"Готини сме ний мадами, а през МАРТ ще бъдем горди мами!"

• 15 684
  • 340
  •   1
Отговори
# 105
# 106
asturiana ами значи за това наддаване на бебчо си направих пълни изследвания и се оказа че нямам диабет.Незнам на какво се дължи вече се замислям кога съм забременяла Laughing

# 107
asturiana мерси много Simple Smile

# 108
Това изследване дето се пие глукоза и после 3 часа подред ти взимат кръв също ли

# 109
  • София
Много сте активни, сладурки  Laughing
Вероники, добре дошла отново!  Hug Честита ви годишнина!   bouquet И да оздравява баткото бързо Praynig Peace
Поли+, наистина страхотни колеги  Peace Laughing Не може ли вместо количка едните да ви купят креватче, примерно  Crazy Mr. Green
Тедсан, честито ви прохождане  Simple Smile Сега се сетих нещо - пропуснах май да те поздравя за рд на бъдещата кака  ooooh! (с голяяяямо закъснение), да ви е жива и здрава!   bouquet   bouquet  bouquet
Русана, и аз да кажа - има и по-евтини, български бодита на прилично качество  Peace
За тестовете - и на мен ми правиха като ме приеха в б-цата, но само за АБ Rolling Eyes Анестезиологът ми обясни, че такъв за спинална упойка не се прави, просто защото няма как да проявиш реакция към нея - кръвта няма контакт с упойката, вкарва се направо в гръбначно-мозъчната течност  Rolling Eyes Много ме беше страх да не се гътна на операционната маса, но той взе че позна  Laughing Сега не знам дали ще ми правят  Rolling Eyes , все ме е страх, защото по принцип съм алергична към доста неща.
За кг - нямам идея колко съм качила, преди празниците бяха 10кг, но подозирам, че сега съм трупнала бая  Blush Всъщност - трябваше тази седмица да ходя на ЖК и да ми точат кръвчицата, но май ще го оставя за другата.

# 110
Добър вечер, момичета!!!!
От 21 декември не съм влизала и сега много ме изненадвате с новостите в настоящата тема. Не ми се и помисля колко теми сте изписали, не мисля обаче да се връщам назад. Надявам се всички бебчета да са добре, а мамчетата да спокойни и щастливи. Аз не съм много добре, защото ме измъчват всички дребни неразположения на бременните, но съм толкова щастлива. Моля са за моето малко бебче, радвам му се и го чакакам с голямо нетърпение.

# 111
  • Варна
Така, имам нужда от help, някой може ли да ми каже как вървят цените на MAG ENGLAND ПРИНЦЕС количката.
Ето още един:
http://www.shtarkel.com/
220лв е чисто нова. Преди една година струваше точно толкова, колкото и сега (купувахме на близки). Но пробвай първо дали ти е удобно да я управляваш, че си има недостатъци.

# 112
Благодаря ви  bouquet

# 113
Eто и нещо да се посмеете, май е правено с любителска камера, т.е. не е нагласено Laughing http://www.youtube.com/watch?v=lqnAHycVHwQ

# 114
# 115
Eто и нещо да се посмеете, май е правено с любителска камера, т.е. не е нагласено Laughing http://www.youtube.com/watch?v=lqnAHycVHwQ

хахахахаха rotfImbo  разби малкото човече  Joy

# 116
хубави са  моделите,но много тежки бе 15 кг

# 117
Малеееееее колко сте изписали! Да си призная не съм прочела всичко!
И за мен няма проблеми тел. да ми е отпред на 1-ва страница!
За бодитата-кви са тези цени бе,та аз намирам още за по 3,50лв!!!

# 118
Сутринта последно писах и цял ден не съм се спряла ,и вие сте написали 7 стр.и се озорих да ги прочета.

За бодитата-не знам какви са тези фирми от по 3,5лв.Такива ,ама никъде не съм срещала.И все пак качеството на трикото няма как да е като на Мимоза.Добри са новите бодите на Сали и те са с това трико,с което шият мимоза.И цените са по 7лв.На венера може да се също има хубави ,но и те не са на толкова.(за информация само нали имам магазин и ходя в складовете на посочените фирми ,а от там най-евтиното боди на едро е 3,6.Мимоза под 4,5 нямат и редовно си вдигат цените.)

Новите модели на чиполино са страхотни!
Аз днес разгледах моя фаворит за сега Jane Slalom и много си я харесвам.Само дето не влиза в асансьора ни.Не знам накрая какво ще решим,още ще търся и оглеждам.

Днес си купих протектор за матрак,с ластик е ,от вас го научих де.струваше 19,50лв.

Поли ,това с ваучерите е страхотно.По-добре опитай в  магазина за тези пари да си накупиш други неща.Мисля,че няма да ти откажат.

Ние сме на преглед чак на 22.01 как ще изтрая не знам!

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 20:40 от marussia

# 119

ronja77 не съм мислила за торакс.А водно раждане има ли в Пловдив?
[/quote]Здрасти,Креми! Има водно раждане,но възможностите са ограничени по няколко причини: ваната е само една, има само един обучен специалист,ражда се само в работно време.Е, представи си колко голяма е вероятността всичко да съвпадне...Жалкое,защото този начин на раждане е супер физиологичен.

Общи условия

Активация на акаунт