"Готини сме ний мадами, а през МАРТ ще бъдем горди мами!"

• 15 693
  • 340
  •   1
Отговори
# 165
  • под кривата круша
Баси, като ви чета с тия килограми ...аз съм с 5 отгоре (и то преди седмица ги стигнах)...и все се чудя дали не е много малко, а на последната консултация докторката ми се скара, че за един месец съм качила 2...смахната работа.
Споко, душата Grinning И при мен тъй, даже 3 отгоре и на ЖК ми казаха по-леко да го давам. Явно си им е подход на нашите Laughing Ама да ти кажа, по празниците да качиш само 2, при това бременна, си е подвиг според мен.
Ха такааа-още една рожденичка се разконспирира-много, много здраве и щастие ти желая, rosita_ta   bouquet

# 166
здравейте чета!аз за кг.да кажа че съм 8-9 отгоре!Мисля че за сега съм ок дано така да е до края!Искам да попитам нещо за раждането в Тина Киркова ако някой знае-мисля да раждам там с моя лекар който ми води ЖК-но искам да си платя приятелят ми да присъства,самостоятелно родилно и стая-колко пари ще бъде това-при условие че ще съм без избор на екип????благодаря предварително!честит рожден ден на празнуващите!!!хубави бебчета през март  bouquet

# 167
rosita_ta ,честито и на теб.сладко и послушно бебче през март

# 168
 И аз да отбележа за протокола че съм качила 8 кг. Но това не означава че не се чувствам като 200 кг. Пухтя,едвам се заъртам в леглото  и толкова бързо се измарям че..... ooooh!
 Днес ще ходя след обяда при мойто доки да видим как е бебчо. Не съм го виждала от 20 декември. Направо не издържам вече.Този път ще носим и видео касета да го запишем. Няма как.Едно време записахме баткото сега и бебчо трябва. Не искам после да има сръдни. Cry

# 169
Добро утро, момичета! Baby_moni, Rosita_ta ,Честит Рожден Ден!Да сте много здрави,щастливи и обичани.
За пръв път чувам за еднократни бикини и превръзки за родилки.По аптеките ли се продават?Къде в Пловдив могат да се намерят?
Страшно съм ви благодарна за пояснинията относно необходимите неща за раждането и новороденото!Честно казано, аз все още се чувствам като паднала от Марс, сякаш всичко това се случва на някой друг.Сега отивам на ЖК,че нещо много ми се вие свят напоследък.

# 170
Едно въпросче.В списъка за родилното пише лична и обменна карта,та коя е обменната?

# 171
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДВЕТЕ РОЖДЕННИЧКИ!!!   bouquet   bouquet   bouquet

За превръзките. Аз ползвах лигнин в болницата. В къщи - превръзки. Но за 5дни в болницата ми понамаля, до към нормалното м кръвотечение по врем на цикъл. И аз си взимам само памучни. Много ми е дискомротрно от копринените  Tired

За стерилизирането на помпата за кърма. Специално тази на Авент си има капачета и за отвора към шишето и за отвора за гърдите и те ес ползват след стерилизация  Peace
Аз май няма да я взимам в болницата. Ще карам на ръка, ако нещо. Пък, ако толкова не мога да ес оправя, мъж ми ще ми я донесе  Grinning

За гащите. Предния път бях с обикновени. Но сега и аз мисля да си взема за еднократна употреба.

За възтановявавенто след секцио. Според мен 36часа са си малко  Rolling Eyes На мен, пък и на другите момичета секцио, 5-те дни в болницата бяха добре за възтановяване, за д можеш в къщи да се оправяш нормално с бебето без да те свива някоя силна болка долу  Peace

За цените на бодитата. Те и с Маги бяха високи за това малко парцалче, пък сега съвсем  Tired Money Аз не съм взимала много, защото си имам и от Маги. Но, тези които ми харесаха от българските бяха по о/о 6лв. А вносните по о/о 8лв. Разликата е никаква все пак и си взех от вносните. Бяха по-хубава материя и по-карисиви попринцип  Peace

# 172
Едно въпросче.В списъка за родилното пише лична и обменна карта,та коя е обменната?

Дава ти я АГ-то към последните седмици. Там са описани по-важните моменти от бремеността ти. Отиваш с нея в болницата, не с целия ти картон от ЖК  Peace

# 173
  • Варна
Честит рожден ден на Baby_moni и Rosita_ta, да сте много щастливи и обичани и най-красивите бебчета през март!  newsm51
И  искам да благодаря на всички вече мами за споделеното от тях,наистина ни помагате на нас неуките  Hug
За килцата за целия декември с празниците съм качила само 1 кг. а като цяло съм 8 отгоре,но не ми тежат и не ми пречат, само на корем са.
И аз започвам да се стягам за болницата,рано е,но човек никога незнае и по-добре да съм подготвена.

# 174
  • Ловеч
Баси, като ви чета с тия килограми ...аз съм с 5 отгоре (и то преди седмица ги стигнах)...и все се чудя дали не е много малко, а на последната консултация докторката ми се скара, че за един месец съм качила 2...смахната работа.

Shocked как ще са и много на твоята докторка? Аз започнах с 53кг, а вчера сутрин мерих 73.5кг, ще го мисля като му дойде времето да се свалят килограми. Като си представя че има още 10седмици до термина и ми призлява.
Вчера бяхме на преглед - голямо беснеене направи момъка  Laughing докторката го гони да му снима личицето, а той вместо да позира като хората - се кротна едва след като обърна гръб. 1400гр е момъка, расте си нормално, рита много /особено нощем когато на мама и се спинка/.
По темата със сватбите: ние се женихме юни месец, в гражданското са не повече от 100лв разходите, медицинско от личен лекар, васерман и документ от психодиспансера /че не се водите на отчет/, халките ги поръчахме онлайн 230лв/много съм доволна от фирмата и изпълнението/, оттам нататък може и много да нарастнат разходите - понеже не обичаме голямата дандания, малко гости и ни стъпи към 1500лв всичко
ЧРД на baby_mony и rosita_ta
Еlq чакаме снимки на Биляна - така кажи на Танчето, дано да наддаде бързо бебинка и да си я приберат вкъщи.

# 175

За пръв път чувам за еднократни бикини и превръзки за родилки.По аптеките ли се продават?Къде в Пловдив могат да се намерят?

Аз за  превръзки за родилки не съм чувала,но еднократни бикини може да си купиш от всеки бебешки магазин.Давам ти пример къде има-Вис Виталис.
Какви са тези превръзки за родилки? Веселина след като родиш колко дена имаш цикъл?Чувала съм че е доста продължителен.

Айрис и аз съм с 20 кг отгоре-майната му,ще ги сваляме после-здраве да е!

# 176
момичета ето от къде мисля аз да се сдобия с еднократни гащи и колан за след раждане,както и подплънки Naughty
http://family-bg.com/prX_2512.htm

# 177
Честит рожден ден на baby_moni и rosita_ta!Да сте живи и здрави и най-хубавите бебчета през март!  Hug

За еднократните гащи да споделя че си купих на Канпол, от магазин Щъркел от Пловдив.Мисля че цената им беше 4.60.5 броя са вътре. Peace
Аз имам въпрос относно нещата за бебо, когато ни изписват от болницата.В списъка ми пише че трябва биберон-залъгалка, ама нали трябва да е стерилизирана? newsm78 Мисълта ми е , дали мога да стерилизирам(е, не сега де, като наближи) и да я затворя с капачето или трябва да карам таткото да я изварява в същия ден, когато ни изписват? newsm78 Уффф, ама че объркано го написах, дано сте ме разбрали.
Ние вчера капарирахме скринчето.Много ми е хубаво, високичко(тъкмо като за мен) и има 4 големи чекмеджета. Hug Към края на месеца ще ходим да го взимаме, че сега сме зле с финансите... Rolling Eyes
Аз вече  съм в 45 дневен болничен от 2 дни, а на 12 съм на консултация в частната ни клиника, да уточним с лекаря раждането.Гледам че голяма банда се е събрала за 12 за прегледи... Laughing

# 178
Бела ми те в болницата сигурно си ги стерилизират,как иначе?То и аз това се чудя.
Между другото за "Селена" са ми казали да нося само козметика за мен и хавлия и чехли -нищо друго.

# 179
  • Стара Загора
Включване и от мен. Честит рожден ден на двете ни рожденнички. Живот и здраве - пък другото само ще си дойде.
Белла биберона не ти трябва за изписването на бебето - а за престоя му в болницата. Преди да влезеш да раждаш си го стерилизираш и после само с вода го миеш докато сте в болницата. Има някой бебета които нямат нужда от биберон в родилното - само защото не плачат.
The Light 2008 на мен след като родих ми течеше точно 15 дена, а шевовете ми паднаха на 16 и 17 ден. На 20 ден бяхме на басейн с минерална вода и ако знаете как изнасилих моя мъж в детския басейн  Joy. Той се дърпаше, че имаше малки деца около нас в басейна - ама има един лаф "Жена реши ли да се ... и риба реши ли кълве - никой не може да ги спре". Че и мойта работа такава.
Та мисълта ми беше, че при всяка жена времето за изчистването на кръвта (лохиите) е различно.

Общи условия

Активация на акаунт