Тролски PR (не е пръц).

• 48 510
  • 282
  •   1
Отговори
# 150
Възродих темата, за да споделя последните бисери на нашето семейство. Дъщеря ми е на 2 г и половина и до сега не е удряна, но това не и пречи да изтърси на висок глас "Не е хубаво да се удрят хората, тати ме бие по целиЯ ден". Баща и, по принцип, е по цял ден на работа, но върви обяснявай, че "нямаш сестра". А вчера застанала госпожицата на отворения прозорец и крещи колкото глас има "Помощ, има ли някой тук да ми помогне". Една женица се поогледа и нашата мома окуражена пак викна "Какичко, моля те почакай, спри се".
Добре, че не живеем в някоя бяла държава (както се изрази някой преди мен), че вече щяха да са ни отнели родителските права  Laughing.

# 151
Ние още нямаме тролчета Mr. Green Обаче се сещам за случка с братовчед ми. Един ден ги чакам с вуйна ми да дойдат, обаче закъсняват. Половин час след уговорката се появяват и братовчед ми (3-годишен) гледа криво и не говори, а вуйна ми се смее - оказало се, че се забавили в един магазин, тя много бързала и явно е ускорила доста крачката. Той възмутен я изгледал и й казал "Невеноооо, какво ме влачиш като куче!!!" и това пред погледа на няколко съседи Crazy
А аз като съм била малка, на гости на някакви роднини и бабите решили да ме разпитват - какво прави майка ми. Отговор от мен "Ами по цял ден спи.", а баща ти - "Той готви, чисти и много пере". Изумен поглед от бабите и следва въпрос:"А с какво пере?" Аз:"Ами как с какво - с брашно!" Mr. Green Помня и как веднъж съм лъгала братовчедите ми колко е лоша майка ми (което е абсолютно невярно) и при вида на майка ми, която ни вика за вечеря, единия ми братовчед извика "Ужас!!! Майка ти идваааа!"

# 152
  • Казанлък of all places
Големият ми син на 5 годишна възраст обясни как майка му е преводачка и по цял ден превежда хората през центъра на Казанлък, а двора ни е пълен с машини ( баща му е дърводелец). И другит изцепки:"Тати пуши цигари, защото иска да се отърве от мен" - това пред баба му, собствената майка на този ми ти баща ."Мамо ,ако не си слагаш крем, бръчките ти ще стабат толкова дълбоки, че направо ще ти пробият черепа!"....
На новогодишно тържество, организирано във фирмата ми, с Христо, големия, тогава на 3 години, хванат за ръката ми , влизаме в офиса на шефа, където той със съдружника си говори нещо, а ние влизаме да благодарим за тържеството и детето гледа изпод вежди около 5 секунди шефа ми и започва : Аз имам бомби, гранати, картечници, ще ги взема всичките и ще унищожа тази твоя фабрика! ( весела коледа един вид....)
Малко Биби по има срам от хората.

# 153
Направо със сълзи се смях.
Няколко и от моето чудо: Никога не съм се крила от нея, докато се обличам, но дали не е обръщала внимание, дали е била малка още... Един ден влиза и ме вижда гола и изпада в див ужас:"мамо, ти имаш коса там долу!" Обясних и, че майките имат "коса там долу", някой ден и тя ще има. На следващия ден обясни на един смаян съсед в асансьора:"Мама има коса там долу, ама нищо, и аз ще порасна..." Mr. Green
Когато и се карам ме поглежда с широко разтворени невинни очи и мълви:"Мамо, ти нали обеща да ми бъдеш добра майка!"
Веднъж на въпроса "А сега какво ще правим?" отговарям изнервено:"Ще си бием шамарчета." На следващия ден обяснила на госпожата в градината как в къщи като нямало какво да правим сме я биели.
Сестра ми навремето беше похвалила един кекс на майка ми :"Мммм, много вкусен кекс! Направо си си оставила ръцете!"

# 154
На новогодишно тържество, организирано във фирмата ми, с Христо, големия, тогава на 3 години, хванат за ръката ми , влизаме в офиса на шефа, където той със съдружника си говори нещо, а ние влизаме да благодарим за тържеството и детето гледа изпод вежди около 5 секунди шефа ми и започва : Аз имам бомби, гранати, картечници, ще ги взема всичките и ще унищожа тази твоя фабрика! ( весела коледа един вид....)

Joy

# 155
На щерката съм и обяснила че   жените имат пута,мъжете пиле,и така,като се къпем -мием и путата,и веднъж в Баумакс отиваме двете до тоалетна,там са преградени само с една тънка пластмаса тоалетните,аз я изчишквам,и викам айде и аз ще ида да не се стискам,,в това време влиза в съседната тоалетна друга жена,щерката седи и ме чака,аз оправих нея и почвам да се събличам,тя като ме видя вика,мама има пута  Shocked,ама една такава учудена и радваща се,умрях от срам Crazy ooooh!

# 156
Преди години,синът около 3годишен.С кумата и децата сме на разходка .Кумата казва на синът ми "Вики, кажи лельо на мама да си купите едно бебе да има с кой да си играеш." А аз измърморвам "да , ама нямаме парички за да си купим"След няколко дни синковеца стои на терасата и крещи с цяло гърло "Нямаме пари да си купим бебееее"Целият квартал разбра причината защо той е едно дете   Mr. Green

# 157
Големият Трол (малииии, че готино определение  Mr. Green) чува в някакво анимационно филмче някой от героите да каканиже "Господи, господи" и съответно ме пита: "Мамо, какво е господи, господи". Аз му казах, че е някой, който ни пази и малкото човече вика: "Значи тати е господи, господи" След това един-два дни се обръщаше така към татко си Laughing

# 158
Ray, все пак нещо положително е запомнило детето. Моето дете преди време, вдъхновено от Грижовните мечета, каза на една продавачка "Мерси, безполезна твар!". Добре, че тя не я разбра, защото изказването звучеше "Миси, безпойезна твай"

# 159
  • София
От известно време, малкият като го поздрави някой (обикновено съседи), се крие зад мен и с ясен глас прошепва високо "Тъпак/ачка!". Вече ме е срам да гледам хората - кой знае за какви ни мислят.

# 160
  • София
Карам колата, а на задната седалка джуджето и баща и. "Тати ела да те погаля!" Навежда се той, а тя с чудна усмивка "Ах, ти палав любовнико!". Аз забравих, че карам. На края си призна, че магарето от Шрек му казвало така. Щеше да е хубаво, ако спре да го повтаря, но ситуацията се разигра и с баща ми. Той по принцип е разкрепостен човек и не би му направило впечатлени, ама се облещи и ченето му се удари в масата. А малкото джудже подскача щастливо и крещи "И тати е палав любовник, и дядо е палав любовник!".

# 161
Лежа по корем на пода в детската стая и споделям с голямата щерка, че този (домашен, размъкнат) панталон ми прави задника голям.
- Като замък! - допълва малката щерка.

# 162
  • Mediterraneo
На щерката съм и обяснила че   жените имат пута...

Rolling Eyes

# 163
# 164
Страхотна тема, чудно как не я бях забелязала.  Shocked
Миналата година в детската на синковеца лепили и русували ангел. Връща се в къщи, подарява ми го и обяснява:
"Ето мамо, това си ти, с коса като на Марулка, с дълги мигли и усмихната уста."

Аз слагам грим 5 пъти в годината, може би и затова му е направило впечатление, като съм била със спирала.
Много драго ми стана.  Heart Eyes
Особено от последното, щото аз все се карам и правя забележки, но явно детето ме вижда с други очи...  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт