Отговори
# 30
 Боянка,май най-добре питай счетоводството за Детските.Всичките различно ти отговорихме Joy

За говоренето-ние стабилно говорим,доста от думите си ги казва и правилно.Вече правим и изречения от 2 и 3 думи.
Последно е научила "пилеее,нам,дам ам,голяяяяяяям пеел",което би трябвало да значи "пиле,пиле,аз те знам................ и .т.н"
Като я питам коя песничка иска да пеем и казва-"боон"(надува се балона),мйй ики(миеме ръчички) или айо бал(зайченцето бяло)...

Лулу,не знам за какво точно се разсърди.Може дори да не е сърдита,просто психически да се претовари в последно време с тея болести.
Говорехме си нещо за вегетарианците и месоядните,последно в тая тема писа,май,май newsm78

# 31
Е, Лулу не ни е сърдита, а само си почива от нас, преосмисля разни неща и много скоро пак ще си дойде. Нали, Лулу?  Hug
Dezita, аз правя през ден хляб или пита, но само оформям, машината меси  Simple Smile Мариетка ще се включи по-компетентно, аз само ще ти дам линк да си избереш рецепта http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=358742.0. Аз много харесвам пита Хризантема и питките на Пепика, а има и една Бъркана пита без месене. Но ако ще правиш такава содена питка, ти препоръчвам да сложиш и малко бакпулвер, става по-пухкава и вкусна.
Гита, поздравления за Танти! И на вас браво, че отглеждате такава умница  Grinning

# 32
  • ГОре на черешата...
Гита, кога стна 350 лв, досега си беше 300 newsm78...

Дезита, аз правя питките по една и съща рецепта и досега фал не съм имала Peace. Кликни отдолу в подписа ми да ги разгледаш и ако ти харесат ще ти пиша рецептата. За прощъпулника на малкия също правих, мисля, че доста добре се получи, с крачета отгоре.

# 33
  • Ланкър, планините Овнерог
Гита, кога стна 350 лв, досега си беше 300 newsm78...

От 2009г е 350лв прага, както и детските стават по 35лв на дете.

# 34
  • ГОре на черешата...
Пак неразбрала Whistling...за 350-те де, за 10 лв. отгоре знам.
Аз щото другата седмица ще подавам, затова.

# 35
Гита, мерси.
Супер си. А къде се подава, аз ли трябвада ходя ? И има ли срок?
Ако сметна нещо де.Simple Smile

Сори за магазинчето. Но може и да е въпрос на време и реклама?! Дано потръгне. Hug

# 36
  • Ланкър, планините Овнерог
Гита, мерси.
Супер си. А къде се подава, аз ли трябвада ходя ? И има ли срок?
Ако сметна нещо де.Simple Smile

Подава се в районното ти Социално подпомагане по постоянен адрес, т.е. където ти е адресът по ЛК. Ходи се лично, не може друг да подаде. Подава се  Молба-декларация за получаване на месечни помощи за дете до завършване на средно образование, но не повече от 20-годишна възраст(можеш да я изтеглиш от тук), към която се прилагат:

1. удостоверение за брутните месечни доходи на семейството за 12 календарни месеца преди месеца, през който е подадена молба-декларацията за лицата, работещи по трудови и/или   по служебни правоотношения;

6. удостоверения за раждане на децата, които се отглеждат в семейството - за справка;

7. лична карта - за справка;

# 37
Абе мацки, гледахте ли днеска сутринта май по БТВ, обясняваха за новите правила за майчинските, и накратко- ние сме заварено положение, и можем да подадем молба-декларация, за да получаваме още 3 месеца 90% от заплатите, вместо 220лв.
сигурно не го обясних много ясно, ама.... Embarassed

# 38
rebus в темата за майчинството дискутираха, че това не е вярно, а ако е свиркайте, че ще ми дойде добре  Mr. Green

# 39
# 40
# 41
  • Earth
Абе мацки, гледахте ли днеска сутринта май по БТВ, обясняваха за новите правила за майчинските, и накратко- ние сме заварено положение, и можем да подадем молба-декларация, за да получаваме още 3 месеца 90% от заплатите, вместо 220лв.
сигурно не го обясних много ясно, ама.... Embarassed

Ние не сме заварено положение..Заварено положение са тези майки на който още не са изтекли онези 315 дни... Cry

# 42
Анета и това не е точно така  Mr. Green заварено са тези, на които не са изтекли 410 дни  Simple Smile

# 43
имали будни Rolling Eyes

# 44
Ам'чи как. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт