"Готини сме ний мадами, а през МАРТ ще бъдем горди мами!"

• 15 688
  • 340
  •   1
Отговори
# 120
искам да попитам никой ли не ходи на ЖК в 27-ма поликлоника в Г. Делчев?????интересувам се от д-р Макуси никой ли не е ходил при него????

# 121
Да питам по една небебешка тема. Чудим се колко ли струва сключването на брак, а и в нета не намирам. Някоя от вас дали знае. Rolling Eyes

# 122
  • Стара Загора
Тази тема май ще е рекордна  - за 24 часа 9 страници изписани. Браво на нас  Wink

# 123
Незнам дали мога да заменя валчера за количка с нещо друго ,но се надявам с продажбата на едната количка да купя креватче на бебчо.А иначе колегите ми бяха толкова развълнувани и даже се радваха повече от мен .Т се чудя дали постъпвам правилно ,но какво да правя с две колички,просто няма смисъл. newsm78

# 124
  • София
Тази тема май ще е рекордна  - за 24 часа 9 страници изписани. Браво на нас  Wink
Ама вярно, днеска сме страхотни!!!  Joy Милото Слънце, как ще ни насмогне!  Crazy

# 125
Незнам дали мога да заменя валчера за количка с нещо друго ,но се надявам с продажбата на едната количка да купя креватче на бебчо.А иначе колегите ми бяха толкова развълнувани и даже се радваха повече от мен .Т се чудя дали постъпвам правилно ,но какво да правя с две колички,просто няма смисъл. newsm78
Почти съм сигурна ,че може.Отивай и питай.Ако случайно ти откажат крайния ти вариант пак е добър да споделиш с мамите тук,които са от София.А и двата ваучера от един магазин ли са?

# 126
  • Стара Загора
Роси има още 2 готови теми, които си чакат реда - пишете на воля

# 127
Да питам по една небебешка тема. Чудим се колко ли струва сключването на брак, а и в нета не намирам. Някоя от вас дали знае. Rolling Eyes

В Б-с : Без ритуал - 20 лв в неделя (Въпреки, че си имаше ритуал...поне 20 мин. продължи нашето бракуване)  , в събота мисля, че пак е толкова, с ритуал е към 80-100 ( не помня) , а през седмицата е без пари! При вас незнам как е...
Но за сключване на брак ви трябва и медицинско свидетелство към 25 лв по 2, и от Психото - оклоло 10 лв пак по 2! И трабва мъжа ти да не го е страх от спринцовки Laughing , понеже ще му взимат кръв  ...моя припадна ...105 кг мъж!!!!   Embarassed

# 128
# 129
  • София
Здравейте от мен  Hug

Да кажа, че съм против телефони са стоят на първа страница, дори и за ден. Ако не знаете, всякакви откачалки четат из нета и се ровят из темите. А и форумът излиза в първите резултати при много търсачки  Whistling

Дърта маймуна, по повод на оркестъра съм казала на мъжото, че ако има от тези, дето свирят пред болницата, няма да изляза, докато не ги махне. Ако ще да им дава пари, ако ще - да ги набие, не ме интересува.

И аз съм на консултация на 20-ти/на обяд/. Wink

Аз съм за 15.30 ч., може да се видим Simple Smile

rossykv, предният ми термин според мен е най-точен (най-далечен), а и се "повтаря" по ехограф от няколко месеца вече.  Просто този д-р Гергов смята на едно въртящо картонче от ПРМ и толкоз. А то е различна овулацията за всеки. Затова и не съм си сменила лентичката...  Whistling

Incognito, аз като си носих ВСИЧКИ ДОКУМЕНТИ и дори не ми ги погледнаха, а се записах по ЗК. Ще ми уважат само кръвната група и Васермана  Whistling

dyMa, ами докато се обработят документите и докато сколасат от НОИ - най-рано в края на следващия месец се пада получаването на обезщетения... И то, ако всичко е наред  Whistling НОИ плащат в средата-края на следващия месец за предишния, не знам дали се изразих ясно...

Я сега да ви застрелям пак с въпросчета. Аз тези дни позапочнах с багажите за болницата, та...
Има там една точка "помпа за кърма"... Хубаво, ама тя нали се стерилизира тази помпа  newsm78 Е как става, имат в болниците стерилизатор или?!? Чух за таблетки за стерилизиране, ама то сигурно и съд ще трябва... И освен това какви съдчета се очаква да се носят с помпата? Контейнерчета? Шишета?
Друго, колко според вас подложки за сутиен от еднократните са нужни на ден?
И какво количество превръзки за ден поради въпросните лохии?
Нощните достатъчно стабилни ли са или тряба по-специални?
В актуалния списък на болницата не е написано лигнин, а в доста теми из форума се споменава - за какво се ползва  Embarassed

Сигурно още ще имам, ама стига за днес... И ако може да не ми се смеете много, сигурно не съм само аз толкоз неориентирана  Whistling

# 130
Да знаете сайт за онлайн пазаруване, където има дрешки на Карамел, Бебетто и АЗИЗ бебе? newsm78

# 131
И на мен ми допадат дрешките на Азиз,но мисля че няма онлайн пазаруване,но може и да греша

# 132
Има водно раждане в Пловдив мисля,че беше във втора градска болница.
В Пловдив сключването на брак е 48лв с ритуал,а без май беше 20-30лв
Да ви кажа и аз днес бях на ЖК бебчо е О.К. седалищно беше,но няма проблеми аз и без това съм със секцио!

# 133
  • Варна
Зелено човече, ще пробвам да отговоря на някои от въпросите. Аз предния път си носих помпа за кърма, но не се наложи да я ползвам в болницата. Една приятелка роди със секцио ден преди мен и активно включи помпата си в употреба. След всяко цедене я даваше на акушерките да я стерилизират и не са й отказвали. Но това е в частна клиника. (Допълнителната ти застраховка не покрива ЖК, но може пък да са оставили опцията за раждане.) Чувала съм, че таблетките за студена стерилизация не са особено надеждни, но нямам никакъв опит с тях, така че не знам. Иначе при самото цедене, кърмата се събира в шишенце или съд, на който обикновено само се завинтва биберон.

Иначе нямам спомен по колко подплънки и превръзки са ми отивали на ден, но предполагам, че и това е индивидуално. Иначе превръзките са специални за родилки и са доста големи. На мен поне първите няколко дни ми бяха много по-удобни от всякакви други. След това си минах на нощните. А някои болници не разрешават ползването на превръзки и задължително искат лигнин (окръжна във Варна има такова изискване). Честно, не мога да си представя какво е усещането с лигнин, но се съмнявам да е особено приятно.

# 134
 Най накрая приключих със старата тема. Сега запоочвам и новата надявам се тази вечер да я изчета и от утре да съм в час.

Зелено човече аз ще започна с отговорите. Значи първо помпата си я стерилизирваш в къщи по начина по който си решила.Като родиш мъжъ ти може да ти я донесе дори и на другия ден, защото самата кърма нали слиза на третия ден, така че няма да е проблем.  Дамските превръзки аз първия път бях със нощни.Свършиха ми работа ама незнаех че имало специялни за родилки. Сега ще си взема от тях. Аз от опит мога да те посъветвам каквито и да са  само да са памучни а не копринени.Ако имаш външни шевове копринените страшно много дразнят и боли допълнително.А лиглина не ти го препоръчвам стига да не ти го искат от болницата, защото той не е като превръзката да си го залепиш за гащите ами просто се слага при което при най малкото раздвижване отива парчето на гърба ти. Така че купи щом ти искат ама си вземи за себе си превръзки.

Надявам се да съм ти била полезна

Общи условия

Активация на акаунт