипчета ( допреди това незнаех за тази фирма ) е само с такива.Ако не му омаляват ще си ги носи още. Нито цветове им мърдат нито се изкривяват от прането.Цената е около 4-5-6 лв. Според вида.

А наскоро като купувах бодита за бебето, на МИМОЗА бяха 8 лв. Така че незнам какви са тези цени  в тези магазини.
 Поне обиколи и други магазини преди да купуваш. Grinning

# 99
Лелеееее   Чета чета а съм още до средата на миналата тема. Shocked
rusana  Аз искам само да ти кажа че можеш да намериш и по евтини бодита които не са боклуци. Ако искаш провери на фирмата Венера. Български са и са много мекичък памук.Моя син от както е почнал да носи потници със слипчета ( допреди това незнаех за тази фирма ) е само с такива.Ако не му омаляват ще си ги носи още. Нито цветове им мърдат нито се изкривяват от прането.Цената е около 4-5-6 лв. Според вида.

А наскоро като купувах бодита за бебето, на МИМОЗА бяха 8 лв. Така че незнам какви са тези цени  в тези магазини.
 Поне обиколи и други магазини преди да купуваш. Grinning

Peace абе и аз си мисля, че  вобикновените магазинчета ще са по - нормални цени, а за тези венера ще проверя по магазините 

# 100
Както и предполагах,имам кандида, а влагалищната чистота е 3-та степен. Tired В понеделник съм при док за болничен,и се почва с лекарствата-ега ги утЕпам гадовете! Twisted Evil

БОДЛИВКА-  нещо не мога да те засека тия дни в скайпа, къде се губиш бе скитник?

Maцко... Heart Eyes Hug в нета,пазарувам.От утре ще съм по-редовна,Еlg и тя ме открила та я аднах и ще си лафим. Hug

tedsan честити ви ходещи крачета-все напред да я водят! Hug А на тебе здрав кръст. Mr. Green
rusana споко,ще вземеш 1-2 пъти скъпи неща и после бързо ще се ориентираш.. Wink Намират се хубави и качествени български бодита от порядъка 3-4лв.,както и внос на тази цена.

Ти ме подсети да споделя на софийските мами- от понеделник ще има 50% намаление в Мадъркеър в мола. Моя роднина работи там и ме осведомява.
rossykv и аз имах идея за такъв комплект за изписване/боди,ританки,блузка,шапка и т.н/,има наистина много красиви,но във всеки добре зареден магазин за 10 мин.можеш да си сглобиш такъв к-кт,хем ще вземеш точно това,което искаш хем и по-евтино може да излезе.Аз например не харесвам камизолки и разни ръкавички-не съм слагала на каката,няма да слагам и сега.

cvetka-koketka ама и аз забременях на 75,сега съм 91-ще отслабваме после,не го мисли! Hug

# 101
Привет на всички,
Влизам и аз да се отчета от ЖК,доки каза ,че с бебо всичко си е наред,плацентата се е вдигнала на горе и ми каза да си свиркам.Питах го за странните болки ниско долу,усещането е като , че бебо ще излезе всеки момент,той ме успокои и каза ,че е нормално.Да вървя по бавно и да не се преуморявам.Не успях да разбера за килограмите,но каза че кръвотока ми бил супер.

Момичета да ви се похваля,моите колеги са ми подготвили изненада,решили са да ми подарят количка,на първо четене това е страхотна новина,но може би не съм ви споменала, че работя на две места ,и сложноста на ситуацията идва от там ,че и от двете ми работи чакам по една количка.Незнам какво да правя?????????Днес се прибрах с валчер на мое име за количка по избор без ограничение ,а утре ще получа и втория.
Ако има мами които все още не са си избрали колички ,моля да ми пишат на лични за да не правим реклама тук,с удоволствие ще преодстъпя едната на половин цена.

Дано да съм написала всичко ясно.
хубава вечер

# 102
  • София
veroniki, айде и на теб добре завърнала се! Знаеш ли какво забелязах - от цялата група за 18ти (8 мамита), само ти ни оцветяваш в синьо Simple Smile май голяма борба ще падне за твоя юнак, с толкова ухажорки Wink Бързо да оздравява и баткото! И честита ви годишнина! Много любов и разбирателство и топлина и хармония. А, защо пишеш, че тези комплектчета с по 10 неща вътре, после почти нищо не използваш от тях? Стана ми интересно, защото аз на такъв вариант съм се спряла май...  newsm78
Не бях обърнала внимание, че само аз съм мъжка мама на 18-ти  Laughing (да си призная аз първата страничка рядко я разглеждам  Embarassed). Роси на теб може и да не са ти излишни повечето неща от комплекта, но то зависи и какво точно съдържа той де. Аз с Ники ръкавички не съм ползвала. Лигавниците в тези комплекти обикновено са от тънък памук и почти не предпазват от намокряне, а Ники много връщаше в началото и също не ми вършеха работа (взимах си гумирани отдолу, за да не пропускат). Също не харесвам и блузките тип "прегърни ме", които се прехлупват отгоре и после се връзват, а повечето комплекти, които съм виждала са с такива. Но пак казвам, много зависи какво точно съдържа дадения комплект, а и обикновено са с едни космически цени  ooooh! само защото са окомплектовани.
 Аз по-евтини бодита си купувам от Даяна и Ники (Бялата къща) в Хаджи Димитър, но на мен ми е близо. Те обаче са най-обикновени - стават само за бельо, докато по-скъпите може и като блузка да се носят под гащеризонче например. Има и още един магазин на Симеон (преди да се стигне до пазара Кирков, но кой точно номер е незнам  Embarassed), от който съм купувала по-евтини дрешки и бельо, но са си по-обикновени няма какво да говорим.

Да добавя само че rossykv  ме подсети теста за алергии е добре да се направи колкото се може по-накрая,защото алергия може да получиш чак в 9-тия месец,заради промяната в организма ти,така че преценете си кога да отидете, това с упойките не е шега работа. Колкото по накрая толкова е по-сигурно.
Напълно съм съгласна с горното Peace на мен теста за упойката и антибиотиците ми го правиха в деня преди операцията.

# 103
Lorito85  на теб тест за натоварване с глюкоза не ти ли е правен.При гестационен диабет бебето върви по голямо, но с диета влиза всичко в норма. Аз сега съм на диета и я спазвам много стриктно.
А за килограмите аз преди да забременея бях 55 а сега съм 63 64 вечер. Дано не кача повече. С голямия син на 7 ден от изписването се намъкнах в старите си дрехи та и корема се прибра даже. Ама сега съм си и по старичка та давидим дали ще стане номера.  Защото с годинките от 49 постоянни преди да забременея сега бях на 54 55 постоянни та става страшно.
Завиждам на всички които успяха вече да си видят бебоците тази година аз трябва да чакам до вторник. Нещо такава паника ме обзема дали всичко ще е наред с бебето. Абе по бързо да минават тези дни да видим.
За покупките още изчаквам да мине ехографа да кажат, как е бебка  пък тогава ще ходим ако всичко е наред.

# 104
Така, имам нужда от help, някой може ли да ми каже как вървят цените на MAG ENGLAND ПРИНЦЕС количката. Едни приятели ми я предлагат да ми я продадат, а аз нали още не съм ходила по магазините и ми е интересно колко върви нова. Предварително се извинявам, че повдигам темата за количките Embarassed
poli+  страхотни колеги имаш  Wink

Общи условия

Активация на акаунт