"Готини сме ний мадами, а през МАРТ ще бъдем горди мами!"

• 15 705
  • 340
  •   1
Отговори
# 150
baby_moni, Честит рожден ден!!Много здраве,усмивки и пухкаво бебче през март!

# 151
Хахаха, мене като ме хване липсата и си ме няма, ама тука ли съм и на всяка манджа мерудия  Crazy
ХА, добър ден, утро..аз съм на крак от 5 сутринта. Малката се наспа и реши, че ще си играем и пеем. Сега тя заспа, а аз ОТНОВО гледам умно като коза пред афиш.  Rolling Eyes

За количките на Чиполино честно казано нямам лично мнение. Гледам масово се бутат по улиците, което ми е малко странно, защото новите модели са почти на цени като на хубави марки. А 15 кг са си много!  Naughty Смятайте- 15 кг количка, 5 кг бебе, 5 кг чанта на бебе, а ако и набутате още багаж от пазара и количката стига 40 кг от раз.  #Crazy А това как се бута и тика...ниЩа да коментирам (от това имам опит  Wink) Нашата тежи 10 кг и брат ми заяви, че тежала като умрял циганин.  hahaha Мъж ми я псува, но ще караме още годинка и после ще купим някой супер лек летен вариант до 5 кг.  Crossing Arms това последното половинчо не го знае оше  Whistling Blush Joy

В моята болница казват, че изписват родилките 24 часа след раждането, ако са родили нормално, а при секцио - след 36 часа.
И в България ли е така? Мислите ли, че това е достатъчно време за възстановяване?  newsm78
Тук нормално раждане са 3 дни, секцио - 7. Мен ме държаха 7, защото Яни беше се нагълтала с околоплодни води, а те били нещо инфектирани. Слагаха й антибиотик, та затова. Оревах орталъка, прокопах пода от ходене напред-назад. Ама мина и това  Blush

baby_moni, честита годинка в ЕГН-то! Здраве, късмет и супер майчински преживявания след 2 месеца  Hug
Тортата е просто уникална.  Peace

# 152
  • под кривата круша
Добро утро и честит рожден ден на baby_moni -да си жива и зрдава, много щастие и късмет и един голям подарък да остане за март месец newsm59. Тортата е много готина Laughing

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 09:18 от Есме Вихронрав

# 153
baby_moni, Честит Рожден Ден, да си жива и здрава, обичана и ценена и една здраво бебче, което да ви радва много

# 154
  • варна
Добро утро.
честит рожден ден на baby_Monti много здраве и късмет и най-сладичкото бебе през март hbday baloni

# 155
baby_moni, Честит рожден ден! Много здраве, сбъднати мечти и сладко бебе през март   bouquet

kikoimery, ние в Перник платихме 22лв за подписването, като 2лв бяха за папката, в която ти слагат брачното свидетелство. Ритуал не исках и шампанско и чаши не сме носили. Само пръстени си разменихме и по един подпис сложихме. Медицинските общо към 50лв ни излязоха.

Момичета, един въпрос и от мен относно превръзките след раждане. Аз като ще съм секцио пак ли задължително трябва да си взема памучни, а не копринени? От години не ползвам памучни...

# 156
Хайде добро утро и от мен.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН BABY_MONI ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА ИМНОГО МНОГО ЩАСТЛИВА ! newsm51

# 157
Шуши, забрави за копринените. Нямам представа защо не ползваш памучните, може и ти като мен да си ги свързвала с ония едновремешните парчета, дето бяха. Обаче, аз, която дори не се обривам, нямам чувствителна кожа и особени дискомофрти при цикъл, след като минах на памучни и се родих и забравих и за спарване и за всичко, а са толкова комфортни. Повярвай ми, след раждане с рани и други неудобства няма как с памучна да ти е по-неудобно от копринена. Дори не знам защо ги наричат копринени, като са чист найлон.
Едит: Сега видях, че си секцио...не знам дали има значение в такъв случай.

Аз исках да питам за стерилизирането. За шишета и биберони що-годе ми е ясно, защото са с капачки, но ако стерилизирам помпата вкъщи как да я съхранявам стерилна? Дори да я сложа в пликче с ципче, то като не е стерилно, какъв е смисълът?

# 158
И аз почнах леко-леко да си стягам багажа  Mr. Green за родилното. Взех си от специалните превръзки за родилки, малко на памперси ми мязат, ама...Взех си и обикновенни, памучни - всички съветват да са такива.
А за тез гащи да попитам  Embarassed еднократните - къде мога да ги открия? По аптеките или в магазини за бельо  newsm78 Не съм се интересувала до сега?
kikoimery нашата сватба преди 1,5г ни излезна (в Перник) към 3 500лв. май - ама то нашто си беше масраф отсекъде  Mr. Green С гости (95 човека) и църковен брак, който между другото си е майката и бащата (към 120 лв. беше) Ама пък роклята и костюма ни бяха подарък от колегите (нали в модно списание работя  Mr. Green  - та хем и маркови бяха  Mr. Green  Mr. Green) Абе всички подробности си имахме. (е, без разните съпътсващи оркестри). Ама аз сама си украсявах и шампанско и чаши и букета сама си правих - щото пари за глупости бях решила че НЯМА да дам - като мога и сама Laughing нали съм си майстор сръчко!Изхвърлихме се малко в халките, щото и двамата сме едни златолюбци  Mr. Green

А като гледам Ели, направо без пари сме минали  #Crazy

# 159
здравейте мамчета, Hug
baby_moni- ЧРД, да си много здрава и най-прекрасната мама.  bouquet
кикоимери- ето ти едно сайтче за бракуването.http://www.sofia-svatbi.info/, на нас октомври месец Ритуалната ни струваше 130лв (неделя, Красно село, с хор), църквата- 125 лв.( неделя, Люлин), ресторанта 3000лв (70 човека, Зимна градина на Парк хотел Москва). Медицивските- по 25 лв. (за 10 мин, Пиротска 10).
Много зависи в кой ден сте решили да се жените, каква ще е сватбата и т.н.
Но успех. Ако има нещо- имаш ми скайпа.

Елвинг- за Танчето: онзи ден си писахме няколко часа. Добре и тя и бебка. Таткото много се е радвал като е влизал в темичката ни да чете какви мили неща сме писали. Тя каза, че няма нищо страшно. Билянка като наддаде повечко ще ни пусне и снимчица. Знам, че няма нищо тревожно. Ако я засека тези дни пак, ще и пратя поздрави от всички.

Зелено човече- ама много ме кефиш как се сещаш за такива неща Hug
Аз смятам тази неделя да ида да си накупя някой неща за болницата и да си стегна багажа (за всеки случай)

За килограмите- ми аз съм само 8-9 отгоре и ми тежи зверски.От два дни съм със страшни болки в кръста и таза и то вечер. Вече нямам търпение да е март.
За алергиите- мерси, че ме подсетихте. Аз съм алергична към много неща и в картона ми пише, че пак ще ме изследват, та да питам следващия път.

ЕДИТ- http://papagal.net/index.php?main_page=product_info&products_id=1487 за гащите. (има и други интересни неща)
От нас за сега лек и усмихнат ден Hug  bouquet

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 10:24 от Elg

# 160
Баси, като ви чета с тия килограми ...аз съм с 5 отгоре (и то преди седмица ги стигнах)...и все се чудя дали не е много малко, а на последната консултация докторката ми се скара, че за един месец съм качила 2...смахната работа.

# 161
  • София
Хайде и аз да ви почерпя за моя рожден ден Simple Smile

Мони, честито и на теб - желая ти много здраве, щастие и едно хубаво здраво бебче да гушкаш   cook Gift

# 162
Ооооо Имаме си още една рожденичка, видях преди малко  Laughing

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Rosita_ta!!!! Желая най-послушното бебче през март!!!

# 163
  • София
Ехее, Кокетке - любимите ми жълти рози  Heart Eyes . Благодаря  Hug

# 164
Здравейте,
честит празник на рожденничките! Бъдете здрави и щастливи.

Аз съм настинала- вече трети ден със запушен нос и болно гърло. #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт