Тролски PR (не е пръц).

• 48 515
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
Голямата: "Аз ще излъжа тати, че си направила направила/казала еди-какво-си, за да се кара и на теб!" - с баща им обсъждаме проблеми и несъгласия във възпитанието на децата само в тяхно отсъствие; ако те са наоколо - винаги сме на едно мнение, много я е яд, че беще й не се кара и на мен  Laughing

Малката: " Мамо, като се натисна тук /произволно място/, ме боли заради теб!" - чрез насаждане на вина търси съчувствие и съответно извинение да не спи  Laughing

Горещо, от снощи: на гости ни беше приятелско семейство; на мъжа му се носи славата от време оно, че много му шарят очите /колко е вярно, това е друг въпрос, но знаете как е 'ходи доказвай, че нямаш сестра ... "/; след като си тръгват, бащата на моите тролки, дойде и ми каза: "малката ти дъщеря най-сетне си призна!"; аз, леко оцъклена от трите ракии, които бях изпила, попитах: "какво пак е направила?!?"; "призна, че чичо й Х /въпросният мъж/ е вторият й баща!"  hahaha

# 136
  • София
Дъщерята на братовчедка ми бистри възрастовия състав на семейството:
- Аз не съм жена и нямам козинка.
  Мама е жена и има козинка.  Whistling
Гледа ме и очевидно не може да прецени жена или дете съм.
- Ти имаш ли козинка?

# 137
Тази сутрин -

Дзвер - Мамоооо, защо си толкова рошава?
Аз - Ами, защото още не съм се сресала...
Дзвер - Ами ти като се срешеш пак си рошава  newsm78
 Mr. Green

# 138
  • Варна
Тази сутрин -

Mr. Green

Да не би да си къдрева? Защото аз съм, и щерката дълго време така ме "представяше":
-Коя е майка ти?
-Онази голямата с рошавата коса!

# 139
Тази сутрин -

Mr. Green

Да не би да си къдрева? Защото аз съм, и щерката дълго време така ме "представяше":
-Коя е майка ти?

Ааа - не, по-скоро чуплива, абе, с две думи - рошава  Laughing

# 140
  • Варна
По темата за косата:

Правя комплимент на дъщерята, че има хубава права коса, а тя възмутено възкликва:

- Не е вярно! Твоята коса е права! Моята е легнала!

Късата ми чуплива коса наистина стърчи.

# 141
Тази сутрин -

Mr. Green

-Коя е майка ти?

Ааа - не, по-скоро чуплива, абе, с две думи - рошава  Laughing
По темата за косата:

Правя комплимент на дъщерята, че има хубава права коса, а тя възмутено възкликва:

- Не е вярно! Твоята коса е права! Моята е легнала!

Късата ми чуплива коса наистина стърчи.
В този дух. Боядисала съм се, излизам от банята и си суша косата. Изведнъж малката влиза и като ме почва: Абе мамо, колко си грозна, къде си сложи другата коса?

# 142
..

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 16:51 от gingerina

# 143
И аз за съжаление нямам деца още, но мога да изтипосам брат ми  Mr. Green като беше малък.
Баба ми стои на оградата и си говори със съседката, а братлето се облича вкъщи и се провиква:
"Бабо, нали лекето е отпред ? "  Joy

Много е цитиран в семейството и всеки път се нервира. hahaha

# 144
  • Пловдив
Виктор е на година и 3 месеца, току що е проходил сам и гордо щъпурка пред мен на улицата. По това време е успял да овладее точно 3 думи, но и те са му достатъчни, за да ни представя добре в обществото  Laughing
Срещу нас вървят момче и момиче, хванати за ръка и още едно момиче с тях. Виктор се засилва с мощен вик: Тати, тати, тати и увисва на крака на момчето. Момчето е видимо притеснено, а момичето си измъква възмутено ръката от неговата  Mr. Green А пък аз се опитвам да обясня, че детето се хвърля така на почти всички мъже на улицата, което едва ли говори точно в моя полза.

Друг случай. Отиваме на рожден ден. Аниматорката пита Виктор как се казва, но той я гледа умно и мълчи. Жената се опитва да изкопчи информация и го подпитва: Кажи ми как се казваш, де, мама как те вика? Виктор се засмива доволно и обявява: Ей, беля! Тя пак го пита как се казва, мисли, че не е разбрала, но отново получава същия отговор: Ей, беля! Цяла вечер всички деца си подвикваха: Ей, беля! и не реагираха на никакви други имена  Simple Smile

# 145
Скоро ми беше казал, че тато е Шрек, а пък аз Фиона Rolling Eyes

# 146
Онзи ден сме в баща ми, и той звъни по телефона на баба ми и вика на внучка си " Сега дядо като се обади баба ти и кажи ти си дърта баба" /предвид че на нея и е прабаба/. И се обажда чудото и изръсва на баба ми "Ти си дърта магарица"  Sick

# 147
  • Шотландия
Момичета, благодаря ви за темичката - смяла съм се с глас!  Hug

# 148
Не се притеснявайте, че след като отлети бързо-бързо периодът на невинния бебешки PR, (през който все пак сте се радвали на известна снизходителност от страна на околните), вашият колоритен облик ще остане незабелязан и недооценен.

Ето, 12-годишният ми син на връх Бъдни вечер, след като ме погледа малко как тъпча собственоръчно омесената питка в една кръгла тавичка, реши да сподели с баба си впечатления: "Майка ми направи питката, мисля, че ще стане много добър диск"  Mr. Green

Е, не позволих да се играе фризби с нея след това  Naughty

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 11:23 от Силви_

# 149
Нашата е още малка и не говори, но разпознава хора, предмети и може да назовава някои животни и други неща с думички.
Тати си на снимка например винаги знае кой е. Интересно, че на два определени звяра също вика "тати" - на маймуна и на камила. Кълна се, това няма нищо общо с реалностите!!

Общи условия

Активация на акаунт