Тролски PR (не е пръц).

• 48 500
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
  • Mediterraneo
Отиваме ненадейно на гости у моите баба и дядо. Баба ми се суети, че сме я хванали без ченето в устата. Дъщеря ми й вика- Бабо, не се притеснявай, без зъби си много красива  Mr. Green

# 181
В едно заведение сме компания и отивам аз до тоалетната. Ситният, както винаги, се влачи с мен. Връщаме се на масата и някой си нямаше работа да го попита къде е бил и той оповести гордо и на всеослушание - с мама до тоалетната. И видях как голяяяямо ако падна  Crazy Crazy

Една нощ ни видял с баща му в леглото, ние мислехме, че е заспал, и на другия ден разправя наляво и надясно - мама и тати се друсат в спалнята  Rolling Eyes Добре, че го забрави  Tired

# 182
Преди 4 години, значи Ели е била 4 годишна или малко повече, аз заминавам командировка, комшийката я пита къде е мама?
Тя замина на дискотека за няколко дни. Още като ме видят с багажа, и ме питат на дискотека ли отивам.

# 183
Моята дъщеря не може да говори още, но така крещи, че съседките казват като ни видят. тТи слушкаш ли? Майка ти как се кара,а бие ли те?

# 184
А Яна редовно ме изтипосваше пред ято любопитни бабетки - "Аз драскам навсякъде по стените, а после тати мие след мен  amiiii"

# 185
  • София
Хайде и аз да се разпиша Laughing
Племенника ми който скоро ще направи 2г.,бил на гости със сестра ми точно когато бяха стачките на 14 януари. По телевизията давали Михаил Миков,който има сходна прическа с баща ми (и двамата са олисяващи)Mr. Green,малкият започнал да вика въудошевено "Деди,деди" и да сочи телевизора

# 186
Детето на една приятелка попитало непозната жена , която пътувала с тях в асансьора "Ти защо имаш мустаци?" Embarassed

# 187
  • София
...вижда тя един ден баща си след баня, той спокойно си се облича, а тя застава с един сериозен вид пред него и казва : "Я ! Тати, имаш ако."
Моята дъщеря каза същото, когато нахлу в банята, докато баща й се къпеше  Crazy

# 188
В Троянски манастир милото си избираше звънче/камбана от тези за агънца и си ги подрънкваше  Laughing  едно по едно на ушето, а продавачката явно обезумяла и  Shocked от дрънченето му извика "Всички дрънчак еднакво".

# 189
  • София
Толкова хубава тема, голям смях.
Моят още не приказва много разбираемо, но бърбори непрекъснато и очаквам от него високи постижения в тая област Sunglasses

# 190
Лелеее, страхотна тема, два дена разсмивах целия офис. Аз се надявам тепърва да имам подобни интересни преживявания. Но вие подължавайте да пишете, че да има на какво да се смеем   bouquet newsm51 smile3501

# 191
    Един ден , лятото, отивам да си прибера тролопа от  градината и ме посрещат ухилени учителки и ме отрупват с въпроси: Как беше в Турция? Какви палта си купихте? къде се разхождахте?
    Shocked Shocked Shocked
  Тя моята хубавица /тогава беше на 3,7г/ им разказвала и те слушали в захлас за Турция.Е, аз в живота си не съм стъпвала там.Само изпратихме едни приятели от Турция на автогарата, с които тя имаше точно 15 мин контакт и съчинила тая  измишльотина.Оттогава внимавам много.

# 192
  • Boston, MA
Joy страхотна тема.

случка с малката - на 2 г.
с баща й гледаме да се къпем предимно, докато спи, за да ни е по-спокойно и да не ни се налага да отговаряме по 100 пъти на безкрайното тропане по вратата "Къпя се, иди да си поиграеш малко". и така се е случило, че явно дребната кифла е пропуснала да отбележи анатомичните разлики между мъжа и жената. та....вижда тя един ден баща си след баня, той спокойно си се облича, а тя застава с един сериозен вид пред него и казва : "Я ! Тати, имаш ако."
Хохохохо, толкова по въпроса за естествения "penis envy" при жените. Фройд щеше да пъпчаса от яд! Simple Smile

Grinning Наше близко момиченце на 3 год. обясняваше, че татко й имал опашка.  Laughing

Иначе - Дани, винаги, когато баща му слезе от колата за нещо и ние го чакаме вътре "Тати отиде да купи бира". Също "Дани пие мляко, тати пие бира".

# 193
Отдавна не съм се смяла толкова  Laughing,страхотна тема !
Децата ми са вече големи, но има доста забавни историйки с тях.
Дъщеря ми/ на 4 години/ иска да обядва. Аз имах да довърша нещо и и казах да почака и да си поиграе на двора.
След малко приятелката ми, с която сме съседки, идва и ме пита :
-Това дете на диета ли е /и се смее/?
Аз така  Shocked, защо питаш ?
А моята хубавица отишла при приятелката ми и казала:
-Ти сготвила ли си нещо за обяд ,защото умирам от глад.
Тя и отговорила, че още не е готово .
Обаче детето настоява :
- Поне филийка хляб нямаш ли ?

# 194
  • София
... Grinning Наше близко момиченце на 3 год. обясняваше, че татко й имал опашка.  Laughing...
И дъщеря ми така го нарече преди няколко месеца, но в множествено число - "`Иж, `иж, мамо,  тати `пашки!"  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт