Отговори
# 60
  • София
Честит рожден ден, Слъчогледче!
Да си жива, здрава и много щастлива!

Димяни, дано Райън бързо да оздравее Praynig. Ако ще му слагаш капки от клеева тинктура, то вместо сребърна вода сложи физ. разтвор към клеевата тинктура, а сребърната вода му я сложи в чашката с обикновена вода. В такава комбинация е най - ефикасна рецептата  Peace.
Марсиди, ох, миличка като прочетох колко е преживяло детенцето и ми се изправи косата. Дано най - накрая се оправи и всичко това да остане зад гърба ви  Praynig.

По - късно ще надникна, че сега Ани не ми дава да седя на компютъра. Седнала е на стола, щрака по клавиатурата и пищи като тръгна да пиша  ooooh!.

# 61
Честит рожден ден, Слънчогледке!
Желая ти на първо място здраве и след това много усмивки и положителни емоции.
Димяни и Калина е с Т от сутринта.
Сега спадна след прием на силика.Според хомеопатката са зъби и Т е добър сигнал.
Тя два дни преди това имаше и разстройство.
Стискам палци за Райън. Praynig

# 62
Благодаря, Марти!
Сладкишче, доволна ли си от вашата хомеопатка?

# 63
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СЛЪНЧЕВО ЦВЕТЕ! ТАКА КАКТО СЛЪНЦЕТО ОГРЯВА СЛЪНЧЕВИТЕ ЦВЕТОВЕ НА СЛЪНЧОГЛЕДА, ТАКА ДА ОГРЯВА И ЖИВОТА ТИ! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ СЛЪНЧЕВИ ЗАЙЧЕТА, ИСКРЯЩИ ОТ ОЧИТЕ НА МАЛКОТО МАЙЧЕ!

Гита, честито за Танти!   bouquet
Жоре,  Hug

Момичета, не се сърдя на никого.  Hug Просто ми дойдоха в повече болестите у дома.  Confused Слава Богу, вече сме здрави. Ей, даже не смея да се зарадвам вече. ooooh! Тия дни влизам много рядко във форума, тъй като ми се събра доста работа като за първа работна седмица. Общо-взето го отварям в следобедно време, когато ми се задръсти главата съвсем от писане в работата, и по-рядко вечер. Имаше дни, когато дори не пусках вкъщи компа. Горе-долу нещата вече влезнаха в релси. Другата седмица се надявам да е по-спокойна и по-нормална.  Praynig Иначе при нас нищо кой знае какво ново - студ на кутийки, бели на квадрат и поредна порция никнене на зъби.
Прегръдки и целувки от нас на всички малки момчета и момичета, на мамите, каките и батковците.  Hug Hug Hug На татитата няма да пращаме, че става съмнително.  Mr. Green

# 64
Момичета, толкова много ви благодаря!  Hug Heart Eyes Hug Започнах да се чувствам празнично  Party
Моля, почерпете се за мое здраве:

# 65
Слънчогледка, вкуснотийки. Heart Eyes
Честит празник и от мен ! С най , най - добри пожелания !  bouquet

Димяни, клеевата е супер за хрема.

# 66
ЧЕСТИТ ДЕН ДЕН НА СЛЪНЧОГЛЕДКА,КЪМ ВСИЧКИ ГОРНИ ПОЖЕЛАНИЯ СЕ ВКЛЮЧВАМ И АЗ Hug

# 67
Гита-забравих, много се радвам за успеха на Танти!
Марсиди-хубаво, е че малкият южнак върви към подобрение!
Димяни, Сладкишче-стиксам палци температурата да е от зъбки и бързо да спадне!
Слънчегледка-ах, кави вкусотийки само!

И ние излизахме, но за 10 мниути. Доста е студено и ме е страх повече време да го държа. Преди 2 седмици така дивя навън 1 час на -3 градуса и оп до вечерта се разкашля.

# 68
  • Stavanger,Norway/ Varna
Честит Рожден Ден, мила Слънчогледке, много здраве и усмивки ти желая   bouquet

Мимичетааа, сдобих се с работа, най- накраяяяяя  Party. Много се кефя, край на скуката и бездействието, които ме убиваха. Отново, ще се почувствам човек  Mr. Green.

Иначе сме добре, слава богу. Малко се поуплашихме онзи ден, защото мъжо катастрофира леко, но самоколата е повредена, а и не е нашата, а служебната му. На него му няма нищо, но се уплаших. Казвах му, че не трябва да работи на Коледа (беше сръбската коледа тогава), но не ме послуша  Rolling Eyes
Йована снощи спа малко неспокойно, май зъбите пак я почват, но иначе е здрава и весел аи все по- палава.
Напоследък много ми се тръшка за сладки неща, а аз съм обявила рестрикции, че много сладко и се насъбра по празниците. Като отида до магазина с нея- луда калинка ставам и винаги излизаме с рев, заради сладките неща на касата  ooooh!

Отивам да ударя една глава, че вълнуваща и заета сутрин имах.

Слънчев ден   bouquet

# 69
  • ГОре на черешата...
Бобче, ха честито  bouquet!

# 70
Димяни, Сладкишче  Praynigбързо да се оправят малките слънца.
Лулу Hug Hug Hug
Гита smile3501
Марсиди newsm10

# 71
  • София
Бобче, честито. Най - сетне успя  Grinning. Пожелавам ти да свикнеш много бързо с новата обстановка и колегите и най - вече шефа да са готини.

# 72
  • София
Бобче,честито и тук! Wink Hug
Много лека да бъде и доходна най-вече! Party

Мерси на всички за пожеланията! Hug
Днес ще взема и от двете и ще слагам сребърната вода в сока и така!
Дано мине бързо ,чеее....

Днес след като се наобядва се изкашля и повърна всичко  Cry  и това силно ме притисни ,,, но пък живна след това и си беше веселушко докато заспа в 14,30 !Температура 37,5 не давам нищо....... дано това повръщане да е било от задавяне нещо,а не да е вирусно чее  Cry

Хайде всички болнички да се оправят! Praynig

Слъчногледка,много хубава почерпка! Heart Eyes Hug
Жива и здрава мила!  bouquet

Лулу,хайде вече да не се оплакваш и да са ни здрави дечица! Praynig Hug

# 73
hbdayСлънчогледка
има някакъв вирус с Т, повръщане и разтройство,тук пак бум......... на познатите децата болни Tired

Бобченка,лека и доходна thumbsup

# 74
Слънчогледче Честит да ти е деня рожден!

Бобче честито за новата работа! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт